W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  245 Rejestracja:  18 lut 2024, o 15:07Wiek postaci:  24Ranga:  Mieszkaniec miastaWidoczny ekwipunek:  ◈ TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=214291#p214291 Multikonta:  Mijikuma | Ryū 

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  9 maja 2025, o 10:17 

Ech, w co żem się wjebał... Co cię to kurwa obchodzi.  - Wpierw odpowiadam, po czym jednak dodaję, nie mogąc się nie pochwalić swoim sukcesem. - Ano mam całkiem spory, to ważne miejsce na mapie miasta. Ale dość o tym. Kim jest ten chujek, którego szukasz?  - Podchodzimy do lady i tam proszę Mimitsu o nalanie głębokiego dla mnie i wody dla dzieciaka. Nic więcej, na mój koszt, nie dostanie. Może go skojarzysz jakoś Mimi, ty się lepiej znasz na ludziach w Shigashi  - zagajam jeszcze do mojej kochanej barmanki. 
	0  x

Sumi 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  209 Rejestracja:  1 maja 2024, o 23:18Wiek postaci:  18Ranga:  DokoKrótki wygląd:  Krótkie czarne włosy, niska, szczupła, delikatne rysy twarzyWidoczny ekwipunek:  TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=217764#p217764 GG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sasame | Jawa 

autor: Sumi  10 maja 2025, o 06:46 

~ 15/28 ~ ~ Akira ~  - Ymmm, no to... Pamiętam że był on niesamowicie wysoki, myślę że spokojnie miał sporo ponad dwa metry wzrostu... Miał też krótkie blond włosy i nosił na sobie dziwne ubrania. Na górze nosił białą kurtkę i na to taki jakby płaszcz z piór. No i nosił dziwne okulary jeszcze. Ale najgorszy był chyba jego śmiech... -  
	0  x

Kolorek Sumi 

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  245 Rejestracja:  18 lut 2024, o 15:07Wiek postaci:  24Ranga:  Mieszkaniec miastaWidoczny ekwipunek:  ◈ TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=214291#p214291 Multikonta:  Mijikuma | Ryū 

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  26 cze 2025, o 14:13 

Wezbrało się we mnie i patrząc chłopczykowi prosto w oczy, wysłuchałem go.Czyli szukamy ptasiego czarodzieja, co od jego śmiechu dzieci szczytują  - spuentowałem wypowiedź Henroku i wziąłem jeszcze jednego klina i wlałem do gardła na raz. Dobra. Skoro chuja wiemy, to trzeba popytać kolegów. Kto jeszcze ma pióra? Feniks!  - Krzyknąłem radośnie i rozejrzałem się po barze w poszukiwaniu naszych mafijnych towarzyszy. Często tu chlali, był to jeden bar, który jest z nimi w nieoficjalnej komitywie. Ja im oddaję trochę grosza, a oni go "chronią". Czyli chleją i jeśli jest jakaś burda to może gniewnie popatrzą i kogoś wyruchają kunaiem. Idealna współpraca. 
	0  x

Sasame 							 

Posty:  1156 Rejestracja:  21 cze 2021, o 23:40Wiek postaci:  24Ranga:  KogōKrótki wygląd:  ~Widoczny ekwipunek:  ~Link do KP:  viewtopic.php?p=177516#p177516 GG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sumi | JawaLokalizacja:  Nawabari (Daishi) 

autor: Sasame  27 cze 2025, o 08:58 

~ 17/28 ~ ~ Akira ~ charakterystyczny odgłos . Słysząc go Henraku wyprężył się i całkowicie zesztywniał.  - T-To on! -  
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  29 cze 2025, o 20:17 

Usłyszawszy wpierw śmiech, następnie to iście patetyczne i teatralne załkanie i zbudowanie napięcia. Och, jakże ja to kocham! Patrzę zmrużonym wzrokiem w stronę drzwi, trzymając w palcach pustą szklaneczkę po sake… nim się obejrzałem była znowu pełna i jakże – wypijam i ją, nie odwracając wzroku. Ta scena była wyborna, wyglądałem majestatycznie, jak jakiś pierdolony mafiozo, do którego się nie poskakuje…Mimitsu, gdyby wybuchła awantura to weź dzieciaka na zaplecze, ja się tym zajmę.  – Nawet się nie obracam sprawdzić czy doszło to do uszu mojej pracownicy. Zepsułoby to klimat barowej awantury, który próbowałem tu osiągnąć. W życiu ważne są dwie rzeczy: pieniądze i pozory. Pieniądze, żeby móc zgrywać pozory, a pozory, żeby mieć pieniądze.  ŚMIESZKU!  – Grzmię z przepony, swym rykiem wypełniając całe pomieszczenie. Drzwi do lokalu były uchylone, nie było możliwości by jegomość tego nie usłyszał.  
	0  x

Sasame 							 

Posty:  1156 Rejestracja:  21 cze 2021, o 23:40Wiek postaci:  24Ranga:  KogōKrótki wygląd:  ~Widoczny ekwipunek:  ~Link do KP:  viewtopic.php?p=177516#p177516 GG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sumi | JawaLokalizacja:  Nawabari (Daishi) 

autor: Sasame  30 cze 2025, o 14:04 

~ 19/28 ~ ~ Akira ~  - C-co? Jak to?! -  Mężczyzna  wyglądał dokładnie tak jak został wcześniej opisany przez chłopaka. Wszedł on do środka z szyderczym uśmiechem wymalowanym na ustach i rozejrzał się szybko po wnętrzu.  - Proszę, proszę, jaka fajna knajpka! A Ty czego chcesz łachmyto? -  - Barmanka, przygotuj dla mnie butelkę waszego najlepszego trunku. -  
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  30 cze 2025, o 14:47 

Nie sposób uniknąć poczucia, że to wszystko jest wręcz wyreżyserowane – całe nasze poszukiwania ledwo się zaczęły, a tu ryba została złapana na haczyk. Może i jeszcze niewyłowiona, ale to kwestia czasu. Słuchaj, Zdzisiu. To moja knajpka, a ty będziesz się tu zachowywać albo wpierdol!  – Wykrzykuję, prostując się i pokazując go umięśnionym paluchem. W rzeczywistości zmieniam też pozycję z siedzącej do stojącej, będąc w pełni gotowy użyć swoich rąk do złożenia pieczęci. Co zresztą robię. Wiem, wiem. To psuje akcje, powinniśmy jeszcze chwile pobajdurzyć. Obrazić sobie matki, życzyć sobie jak najgorzej i tak dalej. Ale co, nie będę korzystać z okazji? Przecież i tak młody chce żeby go zajebać! Nie wpierdalaj się między sake a zakąskę, pedale!  – Doprawiam technikę atakiem słownym. Wiem, że trochę głupio, powinienem chłopa wyciągnąć z lokalu i przed nim się napierdalać, ale słowo się już rzekło. Co zrobić, najpierw robię potem myślę, ha!
  Ukryty tekst  
	0  x

Sasame 							 

autor: Sasame  1 lip 2025, o 12:33 

~ 21/28 ~ ~ Akira ~  - A co to za właściciel co nawet nie potrafi obsłużyć swojego klienta w cywilizowany sposób, hmm? -   - Myślę że ten lokal chyba może potrzebować zmiany kierownictwa... Z pewnością rodzina Ekibyo byłaby zadowolona mogąc dodać go do swojej kolekcji. -   Ukryty tekst  
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  1 lip 2025, o 14:52 

Kurwa już było dobrze, już było dobrze! Składałem pieczęcie, wszystko zajebiście, gdy nagle ten pizduś plastuś z różowym futrem na wierzchu byle skinął palcem i już byłem unieruchomiony a cała ta przygotowana chakra w moim wnętrzu pozostała nieposkromiona, ale i nieużyta.  Ha! I co teraz, kurwi synu!  – Po tych słowach przygotowuję się do kolejnego ataku.   Ukryty tekst  
	0  x

Sasame 							 

autor: Sasame  3 lip 2025, o 09:50 

~ 23/28 ~ ~ Akira ~  - Zobaczysz co teraz! -   Ukryty tekst  
 Ukryty tekst  
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  3 lip 2025, o 10:27 

Oblepiwszy go białym śluzem jak gdyby wracał z męskiej łaźni ulokowanej w dzielnicy czerwonych latarni, zaryczałem gromkim śmiechem tryumfu. Szybko przemienił się on w grymas bólu, kiedy nagle skurwysynek zaczął pluć we mnie igłami. Miał ich tyle, że spokojnie zaopatrzyłby wszystkie młode, zdeprawowane nastolatki w okolicy!Ała kurwa rzeczywiście!  – Krzyknąłem z bólu, patrząc na chuja z furią w oczach. Starałem się uskoczyć w bok, za ladę i przykucnąć, w tym czasie składając kolejne techniki, te same, które przygotowywałem już wcześniej, ale zostałem przez niego uprzedzony. Szczur jak ten, którego miałem wczoraj w nocy. Wąż, którym ochoczo wywijałem w towarzystwie miłych panien. Tygrys, ponieważ kiedy trzeba to jestem jak drapieżnik. Świnia, bo jeśli się mnie posłucha, to wiadomo, żem cham i prostak. I na koniec małpa – bo w życiu trzeba trochę rozrywki a wspólny wpierdol można jako taką zaliczyć.   Ukryty tekst  
	0  x

Sasame 							 

autor: Sasame  3 lip 2025, o 11:45 

~ 25/28 ~ ~ Akira ~  Ukryty tekst  
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  3 lip 2025, o 12:30 

Adrenalina brała swoje i ból w tej chwili odczuwałem zupełnie inaczej. Pewnie w normalnych warunkach łkałbym w kącie niczym prawdziwy, męski mężczyzna, teraz natomiast stałem jakby nic się nie stało i najeżdżałem na skurwysynka. Nie zastanawiałem się nad konsekwencjami, tak naprawdę wieść, że to ktoś z Ekibyo nieco ratowało mi dupę, mogłem całą tą burdę przekierować na wojenkę mafijną. Szkoda, że mój bar jest w samym epicentrum tego wszystkiego, ale cóż mógłbym poradzić?   Ukryty tekst  
	0  x

Sasame 							 

autor: Sasame  4 lip 2025, o 13:04 

~ 27/28 ~ ~ Akira ~  - Czy... Czy to już? On nie żyje? -  
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  4 lip 2025, o 13:52 

Czułem się już kurewsko zmęczony. Świadomy powoli brakującej chakry, w duchu modliłem się, aby to było tyle, by ten różowiutki pedancik mnie niczym nie zaskoczył.Na moje, to dyntka. Mimitsu, podaj kilof  – proszę barmankę, która wciąż stała obok chłopaka. Pewnie dla niego była to dość… niecodzienna prośba jak na asortyment barowy, aczkolwiek trzeba brać pod uwagę fakt, że to nie pierwszy ani ostatni taki przypadek, że się tworzyło dotonowe twory w środku pomieszczenia. A jakoś trzeba je zrównać z ziemią. Odebrawszy kilof, podałem go chłopakowi z uśmiechem.No, to teraz się na pewno dowiesz. Rozbij tę kopułę i zobacz trupa to będziesz mieć pewność.  – Nie zamierzałem mu pomagać, już wystarczająco się narobiłem przy ubijaniu jego kolesia. Teraz niech on zapracuje na tę swoją zemstę jaką chciał tu uzyskać. 

0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości