-
Kaito Mizukane
- Martwa postać
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: - Stalowe oczy
- Kucyk
- Atletyczna budowa ciała
- Brązowo-bordowa tunika
- Dopasowane spodnie shinobi
- Czarny pas
- Bose stopy
- Widoczny ekwipunek: - Duża torba
- Płaszcz
- Plecak
- Złożony Namiot
- Link do KP: viewtopic.php?p=224239#p224239
- Multikonta: Tapion
Klanowa misja B
Zakata
"... znowu błsynął"
Zakata
- Wiek postaci: 14
- Krótki wygląd: Jak na avku
- Widoczny ekwipunek: Mała torba.
- Link do KP: viewtopic.php?t=11244
- GG/Discord: Zaakata#3405
- Multikonta: Emi
0 x
-
Kaito Mizukane
- Martwa postać
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz
- Plecak
- Złożony Namiot
Klanowa misja B
Zakata
"... znowu błsynął"
-
Zakata
0 x
-
Kaito Mizukane
- Martwa postać
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz
- Plecak
- Złożony Namiot
0 x
-
Zakata
0 x
-
Kaito Mizukane
- Martwa postać
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz
- Plecak
- Złożony Namiot
0 x
-
Zakata
0 x
-
Kaito Mizukane
- Martwa postać
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz
- Plecak
- Złożony Namiot
0 x
-
Zakata
0 x
-
Kaito Mizukane
- Martwa postać
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz
- Plecak
- Złożony Namiot
0 x
-
Zakata
Poczułem niesamowitą ulgę słysząc głos samego Shirei-kana oraz jego zdecydowanie mniejsze przywiązanie do powagi i rzeczy dla mnie nie istotnych. Jego głos w tym wszystkim to była melodia, poczułem się jakby ktoś mnie zamykał w iluzji która mogłaby mieć groźne skutki dla mojej osobowości. Przez moją głowę zaczęły przelatywać myśli - A co jeżeli wszyscy tutaj są tacy spięci bo są w genjutsu? - Pomijając te myśli musiałem przyznać, że sam sposób jego wypowiedzi był dla mnie mocno zaskakujący, trochę to dla mnie przerażające było, że starsi mogą tak rozmawiać a nie prosto z mostu. Nie mniej moje rozmyślania przerwał gest Raiko-dono bym opuścił pomieszczenie.
Wstałem z miejsca które się, które było niesamowicie wygodne. Obróciłem się w stronę wszystkich wysoko postawionych którzy byli obecni na mojej nominacji. Następnie się mocno ukłoniłem. - Dziękuję, do widzenia. - powiedziałem do wszystkich tam zebranych. Tak też obróciłem się na pięcie w kierunku hebanowych drzwi. Idąc w kierunku wyjścia mogłem już z ulgą rozejrzeć się po tym co jest wokół, jak pięknie wygląda to miejsce. Przeszedłem przez wyjście, przyjąłem triumfalną, stanąłem w rozkroku podniosłem ręce z ugiętymi łokciami oraz zaciśniętymi pięściami w stronę nieba i jest szybko wyprostowałem. - Żegnaj rango doko, piękna kusicielko, będę tęksnić... Jestem akoraito! Akoraito jestem! - Nie zważałem na to, że jeszcze drzwi do sali mogą być otwarte.
W tym samym czasie podszedł do mnie kolega wyróżniający się z tłumu swoim odmienną aparycją do przedsatwicieli klanu Hyuga i sprzedał mi bombę. Nie zorientowałem się co się dzieje i popoprawił. Ledwo stałem na nogach i wykonał kolejny cios aż gil mi oczy zachlapał. Nie rozejrzałem się jeszcze dobrze a on już zniknął w odmętach pokoju z którego właśnie wyszedłem. - Też Cię kiedyś uhonoruje ale po mojemu! - Odkrzyknąłem z uśmiechem Inokiego.
Przyszedł czas by się ogarnąć w końcu tyle jeszcze dnia zostało było bardzo wcześnie, a nie chciałem tracić ani momentu z tej chwili. Trzeba było rozdziewiczyć rangę, tak też nie czekałem długo i z marszu ruszyłem w stronę domu. W drodze podskakiwałem, krzyczałem cieszyłem się. To było dla mnie coś niesamowitego, pierwszy raz taki flex przeżyłem. W domu szybko tylko się przebrałem w moje ulubione kimono. Moją uwagę przykuło to, że nie ma dalej rodziców w domu i nikt się mną nie zainteresował od kilku dni z obojga. Może coś się stało? Jednak dalej im ufałem i się cały czas utrzymywałem w tym, że może są na wyjeździe i zaraz wrócą.
Następnie powróciłem szybkim tempem do samej siedziby, tylko już w stare dobrze mi znane miejsce - po nową misję, gdzie mógłbym zrobić wiele dobrego dla klanu!
0 x
-
Kaito Mizukane
- Martwa postać
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz
- Plecak
- Złożony Namiot
Klanowa misja B
Zakata
"Poselstwo"
Nadszedł ten dzień w którym trzeba było wreszcie ruszyć swoje zakurzone cztery litery i podjąć kolejną misję dla klanu. Ciekawe co tym razem mogło to być ? Tego oczywiście miałeś dowiedzieć się w budynku siedziby władzy.
Dalej nie było twoich rodziców co cię lekko zmartwiło, ale postanowiłeś jeszcze się tym nie zamartwiać. Jako samodzielny nastolatek bez najmniejszego kłopotu wyszykowałeś się do wyjścia, uzupełniając przed tym swój pusty żołądek. Kiedy już znalazłeś się za drzwiami, dostrzegłeś pochmurne niebo, na szczęście nie padało jednak nieboskłon zapełniony był burzowymi chmurami, a wiatr zdawał się jakby chciał urwać głowę. Przemierzyłeś szybko uliczki i juz po chwili znalazłeś się przed siedzibą rodu, gdzie ostatnio zostałeś wyniesiony do nowej rangi.
Wiatr popędził cię jakby sama natura próbowała zaciągnąć cię do pracy. W każdym szybciutko pokonałeś ostatni etap podróży i już byłeś w środku budynku.
Zawędrowałeś tam gdzie zawsze udawałeś się, aby dostać nową misję. Dzisiaj przyjął cię starszy urzędnik, który był bardzo zadowolony, kiedy zobaczył, że przybyłeś
- Zakata ! Właśnie czekałem na kogoś takiego jak ty. Potrzebujemy ludzi do specjalnego zadania. Udaj się proszę do gabinetu Raikuro-sama, to od niego jest to zadanie. Jego gabinet znajduję się obok tego co należy do naszego ukochanego shirei-kana.
Urzędnik
0 x
-
Zakata
Podróż do samej siedziby z mojego domu rodzinnego minęła w zastraszająco szybkim tempie, mogło to być spowodowane emocjami jakie mi towarzyszyły przez cały dotychczasowy dzień. Ustawiłem się w kolejce, gdzie po chwili zostałem przyjęty, jeszcze sobie nie zdawałem sprawy, że zaraz mój uśmiech zostanie zdjęty za pomocą jednego zdania. Urzędnik poprosił mnie bym się udał do samego Raikuro, który dzisiaj już mocno zadziałał na moje nerwy, tylko tym razem to on chciał coś ode mnie a nie ja od niego. To oznaczało tylko i wyłącznie, że już nie mógł mnie odesłać do domu, bym odczekał kolejny miesiąc na awans.
- Tak jest, już się tam udaje. - Odpowiedziałem urzędnikowi, te słowa były wypowiedziane z moich ust już mocno neutralnie, mój flagowy uśmiech zniknął w czeluściach niechęci do odwiedzenia prawej ręki shirei-kana. Od razu się udałem we wskazane miejsce. Momentalnie poznałem miejsce w końcu byłem tu jeszcze nie tak dawno, w zasadzie to było nawet dzisiaj i to niecałe dwie godziny temu.
Podszedłem do drzwi za którymi miał się znaleźć Raikuro. Zapukałem, tym razem będąc zdecydowanie pewniejszy siebie nie czekałem, aż mi odpowie albo sam po mnie wyjdzie tylko wparowałem do pomieszczenia. - Akoraito Zakata Hyuga melduje się do wykonania misji! - Krzyknąłem z entuzjazmem, chciałem mu trochę na złość zrobić, jego niechęć byłaby miodem na moje młode jeszcze serduszko shinobiego, w końcu co mogło się niedobrego stać tylko by mnie odesłał i niedałby mi misji. Też trzeba starszyznę wioski nauczyć, że nadchodzi młoda krew która nie musi być tak sztywno przypisana do reguł tylko do faktycznych wartości jakimi powinni się kierować.
0 x
-
Kaito Mizukane
- Martwa postać
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz
- Plecak
- Złożony Namiot
Klanowa misja B
Zakata
"Poselstwo"
A więc wszedłeś i dokonałeś wszystkich formalności, przedstawiając się należycie, Hyuga Raikuro siedział za biurkiem i wypełniał dokumenty. Ubrany był w swój normalny strój bojowy, w którym również zawsze służył pomocną dłonią liderowi klanu. Odkąd wszedłeś cały czas bacznie cię obserwował. Minę miał wojowniczą, bez grama radości czy rozluźnienia na twarzy.
- Do wykonania misji... Hmm... Dobrze, jak będziesz działał w grupie to mogę powierzyć ci to bardzo ważne zadanie. Wraz z dwójką pozostałych shinobi udasz się w poselstwo, ale nie byle jakie. Mianowicie zaniesiecie listy naszego miłościwie panującego shirei-kana do klanu Yamanaka, klanu Koseki oraz do szczepu Jugo. Zadanie ma zostać wykonane wzorowo, nie zapominaj, że będziesz reprezentował ród Hyuga poza osadą, co ważniejsze w innych osadach. Twoim dowódcą będzie Hyuga Hanzo, doskonale zna się na dumie i zasadach naszego rodu, także bez problemu spacyfikuje twoją dziecięcą naturę. Będzie też to doskonała lekcja dla ciebie, aby trochę nad sobą zapanować i zacząć się zachowywać jak na członku rodu przystaje. To tyle, więcej informacji i danych posiada Hanoz. Jego i Satoshi Jun, ostatnią z waszej drużyny znajdziesz w naszej jadalni, wysłałem ich tam aby uzupełnili zapasy żywności tobie też to radzę. A teraz odmaszerować. Pamiętaj, że później przyjdzie przeczytać mi raport z twoich poczynań.
Tym samym gestem ręki co ostatnio Hyuga Raikuro wysłał cię do jadalni, która znajdowała się w następnym budynku. Rzeczywiście na tak długą podróż rozsądnie byłoby uzupełnić wszelkie zapasy co by później nie brakło racji żywnościowej.
Hyuga Raikuro
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość