Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Arashi

Re: Prośby do administracji

Post autor: Arashi »

Rozpocząłem misję użytkownikowi Hatake Jin.

Nie odpisywał on prawie miesiąc.
Wrócił wczoraj i odpisał o 23. Link --> http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=1 ... 0&start=15

Druga część misji --> http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=7 ... 450#p55450

Następnie godzinę później misja jest przejęta przez Motoko? Z jakiej racji?

Proszę o wykasowanie tych postów i pozwolenie mi na kontynuację misji. To przejęcie jest absurdalne xd
0 x
Keita

Post autor: Keita »

Chciałbym poprosić o możliwość stworzenia postaci z stylem walki Nanaken no Mai jako pierwszy styl lub ewentualnie drugi. Zamierzam grać jako samurai czysto pod Bukijutsu. Jeśli byłaby możliwość chciałbym wiedzieć jak to by wyglądało z rozszerzeniem Battodo dla tego stylu.
0 x
Motoko

Post autor: Motoko »

Dostałam wczoraj wiadomość od Hakate Jin'a z prośbą o przejęcie misji. Myślałam, że wszystko zostało wyjaśnione, więc można powiedzieć, że teraz się dowiaduję, że Arashi nie dostał informacji. Jeśli to tak kole w oczy, to proszę usunąć te posty do pierwszego, który prowadził pierwotny misjodawca, skoro nie możemy dokończyć, a Arashi przeprowadzić kolejnej misji dla Jina.
Peace.
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Motoko, Arashi - posty zostały usunięte.

Yamiyo,
  Ukryty tekst
Keita,
  Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Katsuko

Post autor: Katsuko »

Dzień dobry,
piszę w sprawie drugiego stylu walki, który za jakiś [podejrzewam, że niedługi] czas będę nabywał. Proszę Administrację i Moderację o ocenienie czy jestem godny opanowania Nanaken no Mai. Byłbym bardzo wdzięczny i zaszczycony, ponieważ chciałbym pobawić się w Kaguyę-szermierza, a coś takiego zdecydowanie daje rozrywce więcej frajdy.
Prośbę moją motywuję tym, iż aktywnie działam w Kuźni, WT oraz prowadzę misje. Jestem zaangażowany w życie forum.
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź,
nawet tą negatywną,
Naoki.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Katsuko

Post autor: Katsuko »

Dziękuję za odpowiedź, na przyszłość będę składać podanie na coś co mogę mieć. :D _ _ _ _ _ Kolejna prośba, nieco nietypowa, ponieważ wymaga ustaleń nie tylko z modem fabularnym, ale pewnie i adminem, no i H@.
Chciałbym stworzyć organizację z poziomem przeciwników B-S. Takich postaci byłoby 6-10, same badassy [jeśli chodzi o image i poziom to pewnie coś a'la Akatsuki]. Celem grupy byłoby uzyskanie potężnych wpływów na terenie jednej/dwóch krain [myślę, że najlepiej nadają się do tego Samotne Wydmy, Shigashi no Kibu, Wietrzne Równiny, coś pomiędzy ich granicami], po czym wywołania tam wojen domowych, odłączenia prowincji od krain i utworzenie własnego państwa, czegoś na kształt wioski.

Po co organizacja miałaby utworzyć własne państwo? Ponieważ założyciele mają parcie na szkło i chcą królować, mają na pieńku z niektórymi liderami [są Wyrzutkami z klanów], niektórzy z nich nawet chcieli być liderami, ale im się nie udało. Cel zuchwały, możliwy do wykonania, ale, ale, ale możliwy tylko za przyzwoleniem graczy, moderacji i administracji. Jeśli władze dałyby mi zgodę to doszłoby do eventu, albo i paru, w którym te wydarzenia by się działy. Oczywiście to byłby już etap końcowy, na początku przecież organizacja musiałaby uzbierać wpływy, a działoby się to przez kilkanaście/kilkadziesiąt w której zwykli gracze polowaliby na jej członków/pomagaliby jej. No coś grubszego zdecydowanie i bardzo rozłożonego w czasie.

Problem niestety tyczy się tego, że to już bardzo miesza graczom w historiach, fabułach, a przy okazji wymaga pomocy/zgody fabularów. Nie chcę tutaj uprawiać samowolki, dlatego składam prośbę o utworzenie czegoś takiego. Jeśli odpowiedź będzie negatywna, całkowicie to zrozumiem, bo takie wcinanie się i włażenie administracji/moderacji z dupy jest z natury niemile widziane. Temu ta prośba, ten pomysł, etc.
0 x
Uchiha Matsu

Post autor: Uchiha Matsu »

Witam,
Moja dzisiejsza prośba jest prosta. Chodzi o obudzenie sharingana podczas walki z Oroshim na dachu szpitala w temacie poniżej.
Prośba umotywuję tym, że byłem na misji z zamiarem otworzenia, wszyscy wiedzą co się stanęło. Za gapowe się płaci, ja nie wybrzydzam, ale jeśli mógłbym prosić o zgodę na aktywację pod wpływem silnych emocji związanych z tą walką. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

TUTAJ
0 x
Keita

Post autor: Keita »

Chciałbym prosić o zniesienie 2 miesięcznego okresu na WT dla stylu Battodo - Mokuzai ranga A (Samurai) tylko dla niego, ze względu na bardzo ograniczone techniki podstawowe. Podpieram to fabularną nauką szkoły Ryu.
0 x
Yujiro

Post autor: Yujiro »

Hej, wrzucam fabułę do wyceny :)
DING1 - 9 moich postów
DING2 - 7 moich postów
No i tutaj zaczynają się schody... cóż, z tematu tego pierwsze 15 postów liczone powinny być podwójnie. Kilka jednak nakłada się z "wakacyjnym bonusem", więc nie wiem - liczone potrójnie? Za post, za urodziny i za lato? Pozostawiam to w decyzji administracji :P Pozdrawiam!
0 x
Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Post autor: Seinaru »

Proszę o ocenę krótkiej fabuły przed misją: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=7 ... 049#p55049
Seinaru - 6 postów
Shi - 8 postów
Shumei - 2 posty

W sumie: 16 postów naszych

Byli jeszcze Yusuke i Motoko, ale lepiej będzie jak oni poproszą oddzielnie, bo ich fabuła obejmowała chyba więcej i wiedzą lepiej ode mnie gdzie byli i ile napisali.
0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Tensa

Post autor: Tensa »

Prośba o ocenkę fabuły \o/

To robiła Tensa:
-Domek(1)
-Sklep (1)
-Polanka (10)

------------------------------------------------
Suma: 12

A tu rybcia prowadził (9) Nie wiem czy to się wycenia czy coś, ale chyba tak więc daję. o/
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Tensa

Post autor: Tensa »

Nie była to misja, ale fabuła prowadzona przez MG tak właściwie.
0 x
Yamiyo

Post autor: Yamiyo »

Dziękuję za tą możliwość. Tylko szkoda, że nie dostałem żadnej informacji na GG/PW. Po prostu wiedziałem, że to przeoczę :D. Oczywiście nie piszę tutaj dlatego, żeby Wam robić jakieś wyrzuty i proszę tego tak nie odbierać :). Piszę, by poinformować, że moje multikonto będzie miało nick "Yasuo". Przynajmniej na początku, bo innego pomysłu nie mam, ale o tym pewnie będziecie wiedzieli, bo macie wgląd w IP (a w ogóle dopiszę sobie multikonta w profilach). Można mi tam od razu dać bana na CB, jeśli taka jest Wasza wola.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości