Prośby do administracji
Re: Prośby do administracji
Z racji, że poprzedni post został zawalony innymi, skasowałem go i wstawiam prośbę raz jeszcze. xD
Chciałbym opracować w wt własny wzór AnK dla mojej postaci, a następnie zdobyć go na misji B, jak głoszą zasady tego wzmocnienia. Oczywiście, mowa o I poziomie.
Wiem, że brakuje mi obecnie wytrzymałości, dlatego i tak nie polecę po pieczęć od razu (a i sprawdzenie trochę zajmie).
Dlaczego miałbym dostać zgodę? Aktywny fabularnie i technicznie, prowadzący ludziom misje itd.
Chciałbym opracować w wt własny wzór AnK dla mojej postaci, a następnie zdobyć go na misji B, jak głoszą zasady tego wzmocnienia. Oczywiście, mowa o I poziomie.
Wiem, że brakuje mi obecnie wytrzymałości, dlatego i tak nie polecę po pieczęć od razu (a i sprawdzenie trochę zajmie).
Dlaczego miałbym dostać zgodę? Aktywny fabularnie i technicznie, prowadzący ludziom misje itd.
0 x
- Rokuramen Sennin
- Support
- Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki
Hm. W porządku, ode mnie masz akcepta, ale dla pewności spytaj jeszcze Kana. Wolę nie podejmować tego typu decyzji bez poparcia.
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Chcę iść po UN Szybkie wiązanie pieczęci. Co za rangę wyprawy muszę zrobić? 

0 x
Witam, nie wiem czy dobrze trafiłam ale proszę o zmianę nicku
Heili =>Heiji
Heili =>Heiji
0 x
- Natsume Yuki
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 31
- Ranga: Nukenin S
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=199
- GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
- Multikonta: Iwan zza Miedzy
Po raz kolejny z wyrazami szacunku witam szanowną administrację. Jest początek marca i event się zakończył więc jak się pewnie domyślacie piszę tutaj aby ponowić moją prośbę o założenie multikonta tak jak mnie wcześniej prosiliście, kp mam już praktycznie gotową i dalej jestem chętny. Ostatni event nawet bardziej zachęcił mnie do gry i dał mojej głównej postaci mnóstwo nowych możliwości co bardzo mnie cieszy, jednak nie zmniejszyło to mojego zapału aby poprowadzić drugą postać w innym stylu, więc co powiecie? :P
0 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=320
Proszę o usunięcie mojego multikonta, Shikayume Nara. Uznałem, że klan Nara nie jest dla mnie i poproszę o multikonto ponownie po wprowadzeniu brakujących klanów (mam już coś na oku).
Ewentualnie jeśli jest to możliwe po prostu chciałbym odłożyć to multi i przestać z niego korzystać, a w przypadku wprowadzenia nowych klanów napisać na nim odnowa KP i wtedy prosić o zmianę nicku.
Ewentualnie jeśli jest to możliwe po prostu chciałbym odłożyć to multi i przestać z niego korzystać, a w przypadku wprowadzenia nowych klanów napisać na nim odnowa KP i wtedy prosić o zmianę nicku.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości