Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Re: Prośby do administracji

Post autor: Ero Sennin »

Kyoushi,
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Natsume #radiowygłos #mamciary,
  Ukryty tekst
0 x
Kagura

Post autor: Kagura »

Dobra, czas dać pierwsze posty fabularne do oceny <3

Las w górach. Kagura poznaje Tenshi i dowiaduje się od niego kilku przydatnych informacji na temat shinobi. 11 postów

Sklep z wyposażeniem. Po długich trudach zarabiania pieniędzy, Kagura wreszcie może kupić swój wymarzony ekwipunek. Wybiera prostą i solidną robotę, mając nadzieję, że posłuży jej na lata. 1 post

Szlak transportowy Ryuzaku no Taki. Kagura postanawia wyruszyć do Sogen, aby na własne oczy przekonać się co do oczu Uchiha i stwierdzić, czy to ta sama umiejętność, którą ona posiada i czy może być jedną z nich. 1 post

Szlak transportowy Sogen. Kagura wpada na parę shinobi, Yoshimitsu i Inoue. Wkopuje się w niezłe tarapaty i jest zmuszona powiedzieć prawdę o swoich zamiarach. Jej szczerość zostaje jednak nagrodzona bardziej, niż mogła sobie wyobrazić, gdyż poznaje nazwę rodu, z którego może pochodzić, oraz kilka innych, przydatnych informacji.11 postów

Razem: 24 posty
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Kagura,
  Ukryty tekst
0 x
Yoshimitsu

Post autor: Yoshimitsu »

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=97&t=32&start=150

10 postow Ja, 10 Inu

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=66&t=2301

14 (ja) 13 (Inu) postow z Inu (mniej wiecej) w tym temacie była część postów liczona jeszcze z tego bonusowego eventu, że jak się fabuluje to się ma więcej PH.

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=1 ... 988#p33988

2 posty obydwoje (też z bonusowego eventu do fabuły jeszcze)

Wycenić dla mnie i Inu wszystko, chyba dobrze policzona, no ale lepiej sprawdzić
0 x
Hoshigaki Seiki

Post autor: Hoshigaki Seiki »

Znowu ja i w sumie znowu po to samo ;)

Tym razem swoją prośbę o umożliwienie zdobycia Samehady argumentuję znaczącą zmianą, jaka nastąpiła w systemie rozgrywki.
Zlecenia są tym co sugerowałem w swojej pierwszej prośbie, a czego zabrakło wtedy w systemie.
~Ichirou

Wiem, pamiętam że zdobycie Samehady to misja rangi A, ale jaki jest tak naprawdę sens w tym, żebym bezmyślnie klepał różnorakie misje, jeśli mógłbym poświęcić się całkowicie temu zadaniu, misji odnalezienia cudownego przedmiotu jakim jest rekini miecz. Dzięki temu mógłbym stać się częścią forumowej fabuły, stać się niejako pionkiem w niektórych akcjach ogólnych, wszystko byle dostać jakieś informacje, czyjeś zaufanie by zdradził mi jakiś sekret związany z Samehadą, opcji jest mnóstwo.

Jest systemowa możliwość, jest chętny misjodawca, jest chętny misjobiorca, który w dodatku opracował przecudnie wręcz ten wspaniały mieczyk (Exodia, przypominam że wstawiłeś gifa, na którym płaczesz), jest wszystko poza zgodą na pierwszą, expicką przygodę prostego filecika po rodzinną pamiątkę.

Pozdrawiam
Filecik :)
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Rybka
  Ukryty tekst

Yoshi
  Ukryty tekst
0 x
Josaiji

Post autor: Josaiji »

Proszę o zmianę "j" na "J" w nicku. Dziękuję. :)
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Zrobione. ;)
0 x
Gyo

Post autor: Gyo »

Z upływem roku fabularnego, prosiłbym o pozwolenie na dodanie sobie dwóch centymetrów wzrostu. :)
Jeśli już tutaj jestem, to od razu zapytam... Czy mógłbym się spotkać z jakimś przedstawicielem Rady Możnych? Chodzi mi tutaj o zaciągnięcie się do służby u takowej osoby. Porozmawianie na różne tematy, być może przekonanie do swoich poglądów i prośba o pomoc.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Gyo,
  Ukryty tekst
0 x
Yujiro

Post autor: Yujiro »

Pliska punkciki :3
dla mnie i Hisui
DING - ja 7, Hisui 8
DING2 - ja 9, Hisui 8 - bez treninguff
DING3 - po 15 postów

łącznie: 31
0 x
Natari

Post autor: Natari »

Prosiła bym o przyznanie PH za fabułę. Heiji i Natari.

Początek
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Takeshi,
  Ukryty tekst

Hisui,
  Ukryty tekst
Heiji,
  Ukryty tekst
Natari,
  Ukryty tekst
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości