Ogłoszenia parafialne + rekrutacja

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Tsuyoshi

Re: Ogłoszenia parafialne + rekrutacja

Post autor: Tsuyoshi »

A jednak nie będę miał czasu. Post do usunięcia
0 x
Yeng

Post autor: Yeng »

Stanowisko: Moderacja WT
Doświadczenie: To będzie ponad rok doświadczenia jak modowałem WT na konkurencyjnym forum :D
Coś od siebie: Jestem przekonany, że się spiszę. Nienawidzę rakowych technik, które zaburzają balans całego forum i bardzo chętnie takie rzeczy tępię. Natomiast ciekawe i kreatywne pomysły, które mają tzw. " ręce i nogi " chętnie nagradzam akceptem. Jakby nie patrzeć jest to gra, która operuje na wyobraźni. Co za tym idzie takowej nie powinno się karać a nagradzać jeśli oczywiście jest utrzymana w ryzach balansu forum i regulaminu WT.
0 x
Jun

Post autor: Jun »

Stanowisko: Moderator WT
Doświadczenie: Znam mange jak i anime dosyć dobrze, byłem modem kuźni jak i WT pół roku na poprzednim forum Naruto.
Coś od siebie: Lubię wspomagać fora swoją pomocą w miarę możliwości, mam tu znajomych i duże plany więc sobie nie zniknę robiąc miesięczne wakacje i dając w efekcie wieczny kompletny brak aktywności. Na poprzednim forum byłem niemal codziennie. Na tym miałem konto (Ikari) i włazilem raz na jakiś czas (Nie jestem od 5 sekund yaay),ale wtedy miałem spore problemy z czasem więc ostatecznie darowałem sobie SW. Teraz natomiast zamierzam poświęcić mu pełnię swojej uwagi. Młody człowiek pełen zapału, to chyba to czego potrzeba prawda? W razie bycia w Krakowie oferuje cukierki c;
0 x
Chise

Post autor: Chise »

Stanowisko: Mod WT (wow, tak jakby był większy wybór!)
Doświadczenie: w byciu modem, niestety doświadczenie mam zerowe. Nigdy do pełnienia takich funkcji się nie poczuwałam, nie chciałam, nie uważałam, że jestem tam jakoś potrzebna, mimo sporego obycia z animu i dobrą znajomością mechaniki forum. W sumie nadal nie uważam bym była najlepszą osobą na takie stanowisko. Ci co mnie znają wiedzą, że mam raczej słabe nerwy i dużą niechęć do mieszania się w jakieś konflikty, a z tym sobie zawsze łączyłam byłam byciem modem. Jeśli do tego dodać to, że mam słomiany zapał i zazwyczaj wszystko szybko mi się nudzi..
Yeah, widać dlaczego nie powinnam być modem, prawda?
Jednak tu jestem. I nie tylko by opowiedzieć jak złym byłabym modem. Jestem na forum, na którym mam chyba najdłuższy staż z pośród wszelkich forum na które grałam, na które wróciłam z sentymentu, chociaż wiązałam je nie tylko z sympatycznymi rzeczami. Chciałabym się w nie bardziej zaangażować i nie tylko brać, ale zacząć coś od siebie dawać. Poświęcić trochę swojego czasu na rzeczy inne niż pisanie dla siebie i okazjonalne prowadzenie misji.
Coś od siebie: jako iż samej mi się zdarza wrzucać WT, jak i rozmawiać z osobami, które wrzucają i słuchać ich opinii, można by powiedzieć, że wiem mniej więcej jaka jest sytuacja w dziale i uważam, że czasem potrzeba tam osoby, która trochę uspokoi sytuację i pozwoli na spokojniejszą dyskusję. Myślę, że mogłabym taką osobą być. Jestem dość cierpliwa, szybko się uczę i nie zdarza mi się wrzucać raków. Sądzę, że gracze zadbają o moją systematyczność odpisów, zgodnie z regulaminem WT XD
Oh, i ponieważ wypisałam swoje wady na początku, przynajmniej nie bierzecie kota w worku <delfineł>
W sumie zostawię odkryte, pośmiejecie się razem ze mną kappa
0 x
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 25

Post autor: Yami »

Stanowisko: Mod WT
Doświadczenie: Admin forum GN (tego od Avy) więc niejednokrotnie musiałem czytać opisy technik, które z początku były normalne ale w chwili doszukania się kruczków były bardzo rakowe. Z tego co słyszałem Ava się chwalił jedną z moich ocen więc to chyba dobrze kappa
Coś od siebie: Nudzi mi się, bo misje wolno idą i nie mam nic do roboty a alta otwierać nie mam zamiaru. PS. Pierwszego lutego mam obronę dyplomu więc od wieczora mógłbym zaczynać kappa
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Hitsukejin Shiga
Martwa postać
Wiek postaci: 20
Ranga: Doko
Krótki wygląd: Forteca-san. Po lepszy pogląd kierować się do podpisu.
Widoczny ekwipunek: Na plecach wypełniony kołczan i torba, z namiotem na torbie. Do tego na jednej ręce kusza, na drugiej pazurzasta rękawica. No i oczywiście zbroja, maska, bandaże i pełen fortecowy ekwipunek.

Post autor: Hitsukejin Shiga »

Stanowisko: Moderator ogólny.

Doświadczenie: Po bardzo krótkim stażu tu na forum dostałem moda WT i Technik. Chyba nie ma ze mną większego problemu, zawsze bardzo prężnie odpisuje, staram się być pro-graczowski i jeśli nerfie, to zazwyczaj pozostali modzi mnie popierają. Próbuje być otwarty, jak tylko umiem i nie zamykać się na argumentacje - W końcu każdemu zależy żeby jego najbardziej "jegojsza" racja była lepsza niż moja "mojsza racja." Innymi słowy, doskonale wiem, że każdy uważa, że akurat jego wizja jest best i trzeba się do niej dostosować - szanuje coś takiego, staram się szukać kompromisów i nie zamykać się na inne strony.

Co do doświadczenia bardziej sensu stricte - Mod Technik, WT, osoba która sporo pomysłów wrzuca, w kazdym się udziela, próbuje wrzucać własne propozycje. Na moim koncie jest zmiana techniki Kaengiri z katonu, szukanie kompromisu w Suyaki z katonu, rework (dość dobry, naprawdę był należny i chyba dobrze wyszedł) iryojutsu, doradzanie przy mechanice samurajów, a także lalkarzy - utworzyłem kilka przedmiotów, które były moim pomysłem na poradzenie sobie z problemem kosztowności grania ayatsuri - przedmioty niemozliwe do poprawnego uzycia przez shinobi, swietne za to dla lalek. To rozwiązało w gruncie rzeczy problem + inne rzeczy których teraz nie pamiętam.

Poza forum jest conajmniej kilkadziesiąt forów gdzie grałem, kilka gdzie adminowałem i moderowałem. Nikt się na mnie raczej nie skarżył.

Coś od siebie: Wielokrotnie rozmawiałem na temat mechaniki z Exodią, Buką, Avaricem i mogą oni poświadczyć, jak sądze, że nie jestem osobą ograniczoną umysłowo xD Raczej zawsze się dogadywaliśmy, idę na ustępstwa, wychodzę z inicjatywą i pomysłami - przy tym umiem zachowywać się odpowiednio w stosunku do szefów, nie jestem więc problematycznym moderatorem - wiem kiedy mam zrobić "szczym ryj".
Niewątpliwie moim plusem jest gigantyczna dyspozycyjność - na GG jestem niemal ZAWSZE, ZAWSZE chętny pomóc, wytłumaczyć - tutaj moga poświadczyć niezliczeni gracze którym pomagałem ogarnąć palące ich sprawy, albo sprawy które wzbudzały jakieś ich wątpliwośći. No i spora aktywność, odpisuje wszędzie gdzie tylko mogę, by wszystko żyło i nic nie stało w miejscu.
Sądzę, że się na moda ogólnego nadaje, chociażby na próbę, bo będe się zachowywał ładnie i dalej dobrze pracował - sądze, że wybranie mnie to tylko z pożytkiem dla forum :)
0 x
Obrazek Aktualny wygląd fortecy-sana.
Uśmiech normalny, nie od ucha do ucha, ale jednak kły zwierzęce, kły bestii ze stali - ostatnie zęby jaśniejsze. Całe ciało owinięte bandażami. Mocne buty, rękawice z płytami na dłoniach. Na lewym ręku widoczna kusza z systemem szpulowym. Na prawym ręku pazurzasta, przerażająca rękawica. Na plecach u boku wypełniony kołczan, na biodrze duża torba, a na niej zwinięty namiot. Ogólnie całe ciało opancerzone pancerzem Shinobi, a na głowie, prócz bandaży wszystko ukrywających (Chyba, że jasno zaznaczone, że jest inaczej), znajduje się maska jeżdzca głodu.

Ekwipunek
PRZEDMIOTY PRZY SOBIE (WIDOCZNE): Ozdobne tachi przy pasie, zbroja (+rękawice), kołczan i bełty na plecach, duża torba ze zwojami i namiot, maska, rękawica z pazurami, Kusza z systemem szpulowym na ręku, w formie rękawicy z bronią, oprócz torby ze zwojami - moneta Akuryo na szyi.
PRZEDMIOTY SCHOWANE (NIEWIDOCZNE):Duża torba, a w niej:

Cztery puste manierki (od Hirokiego dwie, jedna po robieniu kompresu, jedna po wypiciu samemu.) Pozostałe manierki: Piąta u Chise, szósta u Harumi, siódma u Akaruiego, ósma u Hirokiego, dźwięwiąta u Juranu, dziesiąta w zwoju.

Mały zwój 2 - 5 spreparowanych notek (2,5 objętości), 5 notek świetlnych (2,5 objętości), 5 bombek chilli (10 objętości), 10 metrów łańcucha (100 objętości) - 115/150

Mały zwój 3. - 3 wybuchowych notek (1,5 objętości), pojemnik z formaliną duży i mały (40 objętości), szpony (20 objętości), mały zwój (10 objętości), 2 zabawne bombki dymne z konfetti i jedna z efektem czaszki (6 objętości), jadeitowy ozdobny zestaw medyczny (20 objętości) - 97,5/150

Mały zwój 4. - Dolne pól ciała Harumi.

Mały zwój 5. - Górne pół ciała Harumi.

Średni zwój 1 - Ciało Shikariego Nary.

Średni zwój 2. - 1 manierka z wodą (10 objętości), ogniskowy zestaw do gotowania (100 objętości), krzesiwo i hubka (15 objętości), 7 wakizashi (140 objętości) - 265/400.

Średni zwój 3. - Pełen wody z techniki Fuin no Mizu.

Średni zwój 4. - Pełen książek i dokumentów.

Średni zwój 5. - Pełen książek i dokumentów.
Statystyki
KEKKEI GENKAI: Fumetsu - Dar wyznawców Kultu krwawego Boga Jashina.
NATURA CHAKRY: Katon.
STYLE WALKI: Dwa style walki: Bukijutsu Chanbara oraz Taijutsu Rankanken
UMIEJĘTNOŚCI:
  • Wrodzona -
  • Brak.
  • Nabyta -
  • Brak.

PAKT:
ATRYBUTY PODSTAWOWE:
  • SIŁA 70
    WYTRZYMAŁOŚĆ 77
    SZYBKOŚĆ 121
    PERCEPCJA 70
    PSYCHIKA 1
    KONSEKWENCJA 1 | 16
SUMA ATRYBUTÓW FIZYCZNYCH: 328
KONTROLA CHAKRY: A
MAKSYMALNE POKŁADY CHAKRY: 107%
MNOŻNIKI: Brak.
POZIOM ROZWOJU DZIEDZIN NINPŌ:
  • NINJUTSU E
    GENJUTSU E
    STYLE WALKI
    • Chanbara S
    • Rankanken B
    • ---
    IRYōJUTSU A
    FūINJUTSU D
    ELEMENTARNE:
    • KATON A
      SUITON E
      FUUTON E
      DOTON E
      RAITON E
    KLANOWE B
Znane techniki
Fuinjutsu:
[ E] Fūin no Jutsu
[ D] Fūin no Mizu
[ D] Bakuryūgeki

Iryojutsu:
[ D] Chiyute no Jutsu
[ D] Katto no jutsu
[ C] Naosute no jutsu
[ C] Chakra Kogeki
[ C] Okasho
[ C] Tsutenkyaku
[ C-WT] Saikenchiku
[ B] Chakra no Mesu
[ B] Shikon no Jutsu
[ B] Saikan Chūshutsu no Jutsu
[ B-WT] Kasseika
[ B-WT] Bakushin
[ A] Ishoku
[ A] Shosen no jutsu
[ A] Ranshinsho
[ A] In’yu Shōmetsu
[ A] Kyori Chiyu no Jutsu

Ninjutsu:
[ E] Bunshin no Jutsu
[ E] Henge no Jutsu
[ E] Kai
[ E] Kawarimi no Jutsu
[ E] Kinobori no Waza
[ E] Suimen Hoko no Waza
[E] Nawanuke no Jutsu

Katon:
[ D] Katon: Hōsenka no Jutsu
[ D-WT] Katon: Yomi Seppun
[ C] Katon: Gōkakyū no Jutsu
[ C] Katon: Kasumi Enbu no Jutsu
[ C] Katon: Kaen Senpū
[ C] Katon: Ryūka no Jutsu
[ C] Katon: Endan
[ C] Katon: Kaengiri
[ B] Katon: Dai Endan
[ B] Katon: Karyu Endan
[ B] Katon: Karyudan
[ B] Katon: Benjigumo
[ B] Katon: Haiseikisho
[ B] Katon: Hibashiri
[ B] Katon: Hosenka Tsumabeni
[ B-WT] Katon: Hitsukejin
[ B-WT] Katon: Arashi Hinote
[ B-WT] Katon: Yomi Hando
[ A] Katon: Onidoro
[ A] Katon: Goryuka no jutsu
[ A] Katon: Suyaki no jutsu
[ A] Katon: Ryūen Hōka no Jutsu
[ A-WT] Katon: Yakitsuku Daichi
[ A-WT] Katon: Kutabare!

Bukijutsu Chanbara
[ D] Fūma Ninken
[ C] Mikazukigiri
[ C] Omotegiri

Taijutsu:
[ D] Dainamikku Akushyon
[ D] Dainamikku Entorī
[ D] Aian Kurōī
[ C] Hayabusa Otoshi
[ C] Kage Buyō
[ C] Shishi Rendan
[ C] Ushiro Hi-Ru
[ B] Doroppu Kikku
[ B] Hando Oda
[ B] Kosa Ho
[ B] Seishun Furu Pawa

Taijutsu - Rakanken
[ C] Assho
[ C] Gangeki
[ C] Hosho
[ C] Shogekisho
[ C] Shoshitsu
[ C] Tokken
[ B] Girochin Doroppu
Podręczna ściągawka zawartości zwojów:
Mały zwój 2 - 5 spreparowanych notek (2,5 objętości), 5 notek świetlnych (2,5 objętości), 5 bombek chilli (10 objętości), 10 metrów łańcucha (100 objętości) - 115/150

Mały zwój 3. - 5 wybuchowych notek (2,5 objętości), pojemnik z formaliną duży i mały (40 objętości) , 2 pigułki ze skrzepniętą krwią (2 objętości), szpony (20 objętości), mały zwój (10 objętości), 2 zabawne bombki dymne z konfetti i jedna z efektem czaszki (6 objętości), jadeitowy ozdobny zestaw medyczny (20 objętości) - 100,5/150

Mały zwój 4. - Dolne pól ciała Harumi.

Mały zwój 5. - Górne pół ciała Harumi.

Średni zwój 1 - Ciało Shikariego Nary.

Średni zwój 2. - 1 manierka z wodą (10 objętości), ogniskowy zestaw do gotowania (100 objętości), krzesiwo i hubka (15 objętości), 7 wakizashi (140 objętości) - 265/400.

Średni zwój 3. - Pełen wody z techniki Fuin no Mizu.

Średni zwój 4. - Pełen książek i dokumentów.

Średni zwój 5. - Pełen książek i dokumentów.
Mnisia maska jeżdzca.
Nazwa
Maska "Głód".
Typ
Ubranie, Maska
Objętość
Do noszenia na twarzy lub w torbie, 20
Waga Fūin
25
Opis Maska Głodu to prosty stosunkowo przedmiot. Zasłania całą twarz i jest dość gruba, przez co żeby ciężar jej był nieodczuwalny, a sama maska przyległa odpowiednio do ciała konieczne jest zawiązanie jej z tyłu głowy paskiem. Wykonana z wytrzymałej stali, oprze się większości broni miotanych, a także technik do rangi B włącznie, za wyjątkiem technik penetracyjnych, których efekt zostaje pod ocenę MG. Maska ma stosunkowo prostą budowę, ważna jest łuskowata pancerna struktura, cienkie otwory na oczy i rogi sponad oczu przypominające wydłużone oczy lub brwi. Maska głodu prezentuje się jak zdarta przednia część hełmu samuraja i tym w rzeczywistości jest - została oderwana z marionetki która była ciałem jeźdźca głodu - Kabuto.
Cena
600 ryou
Link do tematu postaci
KLIK!
Piękne ząbki Shigi.
Nazwa
Sumairu + Kiba
Typ
Unikat/Broń
Opis Sumairu oraz Kiba to dwa oddzielne przedmioty, a raczej zestawy przedmiotów łączące się w jedną upiorną całość. Po rozcięciu swoich policzków i ust, poszerzając uśmiech niczym przy "uśmiechu kota Cheshire", użytkownik Sumaire zakłada sobie dwie trójkątne nakładki z nierdzewiejącego metalu w które wchodzi rozdarta skóra - taki separator w postaci ruchomych metalowych łuków nie pozwala skórze się zregenerować i policzkom zrosnąć, zostawiając użytkownikowi niesamowicie wielki i szeroki uśmiech (który jednak nie odsłania zębów, jeśli mamy zamknięte usta - uśmiech jest po prostu znacznie dłuższy wtedy niż u normalnych śmiertelników), co przy okazji pozwala znacznie szerzej otwierać usta. Kiba to para szczęk, dolna i górna, składające się z takich samych pod względem ilości zębów co normalne ludzkie, jednak te zęby są wykonane z nierdzewiejącego metalu i mają bardzo ostre, spiczaste kształty niczym kły zwierzęcia lub potwora, co pozwala z łatwością szarpać oraz rwać mięso i cieńsze materiały. Zęby niestety muszą być wyrywane jeden po jednym, a potem kły wkręcane na śrubach w mięso jedno po drugim. Na dziąsłach na stałe zostają zamontowane metalowe okowy w formie gwintowanego otworu na wkręcenie kła, ale także pełniące role stopera powstrzymującego odrost zwykłego zęba.
Właściwości Sumairu zwiększa możliwości rozwarcia ust, co pozwala na większe i głębsze ugryzienia, Kiba pozwala wyrywać i rwać gryziony materiał ze względu na ostrość kłów i ich twardość.
Dodatkowe Aby poprawnie wykorzystać Sumairu oraz Kibę użytkownik musi posiadać iryojutsu lub regenerację pozwalającą na bardzo sprawne zregenerowanie tkanek do wsadzonych łuków Sumairu oraz do zregenerowania dziąseł by Kiba były w stu-procentach użyteczne.
Wytrzymałość
100 punktów
Zdobycie
500 ryou + misja C na "zamontowanie".
Link do tematu postaci
KLIK!
Nazwa
Suiseki - Krzesiwo
Typ
Dodatek
Opis Suiseki to nic innego jak specjalny kieł/ząbek który montuje się zamiast zwykłego stalowego kła do istniejącej już, zamontowanej w szczęce szyny z otworami - do gotowego produktu Kiba. Suiseki jest stworzony z magnezu który uderzając o zwykły metal - pocierając, uderzając i tak dalej, wystarczy kłapnięcie zębami - krzesi dużą ilość iskier co pozwala podpalać łatwopalne płyny/gazy jeśli te są w zasięgu do 25 cm od ust użytkownika krzeszącego iskry.
Zdobycie
300 za sztukę.
Link do tematu postaci
KLIK!
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Post autor: Seinaru »

Stanowisko: Mod ogólny
Doświadczenie: Można powiedzieć że współtworzyłem jedno forum i tam sobie modowałem, ale był to raczej koleżeński pbf z garstką graczy, więc nie wiem czy to się liczy. Poza tym, no to to co tutaj, Kuźnia, WT, nerfienie katonu i pomoc innym graczom uporać się z ich głupimi pytaniami. Tak, jestem Szydercą, ale akurat na tej funkcji to chyba pożądana cecha? Mam mniejszą średnią postów niż Shiga, ale za to nie robię dram o każdą literówkę. Z kolei Reika ma mniejszą średnią ode mnie, ale za to ja się tak nie wymądrzam co było w średniowieczu jakbym wtedy żył. kappa
Coś od siebie: Żarty żarcikami, ale po półrocznej obecności na forum widać jaki mam charakter, jak pracuję itd. więc...
0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

0 x
Awatar użytkownika
Kakita Asagi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 28
Ranga: Samuraj (Hatamoto)
Krótki wygląd: Mężczyzna o ciemnych włosach i niebieskich oczach, wzrostu około 170 cm. Ubrany w kremowe kosode, z brązową hakama oraz granatowym haori z rodowym symbolem. Na głowie wysłużony, ale nadal w dobrym stanie kapelusz.
Widoczny ekwipunek: - Zbroja
- Tachi + Wakizashi
- Długi łuk + Kołczan
GG/Discord: 9017321
Multikonta: Hayabusa Jin

Post autor: Kakita Asagi »

Stanowisko: Moderator działu WT i Kuźnia
Doświadczenie:
- Administrator na forum bleachreloaded - administrator do spraw ogólnych (fabuła + system rozgrywki + ocena KP),
- Administrator na forum bleachworld - administrator do spraw ogólnych (fabuła + system rozgrywki + ocena KP),
- Administrator na forum bleachotherworld - administrator do spraw ogólnych (fabuła + system rozgrywki + ocena KP)
- Mistrz fabularny na forum Shinobi no Mono - prowadzenie misji i wypraw
Coś od siebie:
- na żadnym z powyższych nigdy nie zajmowałem się techniczną stroną prowadzenia forum, a całą resztą sobie poradzę.
0 x
Obrazek

Poza tym, uważam, że należy skasować Henge i Kawarimi.

Heroic battle Theme|Asagi-sensei Theme|Bank|Punkty historii|Własne techniki| Przedmioty z Kuźni | Inne ujęcie | Pieczątka
Lista samurajek, które były na forum, ale nie zostały moimi uczennicami i na pewno przez to nie grają.
  • Mokoto (walczyła na Murze)
  • Mitsuyo (nigdy nie opuściła Yinzin)
  • Inari (była uczennicą Seinara)
  • Sakiko (byłą roninką, obierała ziemniaki na misji D)
Rindou Arashi

Post autor: Rindou Arashi »

Stanowisko: Moderator WT & Kuźnia
Doświadczenie: prawie 3 lata służby jako moderator Twórczości na forum Shinobi no Mono, dodatkowo prawie dwa lata jako Mistrz fabularny oraz rok jako administrator, Oficjalnie fabularny, jednak wspomagałem także poprawki techniczne czy też mechaniczne, reworkując klany, poprawiając błędy itp.
Coś od siebie: Zaznajomiłem się już tutejszym systemem twórczości( Wystarczy zerknąć na ilość wrzuconych przeze mnie technik :D ), dodatkowo lubię pomagać tworzyć fajne techniki i zawsze jestem otwarty na negocjacje. Każdego wieczoru przemykam gdzieś na forum, więc nie będzie problemów z codziennym przeglądaniem twórczości.
0 x
Awatar użytkownika
Yamanaka Inoshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski
- Blond włosy długością do ramion
- Zielone oczy - w stylu Yamanaka
- Wzrost 161
- Łuskowaty kombinezon
- Widoczne bandaże na dłoniach.
Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska
Duży miecz na plecach
Plecak
Kabura z prawej strony na udzie.
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Hoshigaki Maname
Aktualna postać: Jun

Post autor: Yamanaka Inoshi »

0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości