Treningi
Re: Treningi
Dla mnie wykupienie treningu za ph podobnie jak dla Jawy. Sam na pewno z tego nie skorzystam bo po co płacić za coś co jest za darmo. Ogólnie temat treningów pojawia się za każdym razem jak ktoś podnosi sobie dużo dziedzin i akurat musi napisać treningi na wszystko ciągiem. Z tym że... nie musi. Ja do tej pory nie mam C raitonu. Kiedyś je sobie dopisze, jak będzie mi się chciało. Rozłożenie nauki technik na kilka sesji zamiast zmuszanie się do wyklepania 15 czy 20 pod rząd też dużo pomaga. Wieczorem zobaczę ostatnią propozycje na temat kupowania za ph dla tych desperatów co za wszelką cenę nie chcą pisać, resztę zostawimy.
1 x
No to w sumie po ile chcecie te treningi za PH? Widziałem że Arii dał jakąś propozycję z 250PH za technikę S. Mi w to graj, ale to chyba nie o to chodziło reszcie.
0 x
- Osamu
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Białowłosy i wysoki młodzieniec przyozdobiony kilkoma białymi tatuażami.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10932&p=202568#p202568
Nie ma co przechodzić do absurdu jakimś jest wykupowanie za ph. Zostawmy jak jest po prostu.
2 x

- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=320
- Arii
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita
-krótka bródka - Widoczny ekwipunek: *Duża Torba
*Plecak
*Manierka - Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10504
- GG/Discord: arii.2024
- Multikonta: Yachiru
Treningi skrócone i do zobaczenia przy następnej okazji gdy ktoś wbije dwie rangi dziedziny naraz.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości