Oceń avatar poprzednika
- Yasuo
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Kosho
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
- Link do KP: viewtopic.php?p=55892#p55892
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Tenshi
Re: Oceń avatar poprzednika
Mocne 7.
Ja bym chciał się dowiedzieć jak ludzie oceniają mój obecny avatar. Pewnie dostanę oceny gorsze niż Masaru-sensei, ale stwierdziłem, że nie będę już więcej Kyoko (osobiście uważam ją za najlepszego grafika na forum, hehe!) wykorzystywał, więc ten avatar "zrobiłem" sam. A jako, że Gimp mnie nie lubi (ze wzajemnością), to wyszło jak wyszło. Jestem totalnym beztalenciem jeśli chodzi o używanie tego programu XD. Czy tylko mi się wydaje, że jest on totalnie beznadziejny czy ktoś jeszcze podziela moją opinię?
Ja bym chciał się dowiedzieć jak ludzie oceniają mój obecny avatar. Pewnie dostanę oceny gorsze niż Masaru-sensei, ale stwierdziłem, że nie będę już więcej Kyoko (osobiście uważam ją za najlepszego grafika na forum, hehe!) wykorzystywał, więc ten avatar "zrobiłem" sam. A jako, że Gimp mnie nie lubi (ze wzajemnością), to wyszło jak wyszło. Jestem totalnym beztalenciem jeśli chodzi o używanie tego programu XD. Czy tylko mi się wydaje, że jest on totalnie beznadziejny czy ktoś jeszcze podziela moją opinię?

0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
- Yasuo
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Kosho
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
- Link do KP: viewtopic.php?p=55892#p55892
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Tenshi
Teraz mam nowy avatar od Panny Motoko
. Ślicznie dziękuję
.
A Seikiego oceniam na hmm ... 4/10 kappa

A Seikiego oceniam na hmm ... 4/10 kappa
0 x
- Mowa
"Myśli"
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
- Hikari
- Martwa postać
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1307&p=12435
- Kenshi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
- Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 577#p47577
- Multikonta: Azuma
Biorąc pod uwagę, że Kaguya, to 9/10. Brakuje mi tu chyba tylko napisu 

0 x
Znajoma nazywa mnie czasem "włazidupem", więc zrobię co do mnie należy i dam Panu HeadAdminowi 10/10
.

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości