Jaskinia

Awatar użytkownika
Kisuke
Martwa postać
Wiek postaci: 22
Ranga: Sentoki
Widoczny ekwipunek: ~ Zbroja
~ Gurda przy lewym boku
~ Kabura na prawej i lewej nodze
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach
Multikonta: Daisuke

Re: Jaskinia

Post autor: Kisuke »

0 x
Awatar użytkownika
Kyohei
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 23
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Bardzo wysoki (195) o przeciętnej sylwetce (90kg). Krótkie włosy, ciemnobrązowe. Zielonobrązowe oczy. Broda oraz wąsy. Wygląda na 25-28 lat. Przeważnie uśmiechnięty. Nosi khaki koszulę i zielone spodnie. Ubranie ma czyste, ale połatane.
Widoczny ekwipunek: Kołczan ze strzałami, Łuk, Kamizelka

Post autor: Kyohei »

Oho, czyżby znowu ktoś wpadł w pułapkę... w tych czasach już nikt nie umie chodzić po lesie
Kyohei przypomniał sobie od razu sytuację w której znalazł się zaledwie parę dni temu. Uratował wtedy chłopaka, którego noga zatrzasnęła się w pułapce na niedźwiedzie. Nie był jednak ostrożny, nie przypuszczając, że coś złego może mu się stać. Pobiegł w stronę wydobywającego się dźwięku, aby pomóc osobie w opałach. O ile głosy wydawała osoba. Kyohei często był motywowany przez chęć pomocy innym, nie był obojętny na cierpienie, ludzkie czy zwierzęce. Po chwili usłyszał, że krzyki się nasilają. Przyspieszył więc tempa, aby nie tracić czasu - tak cennego dla cierpiącej osoby.
0 x
myśli - Mowa
Chętnie poprowadzę twoją misję rangi D, napisz do mnie na discordzie! Jestem w stanie pisać niezliczoną ilość postów dziennie, dopóki jestem na bezrobociu.
Prowadzone misje (1/4):
1: Ooji: Wizyta w szpitalu
2: Ayatsuri Yuu: Potrzebne Zapasy!
3: Yamado Kai: Niestabilny skalpel
4: wolne
Awatar użytkownika
Kisuke
Martwa postać
~ Gurda przy lewym boku
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach

0 x
Awatar użytkownika
Kyohei
Gracz nieobecny
Krótki wygląd: Bardzo wysoki (195) o przeciętnej sylwetce (90kg). Krótkie włosy, ciemnobrązowe. Zielonobrązowe oczy. Broda oraz wąsy. Wygląda na 25-28 lat. Przeważnie uśmiechnięty. Nosi khaki koszulę i zielone spodnie. Ubranie ma czyste, ale połatane.

Powiedzieć, że Kyohei był w szoku po zobaczeniu mężczyzny, który dokonał harakiri na sobie przy użyciu kuszy to jak nic nie powiedzieć. Widok mężczyzny z przeszytym bełtem brzuchem sparaliżował młodego shinobi. Był to jednocześnie szczyt głupoty, nieszczęścia i absurdu. Jako, że kusza leżała bardzo blisko, mężczyzna musiał być w opłakanym stanie. Kusza to niezwykle penetrująca broń. Kyohei jako łucznik był tego świadom, mimo, że nie używał takowej broni.

Myśliwy wiedział już, że nie ma czasu na rozmowy. Znał okolicę, więc wiedział, że najbliższa osada jest za wąwozem prowadzącym do jaskini. Pozostał mu jednak dylemat: iść po pomoc samemu czy próbować wlec rannego ze sobą.

- Jesteś w stanie iść? Czy mam pośpieszyć po pomoc samemu?

Wykrzyknął do mężczyzny, dopiero analizując ranę. Bełt był wbity do połowy. Mógł więc naruszyć jego organy, ale fakt, że nie przeszedł na wylot oznaczał, że gdyby się nie ruszał może nie dojść do krwotoku wewnętrznego. Trzeba było tylko nie wyciągać tego bełta.
0 x
myśli - Mowa
Chętnie poprowadzę twoją misję rangi D, napisz do mnie na discordzie! Jestem w stanie pisać niezliczoną ilość postów dziennie, dopóki jestem na bezrobociu.
Prowadzone misje (1/4):
Awatar użytkownika
Kisuke
Martwa postać
~ Gurda przy lewym boku
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach

0 x
Awatar użytkownika
Kyohei
Gracz nieobecny

- Ruszajmy, nie ma czasu do stracenia!

Rzucił w stronę kusznika, który postrzelił swojego przyjaciela. Kyohei znał już więc całą sytuację. Chłopakom zdarzył się wypadek. No cóż. Nie każdy ma sokoli wzrok. Teraz liczyła się jednak szybka pomoc. Kyoheiowi zdecydowanie podobała się determinacja strzelca, jednocześnie mająca być zadośćuczynieniem jak i trzeźwym oglądem sytuacji. Nie czas przecież na wywody, na przepraszanie czy użalanie się nad kolegą. Docenił więc fakt, że kusznik szybko zabrał się do pomocy i zarzucił kuszę w sposób pozwalający mu na niesienie kolegi. Bez słów, wysoki mężczyzna zasygnalizował, że natychmiast podnoszą rannego. Wzięli go więc na ręce, a następnie pospieszyli w stronę najbliższej osady w celu znalezienia pomocy.
0 x
myśli - Mowa
Prowadzone misje (1/4):
Awatar użytkownika
Kisuke
Martwa postać
~ Gurda przy lewym boku
~ Torba z tyłu na pasie
~ Duży zwój na plecach

0 x
Zablokowany

Wróć do „Lokacje”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości