Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Murai

Re: Prośby do administracji

Post autor: Murai »

Chciałbym prosić o możliwość zdobycia na misji tresowanego zwierzątka gatunku fretka. Takie małe, by mogło mi siedzieć na ramieniu i by służyło do celów fabularnych. Nie znałoby jakichkolwiek technik, jego rolą byłoby wchodzenie w interakcje z Muraiem.

Znaczy jakby techniki umiała fretka to bym w sumie nie narzekał. Jako Kakuzu nie mogę mieć paktów więc no : (

O tak by wyglądało:
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

Murai:
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Akashi
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Wędrowiec
Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini

Post autor: Akashi »

Chciałbym prosić o przywrócenie tematu do wt. Klik.Pierwszą postać na forum miałem już w grudniu, nick Uno, następnie Shiro
0 x
Obrazek
Kenji

Post autor: Kenji »

chciałbym poddać ocenie swój trening, następnym razem wrzucę kilka naraz, jestem po prostu ciekaw na ile ph można liczyć :)

link http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=88&p=57489#p57489
0 x
Awatar użytkownika
Yasuo
Wiek postaci: 28
Ranga: Kosho
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Tenshi

Post autor: Yasuo »

Ukryty tekst
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Masaru Yoshida

Post autor: Masaru Yoshida »

Głupie pytanie, ale czy mógłbym się wyłamać z zasady robienia przedmiotów kuźni i ich kupowania i potem dopiero znowu możliwości ich tworzenia? Chodzi dokładniej tylko o trucizny. Bowiem muszę ich narobić ileś tam żeby móc dopiero robić sensowne na poziomie B, czy jest możliwość żebym za nim kupie ten wachlarz teraz mógł zacząć już robić truciznę? Oczywiście wachlarz za kilka dni będzie kupiony i wszystko na normalnych zasadach.

Uzasadniam to tym że mam prawie 2000PH a postać startuje jeśli popatrzeć na lalki i trucizny od zera. A tak do grudnia chciałbym posiadać już pełen zestaw lalek i trucizn.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Yasuo
Wiek postaci: 28
Ranga: Kosho
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Tenshi

Post autor: Yasuo »

Ukryty tekst
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Uchiha Matsu

Post autor: Uchiha Matsu »

0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Motoko

Post autor: Motoko »

Czasem bywa, że człowiek zwyczajnie nie przemyśli swojego wyboru w sposób nader dogłębny i właśnie w taki sposób wygląda sytuacja u mnie, kiedy zwyczajnie myślałam, że mam dobry pomysł, a okazał się, jak to bywa w rzeczywistości tym błędnym...
Otóż dochodząc do sedna, chciałabym prosić o pozwolenie na zmianę techniki żywiołowej wrodzonej swojej postaci, która jeszcze nie została w żaden sposób rozwinięta, ani nawet wspomniana w fabule.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Fumetsuo

Post autor: Fumetsuo »

Witam prosiłbym o przywrócenie mi postaci Fumetsu Haka z powodu, że nie grałem
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Fumetsuo,
Zgodnie z Regulaminem, w tym momencie możesz przywrócić postać z 30% tego, co posiadałeś. Jest to jednak znacznie mniej niż startowe PH, które zostało już podwyższone, co na start daje Ci i tak więcej, niż miałeś. Proszę jednak o potwierdzenie, że chcesz przywrócić swoją starą Kartę Postaci, rozpoczynając z aktualnym 500PH. Samej postaci czy też inaczej, samego konta, przywrócić się po usunięciu nie da. Będziesz mógł skopiować treść swojej KP i pozostałych tematów, które do Ciebie należały.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość