Nowa Gra+

Rzeczy z bety udostępnione do wglądu użytkowników. Wszelkie pytania można zadawać na PW.
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Re: Nowa Gra+

Post autor: Jawa »

Na obecną chwilę to jest chyba jedyna możliwa do akceptacji przez ludzi opcja zbliżona do NowejGry+, dostosowałem wartości PH do takich, które najpewniej będą bardziej akceptowalne dla wszystkich graczy, umożliwiając im pominięcie bardzo nielubianego elementu, którym jest kompletowanie kluczowych dla buildu rzeczy. Dodatkowo dorzuciłem również możliwość dokupienia sobie treningów na start w promocyjnej cenie, dla treningowych sceptyków. Jeżeli z czasem pojawią się inne pomysły na produkty NG+, chęcią przedstawimy je dla wszystkich do oceny i jeżeli spotka się z ogólną aprobatą to znajdzie miejsce w spisie dostępnych opcji.
3 x
Awatar użytkownika
Pączuś
Multikonta: Zakata, Emi

Post autor: Pączuś »

Podoba mi się w takiej wersji.

Dodałbym tylko sprecyzowanie w którym momencie wydaje się ph - przed czy po zostawieniu 80% by potem nie trzeba było główkować.
0 x
Nie bijcie jestem pierwszy dzień w robocie
Awatar użytkownika
Incinebro
Multikonta: Ookami

Post autor: Incinebro »

Wydaje się git, chociaż zaznaczyłbym, że nabywając w ten sposób Kinjutsu postać poznaje jedynie technikę - nie pozyskuje całego zwoju.

Poza tym myślę, że możnaby pozostawić wzięcie jednego przeszczepu jako dość drogą opcję. ^^
1 x
Awatar użytkownika
Kaito Ishikawa
Wiek postaci: 26
Ranga: Kogō
Widoczny ekwipunek: ...
Samehada
Tanto
Błękitna Zbroja
Długi łuk
Kołczan
Lis
Kruk
...
Aktualna postać: Kaito Ishikawa

Post autor: Kaito Ishikawa »

0 x
KLIK - KARMAZYNOWE SZCZYTY - GRA W REGIONIE - KLIK _______________________________ Obrazek Samehada / Narrator / Mowa KP | PH | BANK Prowadzone Misje:
  1. Sasame - Kampania S
  2. Minari - Kampania D
  3. Sayuri - Misja C
  4. Suyunami Yuri - Wyprawa B
  5. Yukari - Kampania C
  6. Daichi- Misja C
ODPOWIEDZ

Wróć do „Publiczna beta”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości