Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Re: Prośby do administracji

Post autor: Ero Sennin »

Tensa,
  Ukryty tekst
Sagisa,
  Ukryty tekst
0 x
Tensa

Post autor: Tensa »

U mnie link do pola działa, wrzucę drugi raz bez kodu http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=9 ... =45#p53065
0 x
Awatar użytkownika
Kenshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 25
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
Multikonta: Azuma

Post autor: Kenshi »

Ukryty tekst
0 x
Wiem, że niektórzy mają ser­ca jak dzwon

Silne, głośne, pra­wie niez­niszczal­ne

Lecz zim­ne jak żela­zo, z które­go je odlano
Obrazek
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Kenshi,
  Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Yamiyo

Post autor: Yamiyo »

Mam dość nietypowe pytania:
1. Czy istnieje możliwość zdobycia wiedzy na temat kilku technik genjutsu? Nie chodzi o to, żeby ich używać tylko po prostu, żeby wiedzieć jak działają. Co musiałbym zrobić?
2. Bardzo podobne pytanie co w punkcie 1. jednak dotyczące ... Edo Tensei. Czy jest możliwość, by dowiedzieć się fabularnie o istnieniu tej techniki? Samo istnienie + ewentualnie to, że trzeba mieć DNA
0 x
Josaiji

Post autor: Josaiji »

Chciałbym uzyskać trochę PH za fabułę z Reiką. Taak wiem, tylko jedna, ale wcześniej tylko misje i treningi, a teraz po prostu brakuje mi minimalna ilość PH, by odblokować dziedzinę.

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=84&t=519&start=90
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ayato

Post autor: Ayato »

Wyprawa po 2 bramę...
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Najpierw fabuła z kimś innym, jakiś odpoczynek i wtedy zgody udzielimy. Twoja postać dopiero co zakończyła jedną wyprawę, zadbaj o jakieś urozmaicenie fabularne poza samą wyprawą.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Tensa
  Ukryty tekst
0 x
Yujiro

Post autor: Yujiro »

Aloha! Chciałbym wyruszyć po amnestię z wojny Yuki vs Hoozuki i może ewentualny powrót do klanu. Lekko spóźnioną, z powodów fabularnych. Czy jest to ciągle możliwe do poprowadzenia czy too late?
0 x
Motoko

Post autor: Motoko »

Skoro zaraz prawdopodobnie mi zginie postać, pięknie proszę o zarzucenie jakimś PH, jeśli jest taka możliwość, jest to okres patrząc od 1 lipca: - Zaciszne miejsce Kyoto; nauka technik - ilość postów (5)

- Świątynia w piramidzie; nauka techniki - ilość postów (1)

- Droga główna na uboczu; fabuła - ilość postów (4) przejście do tematu Oaza w pobliżu wioski; fabuła - ilość postów (14)
  • Lipiec, ilość postów - 24
Natomiast posty, które nie były objęte wakacyjną promocją, nie wiem, czy one też się tak po prostu wliczają, ale co mi tam szkodzi zamieścić: - Przydrożna polana w cieniu drzew; nauka techniki - ilość postów (1)

- Szlak transportowy; podróż z Shigashi do Atsui - ilość postów (1)

- Mała oaza; zaczerpnięcie chwili i nauka techniki - ilość postów (1)
  • Czerwiec, ilość postów - 3
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Takeshi
  Ukryty tekst
Motoko
  Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Uchiha Matsu

Post autor: Uchiha Matsu »

Pytanie:
Czemu za tę misję z Oroshim nie dostaliśmy żadnego ryo?
!!!POPRAWIONE !!!
0 x
Yamiyo

Post autor: Yamiyo »

Pewnie Szanowna Administracja się nie zgodzi, ale jak to mówią"bez ryzyka nie ma chwały". Celem urozmaicenia sobie zabawy jaką niewąppliwie daje mi to forum, chciałbym poprosić o możliwość stworzenia multikonta :).
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Rei Uta i 3 gości