Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Mairi

Re: Prośby do administracji

Post autor: Mairi »

Witam, nie za bardzo wiem do kogo powinnam się zgłosić z tą prośbą, no ale skoro już jestem to napiszę tutaj... Moje konto "Mairi" zostało skasowane, należało ono do klanu Ayatsuri, gdzie moja postać miała już 1500PH. Sporo czasu na nią poświęciłam, a została ona usunięta bezpodstawnie, ponieważ po dłuższej nieobecności pojawiłam się dwa tygodnie temu i napisałam posta w dziale z misjami w zleceniach, że biorę dane zlecenie. Następnie napisałam do gracza, od którego wzięłam zlecenie. Wymieniłam się z nim kilkoma wiadomościami, po czym napisałam do kogoś innego z prośbą o poprowadzenie misji, by następnie czekać na ojego odzew. Dodatkowo zaktualizowałam KP kilka razy, dodając w niej nowopojawiony się ekwipunek, który zakupiłam w sklepie przed przerwą. I po kilku dniach nieobecności, gdzie nie posiadałam dostępu do internetu. W momencie, w którym chciałam się zalogować to pojawiał mi się czerwony komunikat... Gdzie w końcowym etapie doszłam do wniosku, że moje konto zostało usunięte... I teraz pytanie, czemu skoro można było zobaczyć znikomą, ale wciąż dostrzegalną aktywność. Tak czy inaczej nie mam pojęcia co ma być dalej, więc piszę w tym temacie. Być może ktoś mnie oświeci, czy coś w tym stylu. Dzięki wszystkim za przeczytanie mojej wiadomości i rozpatrzenie jej zawartości... : /
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

@Mairi
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Hoshigaki Seiki

Post autor: Hoshigaki Seiki »

Doberek ^^

Chciałbym omówić możliwość stworzenia nowej postaci jako multikonto. Jedynym udziwnieniem miałoby być Kekkei Genkai jakim postać miałaby dysponować bo chodzi o Bakuton. Nie chciałbym mieć żadnego powiązania z (tfu) Douhito, a sam element wybuchu bardzo mnie interesuje.

Aktualnie na forum nie ma Bakutonu ale właściwie nawet nie musi być bo to raptem jedna technika i jedna z animca
Ogólnie chciałbym postać oprzeć o jakieś własne WT, dodać do tego nastawienie na Taijutsu i aspekty.
Fabuła? Chyba poszedłbym znowu w Ciemną Stronę ale na pewno nieco inaczej niż aktualnie.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Buzi pa : *
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Ichirou,
  Ukryty tekst
Seiki,
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Mishima
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 31

Post autor: Mishima »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Wygląd ~Ubiór
Kontakt jedynie na PW
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Jin

Post autor: Jin »

Dzień dobry!

Mam prośbę dotyczącą posiadania przez moją postać stylu Nanaken no Mai. Planuję zrobić Hozukiego, który jako małe dziecko albo i niemowlę trafił pod skrzydła bandytów jako zapłata za interesy. Został przez nich "wychowany" i wyszkolony na człowieka od czarnej roboty, a niewrażliwość na ciosy i zdolność operowania ostrzami ciałem w sposób, jaki się innym nie śniło jest moim zdaniem dość ciekawym fabularną i mechaniczną kombinacją.
Jako nowy gracz nie mam niczego więcej przemawiającego na swoją korzyść, mam jednak nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości