W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.

Arii 							 

Posty:  1896 Rejestracja:  3 cze 2022, o 11:19Wiek postaci:  19Ranga:  KogōKrótki wygląd:  -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita Widoczny ekwipunek:  * Dwie opaski z dziwnymi symbolami na nadgarstkachLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=10504 Multikonta:  Yuri 

autor: Arii  13 paź 2024, o 08:42 

7/17 Prawa Ręka Shigashi Zlecenie Specjalne B - Shindo P N -Bierz pergamin. Schodzimy na dół. Już wiedzą, że jesteśmy. -  nie odwracając się zaczął schodzić wolnym krokiem w dół. Po 5 metrach światło dzienne przestało docierać do dziwnego zejścia i powoli zaczęły ukazywać się pochodnie rozstawione w równych odstępach 2 metrów.P -Od razu na lewo od wejścia, 73 metry grupka czterech strazników  mafii. Wszyscy inni przeszli w ukryte przejścia. Załatw pierw tą dwójkę ja postaram się zlokalizować nasz cel. Zabijaj mafiozów nie sklepikarzy i handlarzy. Chyba, że ewidentnie są od gangów. -  puścił mu oczko i czekał, aż ten zacznie swoje przedstawienie. A gdy tylko zachciało mu się wejść przez dziurę do dalszej części  dostrzec mógł kilkadziesiąt różnych stanowisk i przynajmniej kilkaset ludzi przechodzących między jednym przejściem, aby zobaczyć co się w tym znajduje. Na pierwszy rzut oka widać było, że jest to tylko jedna z odnóg tego miejsca i takich stanowisk będzie o wiele więcej. Zaskakująca mogła być dla niego ilość ludzi przechadzających się  między nimi. Kim mogli być ci ludzie? Na biednych nie wyglądali, niektórzy nie wyglądali na ludzi zajmujących się zwykłymi profesjami… Z rozmyślaniami lub nie w końcu dostrzegł swój cel, który nawet nie starał się wyróżniać. Czwórka rzezimieszków z wytatuowanymi twarzami w tygrysa. Stali z jakimiś pałkami nabitymi gwoźdźmi szczerząc się swoimi na wpół pustymi uśmiechami.
	0  x

Chakra Ariiego  - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobrodusznaChakra w formie Rzeźnika  - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzuChakra w formie Mindy  - znudzona, "rozbrykana",  skrytaPH  Bank  WT  

Shindo 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  418 Rejestracja:  13 wrz 2023, o 05:31Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  - Aparycja - avatarWidoczny ekwipunek:  - Zbroja (czarna)Link do KP:  viewtopic.php?f=32&p=212662#p212662 GG/Discord:  shindo1313Multikonta:  TapionAktualna postać:  Kaito Mizukane 

autor: Shindo  13 paź 2024, o 14:36 

Gdy skończyłem poprawiać napis, pojawił się Son, lekko drgnąłem ponieważ z początku pomyślałem, że to przeciwnik. Na szczęście zdołał się odezwać zanim doszło do jakiś niepotrzebnych incydentów, a naprawdę byłem już odpowiednio rozgrzany do mordu.- Prawda, że ładny ? - Czekaj, czekaj, czekaj to nie jest legalne miejsce, to miejsce gdzie działają mafie. Jeżeli ktoś jest niewinny to co robi w takim miejscu jak to ? Otóż sprawa jest bardzo, ale to bardzo kurwa prosta tutaj nie ma niewinnych. - SENTOKI SHINDO, W IMIENIU PRAWA SGIHASHI NO KIBU, SKAZUJE WAS WSZYSTKICH NA ŚMIERĆ... HAHAHAHAHA !!!  Ukryty tekst  
Biegłem w stronę mafiozów zabijając wszystko co się rusza, ciąłem prawą ręką przecinając nici ludzkich żyć. Jakieś to było przyjemne te krzyki, te piski, ta krew chlustająca na lewo i prawo- Hahaha, więcej, kurwa więcej ! - W imieniu władz Shigashi no Kibu macie prawo zginąć, JEBANE KURWY !   Ukryty tekst  
	0  x

Narrator   /  Myśli   /  Mowa  KP  | PH  | BANK Prowadzone Misje: 
Shabondama Haruki - Misja D Zakata Hyuga - Misja D   

Arii 							 

Posty:  1896 Rejestracja:  3 cze 2022, o 11:19Wiek postaci:  19Ranga:  KogōKrótki wygląd:  -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita Widoczny ekwipunek:  * Dwie opaski z dziwnymi symbolami na nadgarstkachLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=10504 Multikonta:  Yuri 

autor: Arii  17 paź 2024, o 19:37 

8/17 Prawa Ręka Shigashi Zlecenie Specjalne B - Shindo T P -Rada musi być totalnie tępa, skoro wysłała takiego kretyna w centrum działań wszystkich Wielkich Rodów. Myślisz, że ci ludzie bez tatuażu na to zasłużyli, Bestio? -  splunęła na koniec zdania tak, że jej ślina trafiła wprost pod jego stopy. Wstała na daszek i założyła ręcę pod swoje piersi. Ubrana była w bufiaste, czarne spodnie i coś przypominającego kimono, ale w bardzo skąpej edycji zakrywającej tylko biust. Na brzuchu wytatuowanego miała Feniksa obleczonego błękitnym płomieniem. -Skoro chcesz się tutaj panoszyć to zapraszam. Pokażę ci kundlu, gdzie twoje miejsce.   uśmiechnęła się do niego i posłała mu oczko.
	0  x

Chakra Ariiego  - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobrodusznaChakra w formie Rzeźnika  - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzuChakra w formie Mindy  - znudzona, "rozbrykana",  skrytaPH  Bank  WT  

Shindo 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  418 Rejestracja:  13 wrz 2023, o 05:31Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  - Aparycja - avatarWidoczny ekwipunek:  - Zbroja (czarna)Link do KP:  viewtopic.php?f=32&p=212662#p212662 GG/Discord:  shindo1313Multikonta:  TapionAktualna postać:  Kaito Mizukane 

autor: Shindo  17 paź 2024, o 21:54 

Krzyki, wrzaski, płacze, pojękiwania i charakterystyczne westchnięcia które potrafią z siebie wyduszać umierające osoby to było to czego tak potrzebowałem. Wreszcie mogłem sobie pofolgować, z czego byłem bardzo rad, chociaż niestety brakowało mi silniejszych oponentów gdzie mógłbym pójść na całość. Trafiłem na mafiozów jednak to były jebane jednostrzały, jedno ciachnięcie i po nich. Gdy tak stałem i napawałem się pięknem scenerii uruchomił mi się jeden ze zmysłów. Nie ten podstawowy jak zmysł węchu czy słuchu, ale zmysł odpowiadający za wyczuwanie na sobie czyjegoś wzroku. Ten co najdziwniejsze nie próbował nawet ukryć swojej prezencji, a był tak intensywny, że od razu się obróciłem spoglądając na swojego oponenta. Miała się nią okazać kobieta która od razu zaczęła mnie obrażać, wiedziałem że próbuje mnie z prowokować, niestety dla niej w tej formie panowałem nad sobą i nie byłem aż tak wyrywny. Pełnej prezencji demona sprawiedliwości już by nie miała głowy, jednakże przywołanie z czeluści piekieł samą reinkarnację tamtejszego bytu miało swój czasowy limit. Z tego powodu nie mogłem sobie pozwolić na przywołanie jej do zgniecenia mrówki. Dlatego postanowiłem jeszcze spróbować zdjąć ją w tej formie. Gdy ona pierdoliła pod nosem ja w tym czasie pochyliłem się i upierdoliłem swoim toporem głowę jednego z jej kompanów, przymknąłem mu powieki i podniosłem łeb do góry dużą ręką. Odrąbaną głowę utrzymywałem na wysokości swojej, teatralnie odwróciłem się do niej i zacząłem krzyczeć do niej:- Kolego powiedz mi bo ja nie tutejszy, wszystkie wasze kurwy są takie brzydkie ? Poza tym kto tą sukę wychował, żeby zwracała się do mnie bezpośrednio. Gdzie jej alfons ? - Panie Shindo, da pan spokój ta jest taka brzydka, że nie mogę nawet na nią patrzeć. Raz jej po pijaku dałem do buzi to pół godziny się krztusiła. - Od kiedy to dziwki chodzą bez alfonsów ? Gdzie on jest ? Muszę złożyć zażalenie, że kurwy samo pas chodzą.  Shindo brzuchomówca  Ukryty tekst  
	0  x

Arii 							 

autor: Arii  23 paź 2024, o 07:33 

9/17 Prawa Ręka Shigashi Zlecenie Specjalne B - Shindo K -Naprawdę sądzisz, że twoje żałosne przedstawienie zaprowadzi ciebie gdzieś dalej? Chyba po kogoś tutaj przyszedłeś, prawda? -  uśmiechnęła się do niego i kolejny raz splunęła pod jego nogi. -A jednak nie wykonujesz tego zadania, bo się świetnie bawisz? Czyżby tak działała nowa rada? Wynajmuję barbarzyńców by się mogli wypasać w takich miejscach?  To może mafie mogą mieć swoją przyszłość przy nich… -  zeskoczyła z zadaszenia i stanęła 3 metry od niego. -Zaczniesz to swoje przedstawienie, żebym mogła zająć się tym drugim? Nie przedłużaj. -  przechyliła głowę na bok. Była bardzo pewna siebie, emanowała też władczością, jakby w pełnym przekonaniu kontrolowała całą przestrzeń tutaj i nie mógł jej zagrozić.
	0  x

Shindo 							 
						Postać porzucona 			

autor: Shindo  23 paź 2024, o 12:20 

Gdy sobie szedłem w najlepsze chcąc z prowokować dziewczynę do ataku to i ona próbował odwdzięczyć mi się pięknym za nadobne. Co prawda nie byłem aż tak zżyty z nową radą, żeby wszędzie bronić ich aż do śmierci - mojej bądź osoby która odważyła się podobnych określeń użyć. Jednakowoż kurwa z mafii za bardzo się panoszyła i na zbyt wiele sobie pozwalała. Byłem odwrócony do niej plecami także jedynie co mi pozostało to zagryźć mocniej zęby i iść dalej przed siebie. Nie chciałem stracić twarzy więc grałem dalej, choć bardzo mnie nosiło. Musiałem przyznać, że jak do tej pory były to najtrudniejsze założenia do zrealizowania. Zwłaszcza, że zaczęła coś pierdolić, że przy takiej radzie mafie dalej będą w stanie dogadać się z osadą...- Po moim kurwa trupie. - ZDYCHAJ KURWO !!!   Ukryty tekst  
	0  x

Arii 							 

autor: Arii  24 paź 2024, o 10:56 

10/17 Prawa Ręka Shigashi Zlecenie Specjalne B - Shindo Z -Tylko na tyle ciebie stać? Byłeś takim odważnym pieskiem jeszcze sekundę temu. -  wyszczerzyła zęby i ustawiła się w pozycji do ataku. Nawet jego instynkt podpowiadał mu, że nie będzie to tak proste jak mu się wydawało. Czy na pewno był gotowy na takie wyzwanie? -NA co czekasz KURWO?! -  czuć było jak kobieta nabija się z niego i nie może się doczekać tego co z nim zrobi.Shindo otrzymuje 1x ranę średnią . -20% do statystyk fizycznych (SIŁA , SZYBKOŚĆ , PERCEPCJA )  Ukryty tekst  
 Ukryty tekst  
 Ukryty tekst  
 Ukryty tekst  
	0  x

Shindo 							 
						Postać porzucona 			

autor: Shindo  24 paź 2024, o 15:47 

Widziałem jak szmatę przecinam na pół jednak niestety zgrabnie wykonała unik przed moim pierwszym dewastującym cięciem. Spodziewałem się tego, dlatego jeszcze przed wykonaniem swoje kroku bacznie ją obserwowałem tak aby przewidzieć w którą stronę może uciec i to właśnie w tamto miejsce chciałem skierować swoje potężne uderzenie cały czas utrzymywaną pięścią. Niestety ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu suka również i tego uniknęła. Co gorsza zdołała bez problemu dostać się do mnie i skontrować, jeszcze przed samym uderzeniem pomyślałem sobie:- Hehehe... Jestem Shindo. Doko - Runda druga  Ukryty tekst  
 starałem się uderzyć w jej nogi. Po pierwsze aby zabrać jej mobilność, a po drugie nie chciałem, żeby zbytnio odleciała gdyż po pierwszym ciosie nadszedł taki sam drugi z drugiej ręki  Ukryty tekst  
. Tym już celowałem w ciało, aby ją najzwyczajniej w świecie zabić. Jeżeli pod ręką byłaby jej twarz to z pewnością najpierw tam bym załadował z całą swoją uzyskaną potęgą. 
  Ukryty tekst  
	0  x

Arii 							 

autor: Arii  25 paź 2024, o 10:36 

11/17 Prawa Ręka Shigashi Zlecenie Specjalne B - Shindo O -Runda druga, psie. -  wyszczerzyła się podobnie do niego. Oblizała wargi i właśnie teraz poczuli w powietrzu napięcie jakie w dwójkę wywołali. To miał być prawdziwy sprawdzian dla niego. Z takim przeciwnikiem jeszcze się nie mierzył to musiało być cięższe niż wszystko co do tej pory widział i sprawdził na sobie. Ale już jako czerwonooka bestia nie miał czasu o tym myśleć – pozostało jedynie zarżnąć sukę na miejscu. Póki miał jeszcze jakąś kontrolę nad umysłem użył bombki świetlnej. Kobieta zdążyła to zauważyć, przymknąć oczy i odskoczyć w powietrze. Powietrze zadygotało i nagle rozświetliło się oślepiającym światłem. Z zamkniętymi oczami Shindo-bestia poruszał się zgrabnie po całym terenie wypatrując swoimi zmysłami przeciwniczki. Gdy tylko wyczuł jej chakrę ruszył z pełną parą w jej stronę i gdy chciał wykonać pierwszy atak jej zasób chakry rozpłynął się. Uderzenie potężną piąchą śmignął przez powietrze i kiedy ponownie ją wyczuł poczuł, jak wbija się w jego drugą rękę, miażdżąc ją i odsyłając go daleko w powietrze. Poczuł jak obija się na kamiennych dachach straganów i uderza w twardą ścianę. Jego wszystkie zmysły zadygotały i kiedy otworzył oczy zobaczył, że kobieta się nie zatrzymuje i rusza ponownie w jego stronę. Prawa ręka nie nadawała się prawie do użytku, zbroja była w opłakanym stanie po tym uderzeniu a jego przeciwnika poruszała się tak szybko, że tracił ją ciągle z widoku. Czuł, że traci nad sobą kontrolę coraz bardziej, już nawet nie myślał, jakie zadanie ma do wykonania. Jego zmysły podążały w kierunku zabicia tej kurwy, tylko to teraz się liczyło.Shindo po wskazaniu na zbroję nie otrzymuje 1x ranę średnią . -20% do statystyk fizycznych (SIŁA , SZYBKOŚĆ , PERCEPCJA ) z poprzedniej tury – jego zbroja jest niemalże zniszczona Shindo otrzymuje 1x ranę średnią . -20% do statystyk fizycznych (SIŁA , SZYBKOŚĆ , PERCEPCJA ) w tej turze  Ukryty tekst  
 Ukryty tekst  

0  x

Shindo 							 
						Postać porzucona 			

autor: Shindo  25 paź 2024, o 12:43 

Zaatakowałem ze wszystkich dostępnych mi sił na pełnej prędkości, użyłem bomby świetlnej, posłużyłem się zmysłem sensora i nic... Pierwszy cios powędrował gdzieś w próźnie, a jej źródło chakry najzwyczajniej w świecie gdzieś mi zniknęło, nawet nie wiem gdzie. A gdy już się pojawiła to przyłożyła mi w drugą rękę która miała wyprowadzić cios. Strzała którego dostałem był na tyle dewastujący, że przeleciałem kilkanaście metrów aż w końcu zatrzymałem się będąc srogo z poniewieranym. Zmysły szybko do mnie wróciły, gdyż cały czas byłem napompowywany emocjami niczym balonik, otworzyłem oczy i zobaczyłem, że dziwka dalej na mnie biegnie. Chciałem ją zabić, zamordować, zrobić sobie z niej trampolinę i skakać aż pod moim butami całkowicie nie zniknie jej ciało, a pozostanie tylko i wyłącznie kałuża krwi. Pomimo rozdzierającej mnie energii i chęci mordu czułem, że przewyższa mnie w każdym dostępnym aspekcie. Rozsądnie byłoby się wycofać i stworzyć sobie okazję która da mi możliwość ataku z zaskoczenia tak aby zniwelować jej przeważanie nade mną w aspektach fizycznych. Jednak w tej formie było to niemożliwe, nawet nie wiem czy gdybym był w stanie całkowicie zwalczyć swoje emocje czy dokonałbym takiego wyboru. W końcu to właśnie w takich momentach dowodziłem swoich racji, ziszczając swoją zemstę... Ukryty tekst  
. Liczyłem też że mafijna dziwka podskoczy do góry w celu uniknięcia ataku. Mało prawdopodobne, jednak gdyby do tego doszło to czułem, że wtedy z pewnością miałbym ją w garści. W powietrzu bardzo trudno o manewry więc w zasadzie jej szybkość na nic by jej się zdała. Gdyby tak postąpiła to oczywiście otwierało mi to drogę do ataku co też zamierzałem skrzętnie wykorzystać. Wzniósłbym się w powietrze i z całych sił również i w tym scenariuszu planowałem przyłożyć jej moją techniką kwiatu  Ukryty tekst  
. A gdy moja technika dojdzie w końcu do celu to wtedy z pewnością bym ją zdmuchnął z powierzchni ziemi. 
  Ukryty tekst  
	0  x

Arii 							 

autor: Arii  1 lis 2024, o 09:46 

12/17 Prawa Ręka Shigashi Zlecenie Specjalne B - Shindo S - Ruszaj 200 metrów na wschód, zobaczysz tam kamienne schody w dół. Wejdziesz do korytarza, który poprowadzi cię przez kilkanaście pomieszczeń w głąb podziemi. Tam znajdziesz cel. Ją zostaw mnie to nie przeciwnik twojego kalibru, jeszcze… -  ton nie mówił o tym, żeby mu się teraz sprzeciwiać. Misja nadal trwała a cel mógł zniknąć w każdej chwili. Pora była na uspokojenie się, przełknięcie dumy i ruszenie po cel zlecenia. Son przyglądał się kobiecie i nie zamierzał tracić jej z oczu, ta zamilkła i nawet się nie odzywała. Strach… opanował ją strach… Czyżby Son naprawdę był kimś takim wśród ludności Shigashi? Lub Mafii? Sama Rada to potwierdziła… może lepiej by było go nie denerwować? Ukryty tekst  

0  x

Shindo 							 
						Postać porzucona 			

autor: Shindo  1 lis 2024, o 15:15 

Biegłem ku tej mafijnej dziwce, kunaie poleciały tak jak sobie życzyłem, wiedziałem że nie trafię, ale liczyłem na jakąś zasłonę dymną... Niestety była w stanie odskoczyć na tyle daleko, że ominęła jakiekolwiek efekty płynące z wybuchu. Gdy na nią spojrzałem poczułem nieprzyjemny dreszcz, moje ciało demona sprawiedliwości właśnie mnie ostrzegło... przed śmiercią. Jednak było już za późno, biegłem dalej licząc, że może te uniki z powodowały że poniekąd wytrąciłem ją z równowagi... Niestety mafijna suka nic nie straciła na swoim wdzięku, a wręcz przeciwnie nabrała dodatkowego animuszu. - To dziś... W końcu zaznam spokoju  - Przeżyj, żebym mógł cię własnoręcznie zabić.  Ukryty tekst  
. Zrobiłem to w celu całkowitego wyleczenia się z otrzymanych ran, nie było pewne co mnie jeszcze spotka podczas wykonywania tej misji.  Ukryty tekst  
	0  x

Arii 							 

autor: Arii  5 lis 2024, o 06:53 

13/17 Prawa Ręka Shigashi Zlecenie Specjalne B - Shindo W  Ukryty tekst  

0  x

Shindo 							 
						Postać porzucona 			

autor: Shindo  5 lis 2024, o 15:30 

Po wyleczeniu się biegłem dalej przed siebie w  kierunku wyznaczonym przez Son`a, przed mną był kawałek drogi, a nie widziałem żadnego z zagrożeń dlatego zszedłem z drugiego stadium demona sprawiedliwości do pierwszego. Szara zbita masa zaczęła kurczyć się się wracając do czarnych symboli na moim ciele. Tak samo zresztą jak jedno z moich oczu które pod wpływem danej mi potęgi zmieniło kolor swojej tęczówki wróciło do swojej normalnej barwy zraz po zdezaktywowaniu wyższego stadium siły. Misja trwała, żadnego z zagrożeń nie widziałem, a musiałem oszczędzać energię na przynajmniej jeszcze jakiś oczekiwany pojedynek z pewnością jeden w momencie przechwycenia informatora. - Aaaaaaaaaa ! Kurwa ! Kurwa ! Co za wstyd ! - Ciekawe czy to do czegoś służy ? Czysta kartka bez napisów u mafiozów ? Może trzeba spojrzeć pod światło albo trochę sypnąć piachem  i wtedy się zobaczy ? - Jestem prawym człowiekiem więc idę prawą ścieżką   Ukryty tekst  
	0  x

Arii 							 

autor: Arii  7 gru 2024, o 11:43 

14/17 Prawa Ręka Shigashi Zlecenie Specjalne B - Shindo W  Ukryty tekst  

0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości