Trutki ciąg dalszy
Moderator: Souei
Re: Trutki ciąg dalszy
Dobra zmiany poszły xD Nie jestem pewien czy z opisem dokładnie o taką poprawę chodziło
0 x
A to wiem, i dałem przecież że lotne. Trzeba znać odpowiedni Poziom, no i jest poziom D. Znaczy ja to zrozumiałem tak że trutka ma mieć poziom który mam opanowany, a umiejętności uzupełniające nie zmieniają poziomu tej techniki. Tylko trzeba je znać żeby ja wytworzyć. Ale nigdzie nie pisze że muszę znać tą umiejętność uzupełniającą do samego zaprojektowania. Ale jeżeli jest tak jak mówisz to zastosuje się do tego.
Ok zmieniłem że jest tura aplikacji -0 tura nic -1 i zaczyna płakać-2
Ok zmieniłem że jest tura aplikacji -0 tura nic -1 i zaczyna płakać-2
0 x
Traktować to mam jako akcpeta na 2 i 3 xD ? I że teraz brakuje mi akcepta jednego na 2 i jednego na 3 ?
0 x
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=803&p=4864#p4864
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości