Prowincja o znacznej powierzchni otoczona niedużymi wysepkami umiejscowiona na morzu na zachód od Prastarego Lasu. Kantai zamieszkiwany jest przez klany: Hōzuki , Hoshigaki  i Shabondama . Umiejscowiona na niej Hanamura stanowi stolicę nowopowstałego Cesarstwa. Ze względu na swoje umiejscowienie na Kantai rozwijany jest w szczególności przemysł wodny, a także rybołówstwo. Ze względu na wysoką wilgotność powietrza przy równocześnie niewysokiej temperaturze zaobserwować można na wyspach praktycznie cały czas występującą mgłę, które skutecznie zakrywa pole widzenia na większą odległość.

Maname 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  465 Rejestracja:  12 sty 2019, o 12:42Wiek postaci:  17Ranga:  AkoraitoKrótki wygląd:  - Ma na oko około 1.55 wzrostuWidoczny ekwipunek:  Torba, plecak, wyrzutnia shuriken, kabura na nóż.Link do KP:  viewtopic.php?p=108888#p108888 GG/Discord:  Tario#3987/64789656Multikonta:  Kabuki | KayoLokalizacja:  Hanamura 

autor: Maname  16 wrz 2021, o 21:33 

- Rok 389 - Zima - Wszystko? To było dobre pytanie. Jeśli nie najlepsze, jakie mógł zadać – No... Właściwie to chyba wszystko. Bo skąd miałabym wiedzieć to czego mi nie powiedział, hę? —  Geografia terenu była prosta, jest brzeg i jest woda - czego chcieć więcej? Widać jak na dłoni, albo jak przez lunetę. I tak w ogóle, to wcale nic dziwnego, że za wiele o mnie się nie mówiło. Ale muszę mu to powiedzieć, bo pewnie sobie nie zdaje z tego sprawy. – No nic dziwnego, że nie jestem. Ty też byś nie chciał by wszyscy się dowiedzieli o twojej słabości, no i tym bardziej o babskim pechu przyniesionym na okręt. No, no. Myślisz, że nie znam tych historii o żeglarkach przynoszących pecha, he? — – A ja przynoszę szczęście, wiesz? Dokładnie tak. Szczęście. Zresztą, te gadki o pechu też nie raz i nie dwa pomogły. —  – No szuuuuuu — – Pewnie, że się zdarzają i właśnie po to tutaj jesteśmy i mamy załogę by tak się nie stało. Miejmy nadzieje, że wszyscy mają wystarczająco rozumu, by nie zboczyć z kursu i wpaść na skały. Mapa powinna być dokładna i powinniśmy zobaczyć mielizny, czy jakieś wystające skały. Przecież ludzie tak pływają. — – Dzieciak? To tak trochę nasz sponsor. Musimy go dobrze traktować, bo gdyby nie on to byśmy nawet nie płynęli. Przysłużył się na lądzie i chciał przeżyć przygodę. Więc będzie miał okazje. No i trochę chyba ma chorobę morską, ale to przejdzie. — – Tak. Poczytamy w kajucie. Chodź — – No dobra! To zaczynamy czytankowanie. Może stąd dowiem się, co nas ominęło. Jak skończymy, to przejdziemy do mapy i zaczniemy wprowadzać poprawki do trasy i może jakieś inne zmiany, które będą potrzebne, jeśli coś zostało przeoczone. — – Lepiej przyswajam, jak ktoś mi czyta. Czytaj —  Ukryty tekst  
 Ukryty tekst  

0  x

Tatsuo 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  547 Rejestracja:  2 lut 2020, o 23:16Wiek postaci:  29Ranga:  DokoKrótki wygląd:  Długie rude włosy opadające swobodnie na ramiona, blizny od oparzeń na prawej stronie twarzy.Widoczny ekwipunek:  Płaszczyk i przyczepiona do niego biwa.Link do KP:  http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=8019 GG/Discord:  Kraze#5092Multikonta:  Don Patch | Fujiko 

autor: Tatsuo  17 wrz 2021, o 22:10 

Misja Maname #2 [ C ]  - / 30 Maname 
	0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość