Prośby do administracji
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Re: Prośby do administracji
U mnie link do pola działa, wrzucę drugi raz bez kodu http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=9 ... =45#p53065
0 x
- Kenshi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
- Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 577#p47577
- Multikonta: Azuma
Mam dość nietypowe pytania:
1. Czy istnieje możliwość zdobycia wiedzy na temat kilku technik genjutsu? Nie chodzi o to, żeby ich używać tylko po prostu, żeby wiedzieć jak działają. Co musiałbym zrobić?
2. Bardzo podobne pytanie co w punkcie 1. jednak dotyczące ... Edo Tensei. Czy jest możliwość, by dowiedzieć się fabularnie o istnieniu tej techniki? Samo istnienie + ewentualnie to, że trzeba mieć DNA
1. Czy istnieje możliwość zdobycia wiedzy na temat kilku technik genjutsu? Nie chodzi o to, żeby ich używać tylko po prostu, żeby wiedzieć jak działają. Co musiałbym zrobić?
2. Bardzo podobne pytanie co w punkcie 1. jednak dotyczące ... Edo Tensei. Czy jest możliwość, by dowiedzieć się fabularnie o istnieniu tej techniki? Samo istnienie + ewentualnie to, że trzeba mieć DNA
0 x
Chciałbym uzyskać trochę PH za fabułę z Reiką. Taak wiem, tylko jedna, ale wcześniej tylko misje i treningi, a teraz po prostu brakuje mi minimalna ilość PH, by odblokować dziedzinę.
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=84&t=519&start=90
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=84&t=519&start=90
0 x
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Najpierw fabuła z kimś innym, jakiś odpoczynek i wtedy zgody udzielimy. Twoja postać dopiero co zakończyła jedną wyprawę, zadbaj o jakieś urozmaicenie fabularne poza samą wyprawą.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Aloha! Chciałbym wyruszyć po amnestię z wojny Yuki vs Hoozuki i może ewentualny powrót do klanu. Lekko spóźnioną, z powodów fabularnych. Czy jest to ciągle możliwe do poprowadzenia czy too late?
0 x
Skoro zaraz prawdopodobnie mi zginie postać, pięknie proszę o zarzucenie jakimś PH, jeśli jest taka możliwość, jest to okres patrząc od 1 lipca:
- Zaciszne miejsce Kyoto; nauka technik - ilość postów (5)
- Świątynia w piramidzie; nauka techniki - ilość postów (1)
- Droga główna na uboczu; fabuła - ilość postów (4) przejście do tematu Oaza w pobliżu wioski; fabuła - ilość postów (14)
- Szlak transportowy; podróż z Shigashi do Atsui - ilość postów (1)
- Mała oaza; zaczerpnięcie chwili i nauka techniki - ilość postów (1)
- Świątynia w piramidzie; nauka techniki - ilość postów (1)
- Droga główna na uboczu; fabuła - ilość postów (4) przejście do tematu Oaza w pobliżu wioski; fabuła - ilość postów (14)
- Lipiec, ilość postów - 24
- Szlak transportowy; podróż z Shigashi do Atsui - ilość postów (1)
- Mała oaza; zaczerpnięcie chwili i nauka techniki - ilość postów (1)
- Czerwiec, ilość postów - 3
0 x
- Papyrus
- Administrator
- Ranga: Fabular
- GG/Discord: Enjintou1#8970
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans
Takeshi
Ukryty tekst
Motoko Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Pytanie:
Czemu za tę misję z Oroshim nie dostaliśmy żadnego ryo?
!!!POPRAWIONE !!!
Czemu za tę misję z Oroshim nie dostaliśmy żadnego ryo?
!!!POPRAWIONE !!!
0 x
Pewnie Szanowna Administracja się nie zgodzi, ale jak to mówią"bez ryzyka nie ma chwały". Celem urozmaicenia sobie zabawy jaką niewąppliwie daje mi to forum, chciałbym poprosić o możliwość stworzenia multikonta
.

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość