-
Arii
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Kogō
- Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita
-krótka bródka
- Widoczny ekwipunek: * Dwie opaski z dziwnymi symbolami na nadgarstkach
*Duża Torba
*Manierka
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10504
- Multikonta: Yuri
0 x
Prowadzone misje:
1. Wyprawa A - Ayumu
2. Zlecenie S - Kori
3. Misja C - Ayatsuri Yuu
4. Takashi - Misja Kampanijna - Rezerwacja
5. Daishi - Rezerwacja
PH
Bank
WT
-
Ario
- Martwa postać
- Wiek postaci: 22
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.
- Widoczny ekwipunek: Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=8554
- GG/Discord: Boyos#3562
-
0 x
-
Arii
-krótka bródka
*Duża Torba
*Manierka
0 x
Prowadzone misje:
1. Wyprawa A - Ayumu
2. Zlecenie S - Kori
5. Daishi - Rezerwacja
PH
Bank
WT
-
Ario
- Martwa postać
- Krótki wygląd: Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.
- Widoczny ekwipunek: Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.
-
Fabuła Więzienna
Arii
Po wyjściu z celi zabrałeś wszystkie potrzebne rzeczy, po czym ruszyłeś do wyjścia z celi. Oddziałowy jak zawsze przeszukał Cię i w asyscie dwóch zamaskowanych towarzyszy ruszliście w kierunku wyjścia.
- Powiem Ci, że staję się sławny wsród strażników, ze względu że tutaj siedzisz. Nawet obstawę mamy prawie cały czas, hehe. - skomentował to, jednakże reszta nie odzywała się tak jak zawszę. To co rzuciło Ci się jednak w oczy, jedna z zamaskowanych postaci musiała być kobietą, bo była zdecydowanie niższa.
To co moglo zaskoczyć najbardziej to fakt, że nie wyszliście z oddziału, a skręciliście do jednego z pokoi tuż przed kratą. Gdy otworzyły się drzwi, zauważyłeś kobietę w wieku około trzydziestu lat, może trochę młodszą. Siedziała w pokoju, który pierwszy raz wyróżniał się od wszystkich. To pomieszczenie miało biurko, krzesło, dużo szafek i półek, na których znajdywały się księgi to mniejsze, to większe, ale także pierwsze pomieszczenie, które miało większe okno. Oczywiście z kratą.
Gdy weszliście do środka, kobieta wskazała Ci dłonią, byś usiadł i zwróciła się bezpośrednio do oddziałowego.
- Oddziałowy Mizan, bardzo proszę o zdjęcie kajdanek u osadzonego. - jej głos brzmiał bardzo delikatnie, jednakże był tam ukryty rozkaz.
Mężczyzna bardzo się zdziwił, co mogłeś wyczuć choć nie widziałeś jego twarzy.
- Ale wychowawczyni, to wbrew protokołom, osadzony Arii został sklasfyko... - nim jednak zdążył dokończyć, kobieta wtrąciła się unosząc dłon.
- Wiem jak został sklasyfikowany, bo sama opiniowałam tą klasyfikację. Nie omieszkałam wpisać w dokumentację, że zmusiliście mnie do opinii nie pozwalając nawet na odbycie rozmowy z osadzonym, co jest również poważnym pogwałceniem protokołów i regulaminu więzienia. Mam mówić dalej? - zapytała, a jej ton nie zmienił się ani trochę. Dopiero teraz dostrzegłeś na jej mundurze dziwne odznaczenia, których nie posiadał żaden inny dotychczasowy strażnik.
Oddziałowy westchnął i rozkuł Ci zarówno ręce i nogi. Następnie widziałeś, jak kobieta patrzy w ich kierunku, dopóki nie wyszli. Wszyscy, włącznie z obstawą. Dopiero po chwili kobieta wróciła do Ciebie wzrokiem i przyglądała Ci się chwilę.
- Nazywam się Nozuki Kaneya i jestem wychowawczynią na tym oddziale, jednocześnie będąc zastępcą kierownika penitencjarnego w całym więzieniu. Powinieneś zostać przyprowadzony do mnie po przyjęciu, jednakże...z powodów mi nieznanych, a zapewnie Tobie bardziej znanych, idziesz jakimś niestandardowym trybem. Nie będę oszukiwała - wiem kim jesteś i znam Twoją sytuację, więc może nie powinnam mówić, że powody są mi nieznane.
Cicho westchnęła, a Ty mogłeś widzieć, że kobieta nie jest zadowolona ze swojego położenia. W takim sensie, że czuła, że może mieć przez Ciebie kłopoty, ale nie wydawała się czuć do Ciebie odrazę lub niechęć. Bardziej fakt, że została po prostu wrzucona na minę, a chyba była kimś w rodzaju pozytywnej karierowiczki...ale to miałeś dopiero sam wybadać.
- Ciasteczko? Częstuj się. - powiedziała i podsunęła Ci talerz ze smakołykami, który miała schowany za plikiem papierów. - Przejdźmy do rzeczy. Moim zadaniem jest...zagwarantowanie to może złe słowo, ale dopełnienie wszelkich starań, byś przy ewentualnym wyjściu z tego przybytku stał się zresocjalizowanym człowiekiem, w takim stopniu jak to tylko możliwe. Inaczej mówiąc, oprócz tego, że to strażnicy wnioskują o różne rzeczy i dbają o ochronę, ja jestem osoba odpowiedzialną za przywileje i kary. Zapoznałam się z Twoją kartą i rozumiem, że jesteś rewolucjonistą, a dodatkowo masz nawet pseudonim "Wielorybi Rzeźnik", który stał się niemalże ikoniczny wśród niektórych środowisk. Opowiesz mi trochę więcej o tym? Mimo, że rozumiem, że Cesarstwo nie jest doskonałe, tak w wielu czynnikach jesteśmy pionierami w wielu dziedzinach kulturowych. Jesteśmy w końcu jedynym Cesarstwem, chociaż terminologia jest umowna w tym wszystkim. Zacznijmy jednak po kolei - jeżeli możesz, chciałabym wysłuchać Twojej historii.
Po tych słowach zobaczyłeś coś dziwnego. Wydawało się, że kobieta nosi katanę przy pasie, jednak jednym ruchem wyjęła dużo mniejsze ostrze - tanto - i położyła je na stole ostrzem skierowanym tak, że było na zewnątrz stołu. Tanto leżało dokładnie między Wami, a ona jeszcze prowokująco odchyliła się na krześle. Miałeś zdecydowanie bliżej ostrza niż ona.
---
Oddziałowy Mizan
Ametsu Haranibu - klik
Kuziwa Atsudashi - klik
Doruno Hironoru - klik
Moken Mareboru - klik
Minda Hoshisu - klik
Nozuki Kaneya - klik
0 x
-
Arii
-krótka bródka
*Duża Torba
*Manierka
0 x
Prowadzone misje:
1. Wyprawa A - Ayumu
2. Zlecenie S - Kori
5. Daishi - Rezerwacja
PH
Bank
WT
-
Ario
- Martwa postać
-
Fabuła Więzienna
Arii
Rozmowa z wychowawczynią mogła napawać nadzieją. Odrazu po przywitaniu rozejrzałeś się i dostrzegłeś, że tytuły ksiąg Nozuki w większości opisywały różne sytuacje resocjalizacyjne albo dotyczące zachowania ludzkiego. Dodatkowo na ścianie miała powieszony dyplom z Cesarskiej Szkoły, więc bądź co bądź kobieta była naprawdę wykształcona.
Odrazu zareagowałeś na położone tanto, mówiąc, że nie jesteś socjopatą, tylko medykiem. Dodatkowo wyjaśniłeś, że ciasteczka mogłyby być zatrute, co w dużej mierze miało sens. W końcu nie tak dawno może nie tyle, co padłeś ofiarą, ale byłeś bezpośrednio przy tym, jak profesor Doruno padł ofiarą czegoś dziwnego. Prawdopodobne, że trucizny. Kobieta jednak spojrzała na Ciebie i sięgnęła po coś z torby, którą miała obok nogi - niewidoczną dla Ciebie. Wyjęła zapakunek, który po rozwinięciu odkrył ciasto, przypominające makowca. Kobieta złapała za tanto i jednym zwinnym ruchem przełożyła narzędzie w dłoni. Takie ruchy rozpoznałbyś wszędzie. Napewno była w jakimś stopniu kunoichi, ponieważ człowiek nie włada tak narzędziami ninja. Pokroiła ciasto na części i schowała narzędzie.
- No wiesz co, dopiero uczę się piec, ale żeby odrazu mówić, że zatrute, albo że niestrawności dostaniesz, to trochę robisz mi przykrość. - powiedziała imitując bycie obrażoną, po czym złapała ciasto i ze smakiem zjadła. - Widzisz? Żyję. - odparła.
Kolejną częścią rozmowy, było opowiedzenie Twojej historii. Tutaj kobieta przysłuchiwała się, co jakiś czas pokiwując głową. Jednakże nie komentowała tego w żaden sposób. Jednakże gdy przeszedłeś do tematu Rzeźnika, kobieta wydawała się zdecydowanie bardziej zainteresowana, niż podczas opowieści o rodzinie.
Dopiero na sam koniec poczułeś, jak Twoje alter ego przejęło nad Tobą kontrolę. Wycedziłeś do wychowawczyni w swoim stylu, a ona odchyliła się na krześle.
- O, to mnie właśnie najbardziej fascynowało. Czyli to prawda, że posiadasz dwie osobowości. - powiedziała, po czym przyglądała Ci się. Jak na jakieś zwierzątko, które było w zagrodzie, a ona była opiekunem. - Podczas wizyty w Soso, gdy badałam różne zaburzenia psychologiczne - bo tak teraz nazywa się ta nauka, przynajmniej wśród tych, którzy się tym zajmują - dużo nauczyłam się podczas wspólnych badań. Co prawda klan Yamanaka nie był chętny do dzielenia się wszystkimi swoimi naukami, ale coś tam udało mi się dowiedzieć.
Kobieta wyglądała naprawdę na zafascynowaną Tobą. Było to dziwne, bo nie wiedziałeś teraz, w jakim celu Ciebie potrzebowała. Czy interesował ją Arii? Rzeźnik? Czy byłeś jej obiektem badań? Czy może była na zleceniu Cesarstwa i miała uśpić Twoją czujność? Ilość aktorów, która się pojawiała w Twojej historii mogła zacząć przytłaczać, a Ty nadal nie wiedziałeś - kto jest dobry, kto jest zły, a kto udaje. Prędzej czy później będziesz musiał przyjąć jakąś stronę. Ciszę przerwała Nozuki.
- W każdym razie, to da się leczyć. Także Panie Rzeźniku, bardzo proszę o przełączenie się z powrotem na Pana Ariiego, bo musimy omówić kilka szczegółów co do jego dalszego pobytu. Jak będę chciała z Panem Rzeźnikiem zamienić słowo, to poproszę. - wydawała się być dziwnie pewna w słowach, które mówi.
Czy to oznaczało, że istnieją metody, by umożliwić kontrolę Ariiemu nad Rzeźnikiem? To napewno byłoby niebezpieczne dla jego drugiej osobowości, która miałaby założona kajdan. A kajdanów nikt nie lubi.
- Wracając do rozmowy - Panie Osadzony, został Pan przydzielony do celi grypsującej, mimo, że nie powinien Pan. Przynależność do grypsujących musi wychodzić bezpośrednio od osadzonego, a nie z przypisania przez administrację więzienia. Bardzo proszę mi opowiedzieć, po pierwsze - czy chce Pan nadal grypsować, a po drugie, proszę opowiedzieć o Pańskich relacjach z osadzonymi z celi, to jest - z Ametsu Haranibu, Kuziwa Atsudashi oraz Mokenem Mareboru. Ja bym Pana widziała w innym miejscu, ale o tym za moment.
Na te słowa wyjęła coś w rodzaju notesu i zamierzała chyba notować co będziesz jej mówić. Byłeś pewny z drugiej strony, że śledziła każdy Twój ruch i była gotowa do ewentualnej reakcji. Jednakże coś Ci nie pasowało w jej zachowaniu. Nie wiedziałeś jeszcze co.
---
Oddziałowy Mizan
Ametsu Haranibu - klik
Kuziwa Atsudashi - klik
Doruno Hironoru - klik
Moken Mareboru - klik
Minda Hoshisu - klik
Nozuki Kaneya - klik
0 x
-
Arii
-krótka bródka
*Duża Torba
*Manierka
0 x
Prowadzone misje:
1. Wyprawa A - Ayumu
2. Zlecenie S - Kori
5. Daishi - Rezerwacja
PH
Bank
WT
-
Ario
- Martwa postać
-
Fabuła Więzienna
Arii
Gdy tylko Rzeźnik mówił do Nozuki, że jest na jego liście, ta zachowywała cały czas spokój. Jednakże w momencie zmiany, miałeś nieodwracalne wrażenie, że kobieta puściła w Twoim kierunku oczko. Chociaż mogło Ci się to równie dobrze wydawać - zmiany nie należały do najprostszych.
Następnie opowiedziałeś, że wszyscy dobrze się dogadywali na celi, na co kobieta cicho westchnęła. Odrazu widać, że nie kupiła Twojej historii, ale najwidoczniej musiała udawać, że to rozumie.
- Panie...Yorokobi. Przejdźmy do rzeczy. Pan jest osobą wykształconą, nie ma potrzeby, by ciągnąć Pana w dół. Proponuję Panu przejście na celę niegrypsującą, a także w ramach nagrody za zrezygnowanie z grypsowania, mam na stole dla Pana trzy oferty pracy: na kuchni jako pomocnik kucharza, w ambulatorium jako pomoc medyczna lub na szwalni jako pomoc krawiecka. Za pracę otrzymuje Pan stosowne wynagrodzenie, które można spożytkować na wykupienie dodatkowych przywilejów lub przedmiotów. - kobieta wiedziała, że taka oferta będzie srogo kusząca, ale wydawała się zachowywać śmiertelną powagę.
- Z drugiej strony, jeżeli Pan chce zostać grypsującym, to możemy to załatwić na dwa sposoby. Jest przedmiot, który mnie interesuje, a mianowicie - notatnik profesora Doruno. Nie wiem dokładnie, gdzie zaginął, ale wiem, że któryś z osadzonych go przechwycił. Jak mi go Pan przyniesie, będę miała u Pana przysługę. Oczywiście nie oznacza to, że zrobię wszystko co Pan zachce, bo są rzeczy, których zrobić nie mogę, ale... - i w tym momencie uśmiechnęła się niewinnie. - ...warto ze mną dobrze żyć.
Także Twoja sytuacja zaczynała się ponownie rozwijać. Pomijając fakt, że nie wiadomo było kto w co gra, mogłeś poczuć się jak pionek przesuwany na jakiejś większej planszy celem pomniejszych zysków, a zarazem jako trybik w jakiejś maszynie.
- A, i niezależnie od Pana decyzji, jeżeli Pan chce grypsować, to trzeba napisać prośbę o dyrektora, o zgodę na grypsowanie. - powiedziała, po czym sięgnęła do szuflady, wyciągając pióro i zwój, po czym podała Ci go, wskazując na kałamarz obok.
- To jak będzie?
---
Oddziałowy Mizan
Ametsu Haranibu - klik
Kuziwa Atsudashi - klik
Doruno Hironoru - klik
Moken Mareboru - klik
Minda Hoshisu - klik
Nozuki Kaneya - klik
0 x
-
Arii
-krótka bródka
*Duża Torba
*Manierka
0 x
Prowadzone misje:
1. Wyprawa A - Ayumu
2. Zlecenie S - Kori
5. Daishi - Rezerwacja
PH
Bank
WT
-
Ario
- Martwa postać
-
Fabuła Więzienna
Arii
Wasza rozmowa trwała w najlepsze, a kobieta nie wydawała się nudzić Twoją osoba. Jednakże co do pracy w więzieniu miałeś konkretne stanowisko, które przekazałeś kobiecie.
- Napewno nie chcesz? Z Twoimi umiejętnościami, myślałam, że przynajmniej do pracy medycznej będziesz skłonny się zgłosić. Wtedy nie tyle byś pomagał Cesarstwu, co ludziom, którzy są ranni...a są przeciwko Cesarstwu, bo wkońcu tu przesiadują, nieprawdaż? - powiedziała kobiecina, po czym złapała ciasteczko i wsadziła do ust. Wtedy jednak wydarzyło się coś, co zupełnie nie pasowało kobiecie. Zaczęła mówić z pełnymi ustami. - Tło wszysthko kłwestia pherspekthywy. - wtedy dopiero przełknęła.
Następnie zapytałeś o formularz do grypsowania, ale kobieta ominęła odpowiedź na to pytanie. Bardziej skupiła się na kwestii związanej ze śmiercią Doruno.
- Oficjalnie za śmierć Doruno Hironoru odpowiada Pan, Panie Arii. Ale, to już kwestia sędziów, czy to uznają. Dobrze by było mieć jakiegoś prawnika, a przede wszystkim współpracować z Cesarstwem, by uniknąć kary...chociaż w Pana przypadku to chyba wszystko bez znaczenia. Jaka jest prawda? To wie tylko Pan i Doruno, który chyba za dużo nikomu nie powie.
Ostatnie pytanie jakie padło, to po co notesik i że żaden strażników go nie ma.
- A to akurat jedno z prostszych pytań. Profesor posiadał tam wiele ciekawych informacji...natury teologicznej bym powiedziała. Strażnikom na nic się to nie przyda, bo to prości chłopi, którzy pracują tu by przeżyć. Lepsze to niż bycie rolnikiem. Po co mieliby brać jakieś książki, które ogólnie mają zerową wartość? Przynajmniej dla wszystkich. Dla mnie ma sporą.
Na sam koniec westchnęła.
- Zastanowi się Pan nad tą pracą. Ma Pan jeszcze jakieś pytania czy kończymy?
---
Oddziałowy Mizan
Ametsu Haranibu - klik
Kuziwa Atsudashi - klik
Doruno Hironoru - klik
Moken Mareboru - klik
Minda Hoshisu - klik
Nozuki Kaneya - klik
0 x
-
Arii
-krótka bródka
*Duża Torba
*Manierka
0 x
Prowadzone misje:
1. Wyprawa A - Ayumu
2. Zlecenie S - Kori
5. Daishi - Rezerwacja
PH
Bank
WT
-
Boyos
- Administrator
- Ranga: Starszy Kapral
- Multikonta: Ario
Fabuła Więzienna
Arii
Rozmowa z wychowawczynią przeciągała się, co grało na Twoją niekorzyść. Wszak od początku mówili CI, że zaproszenie Cię tutaj to nie jest nic dobrego. Ty jednak o tym pamiętałeś i nie dałeś się w prosty sposób przechytrzyć kobiecie. Czy aby jednak na pewno? Nic nie odpowiedziała, tylko krzyknęła do oddziałowego, że skończyliście, a Ty doskonale wiedziałeś, jaka będzie procedura.
Zapięli Cię w kajdanki i nic nie mówiąc - odprowadzili pod celę. Tam ponownie zostałeś przeszukany, a następnie wpuszczony do środka. Gdy wszedłeś, Ametsu grał w karty z Mokenem, który najwyraźniej czuł się już lepiej, zaś Kuziwa leżał na łóżku i czytał jakąś książkę.
Ukryty tekst
Na Twój widok wszyscy popatrzyli na siebie i Ametsu przemówił.
Nooo, nie było Cię z...ja wiem? Długo! Coś Ty tam jej naopowiadał? Dawaj siadaj mów, bo zaczynaliśmy się martwić.
---
Oddziałowy Mizan
Ametsu Haranibu - klik
Kuziwa Atsudashi - klik
Doruno Hironoru - klik
Moken Mareboru - klik
Minda Hoshisu - klik
Nozuki Kaneya - klik
0 x
-
Arii
-krótka bródka
*Duża Torba
*Manierka
0 x
Prowadzone misje:
1. Wyprawa A - Ayumu
2. Zlecenie S - Kori
5. Daishi - Rezerwacja
PH
Bank
WT
-
Boyos
- Administrator
- Ranga: Starszy Kapral
- Multikonta: Ario
Fabuła Więzienna
Arii
Uznałeś, że dobrym pomysłem będzie sprowokowanie niektórych członków administracji więzienia mówiąc do nich per gbur, ale zgodnie z przewidywaniem nie zareagowali w żaden sposób. Dotarcie do celi minęło więc w ciszy, a powitanie przez Ametsu otworzyło Ci usta i opowiedziałeś im o tym, co się działo u wychowawczyni.
Efekt był zgoła inny, bo jak tylko powiedziałeś im o dokumencie o grypsowaniu na samym początku, wszyscy włącznie z Kuziwą, który na czas historii przestał czytać i lustrował Cię wzrokiem, wybuchnęli gromkim śmiechem.
-Hahahahha!
- Hahah!
- Hahahahha!
Śmiali się tak dobrą chwilę, aż wkońcu Moken przez łzy zdołał wychrypiać.
- Nie ma czegoś takiego, jak zgoda na grypsowanie, hah.
- Ehh, młody, przeciez grypsowanie to walka przeciwko administracji, a Ty ich o zgodę pytasz? Nozuki Cię załadowała elegancko w chuja, hahaha!
Najwidoczniej Nozuki chciała pokazać Ci Twoje miejsce w szeregu, bo rzeczywiście, taki dokument z tego co chłopaki mówili nie istniał. Tylko jaki miała w tym cel? Trudno powiedzieć, ale przy nastepnej okazji będziesz mógł się zapytac. O ile w ogóle będziesz chciał. Na Twoje opowieści dotyczące roboty w szpitalu nikt nic nie mówił.
Wtedy też zacząłeś mówić o łamaniu procedur. O dziwo, wychylił się pierwszy Kuziwa, który przysłuchiwał się tej rozmowe.
- Chyba nie myślałeś, że będą przestrzegać jakichkolwiek zasad. To, że udają porządnych to jedno, ale całe Cesarstwo to kurestwo, i to się nie zmieni. - mówiąc to nie patrzył na Ciebie, a w książkę.
Najważniejsze dla Ciebie było zlokalizowanie dziennika. Powiedziałeś o tym, czym skupiłeś na sobie uwagę wszystkich. Wyjaśniłeś, co i jak i momentalnie skierowałeś podejrzenia na Kuziwe. On jednak z pełnym spokojem podniósł wzrok na Ciebie.
- Co robiłem? Byłem się wyszczać i nogi rozprostować. - po czym dźwignął się z siedzenia, by usiąść na brzegu łóżka. Żebym był w formie jakby trzeba było jakiegoś zjeba dojechać.
Jak powiedziałeś o ręku, chłop westchnął.
- Słuchaj durniu, nie znam się na medycynie. Zabandażowali mi, powiedzieli, że złamana to tak uznałem.
Spojrzałeś na książkę, którą trzymał i napewno to nie był dziennik Doruno. Raczej jakaś nowelka, albo biografia, bo na okładce była twarz jakiegoś mężczyzny.
- Kurwa wyszedłem bez szwanku? Przez Twoją osobę wszystko się pierdoli. Na spacerniaku dostałem wpierdol za Ciebie, jak nic nie zrobiłem. Jeszcze jak dostawałem za swoje to spoko, ale nie będę przystawać na obrywanie za Ciebie.
Ty jednak nie przestawałeś mówić i wtedy chyba przegiąłeś, bo Kuziwa zerwał się na równe nogi i doskoczył do Ciebie, by wypłacić Ci uderzenie z tzw. lepy by znokautować Cię na miejscu...a raczej chciał doskoczyć, bo Ametsu był czujny. Wparował między Was dwóch i chciał złapać Kuziwę i Ciebie odepchnąć, ale ze względu na gabaryty mężczyzny, wstając potknął się o stół i wszyscy razem, wraz z Mokenem pierdolnęli na ziemię, przewracając stolik i krzesła, a przy okazji rozlewając herbatę na podłogę. Jako jedyny nie leżałeś na ziemi, a chłopaki zaczęli przeklinać.
- Kurwa mać, mówiłem, że rozpierdolę Was obu przy następnej okazji i nie zamierzam się teraz...
Wtedy też Kuziwa ruszył, ale nie Twoim kierunku, tylko Mokena. Przeczołgnął się do jego łóżka i pociągnął za coś, co wystawało z jego łóżka.
To był dziennik Doruno i nie miałeś co do tego wątpliwości.
- Tego szukałeś pajacu? - powiedział, po czym ostentacyjnie wstał i rzucił zeszyt na łóżko Mokena, który patrzył zdziwiony.
- Co to kurwa jest? To nie moje.
Wszyscy patrzyli na siebie podejrzliwie. Ametsu podniósł się i jako pierwszy zgarnął zeszyt.
- No dobra...to teraz sobie zrobimy przesłuchanie, bo to co się odpierdala, przekracza wszelkie pojęcie. Mamy na celi rozjebusa.
---
Oddziałowy Mizan
Ametsu Haranibu - klik
Kuziwa Atsudashi - klik
Doruno Hironoru - klik
Moken Mareboru - klik
Minda Hoshisu - klik
Nozuki Kaneya - klik
0 x
-
Arii
-krótka bródka
*Duża Torba
*Manierka
0 x
Prowadzone misje:
1. Wyprawa A - Ayumu
2. Zlecenie S - Kori
5. Daishi - Rezerwacja
PH
Bank
WT
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość