Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Lokal Muraia, Ryuzaki, Dzielnica Mieszkalna (16 postów)
Murai wraca do domu i dostaje "opieprz" od Kiry za zostawienie jej samej. Po spełnieniu jej podstawowych potrzeb obydwoje poszli odpocząć przed atrakcjami dnia następnego. Murai robił za królika doświadczalnego dla Kiry, która to trenowała swoje umiejętności - wejście w ciało przeciwnika, telepatia, przekazywanie umiejętności sensorycznych. Mimo nastąpienia tymczasowego ochłodzenia ich relacji przez nieufność Muraia, kryzys został zażegnany. Dnia następnego Kira i Murai ruszyli na spotkanie z Mitsuchim, liderem Szczepu Kakuzu.
Wioska Itojin (szczep Kakuzu), Sakai, Wietrzne Równiny (3 posty)
Murai pierwszy raz zobaczył osadę pełną zarówno ludzi, jak i Kakuzów. Za pomocą Kiry znalazł dom lidera. W wejściu przeszkodzili mu strażnicy informując o wyjściu lidera na spacer. Murai został rozpoznany jako "ten nieznany Kakuzu z turnieju", ale dalsze komplementy zostały przerwane przez Mitsuchiego. Po wejściu do jego domostwa, Murai wyjawił powód swojego przybycia. Co dalej? Kto wie...
Razem 19 postów. Wliczałem posty, w których pomagałem Kirze w treningu w roli obiektu wymaganego do przećwiczenia technik, co chyba też się liczy jako post fabularny
Witam serdecznie administrację, dawno mnie w tym temacie już nie było Żeby wiec nie przedłużać, przejdę od razu do prośby - wyceny mojej fabuły. Ostatnio podanie składałem 17 grudnia. Od wtedy kontynuuje z oczywistym pominięciem części eventowej, a także misji za które należały mi się oddzielne wypłaty:
5 postów na trybunach głównych - przybycie wraz z Reiką i Toshio na turniej, spotkanie Nikusui, potem zaczyna się post Natsu i od tamtej pory do zakończenia eventu postów nie liczę
Wrzucam na razie tyle, bez 10 czerwca bo wtedy jest już inny przelicznik za posty, a nie chcę niepotrzebnie mieszać i tylko utrudniać. Wychodzi 55 ładnych postów
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.