Niezamieszkany obszar...

Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Wiek postaci: 43
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Widoczny ekwipunek: Gurda
Plecak
Wielki wachlarz
GG/Discord: Michu#5925

Re: Nie zamieszkany obszar...

Post autor: Kuroi Kuma »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
PH | BANK
Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Plecak
Wielki wachlarz

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
PH | BANK
Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Plecak
Wielki wachlarz

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
PH | BANK
Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Plecak
Wielki wachlarz

Re: Niezamieszkany obszar...

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
PH | BANK
Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Plecak
Wielki wachlarz

Ukryty tekst
z/t
0 x
Obrazek
PH | BANK
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg
Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo
Multikonta: Mangetsu

Post autor: Gundan »

Jak zawędrowałem w niezamieszkane rejony miasta sam do końca nie wiedziałem, po tak długim czasie spędzonym w domu miasto wydawało się jakby bardziej obce. Zwłaszcza że uprzednio też dłuższy czas nie było mnie na mieście z powodu wojny. Chociaż może tylko tak sobie to wszystko tłumaczyłem, a tak naprawdę liczyłem na jakiś sposób by móc przetestować swoje umiejętności.
W każdym razie wolnym krokiem przechodziłem po rewirach należących do drobnych złodziei, mniejszych gangów i innych typów mniej lub bardziej związanych z półświatkiem. Fakt, że doskonale zdawałem sobie sprawę z miejsca w jaki jestem podświadomie wymuszał na mnie baczniejsze obserwowanie tego co działo się wokół mnie. W końcu nikt z poza rodziny nie wie kto należy do jednej z trzech głównych rodzin więc jakieś obdartusy mogły by chcieć się zaczaić na mnie, a jak głosi bardzo mądre przysłowie. "Nawet Antykreator dupa gdy ludzi kupa".
Ponadto gdybym któregoś wypatrzył mógłbym zaatakować pierwszy czy chociaż go nastraszyć ale chyba najbardziej ustawiało by mnie gdybym wypatrzył kogoś potrzebującego pomocy. W końcu pomoc w takich miejscach nie jest tania, a pieniądze pozwalają otworzyć wiele drzwi za którymi skrywana może być moc.
0 x
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać
Wiek postaci: 21
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
Multikonta: -

Post autor: Jun'ichi »

0 x
Obrazek

I do not want the sun to rise if she will not be there
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

Wojna dala mi więcej niż mógłby chcieć, przede wszystkim przyzwyczaiła mnie do brutalności tego świata. W obecnej chwili byłem wdzięczny za ten dar, bo gdyby nie to najpewniej bym się porzygał albo zmoczył na widok sceny która właśnie się rozegrała.
Dwóch, ten olbrzym wygląda na niebezpiecznego choć drugi wydaje się groźniejszy, takie mięśniaki rzadko chodzą w towarzystwie słabych wymoczków. Mam nadzieję, że mają jakiś tam honor inaczej może być różnie...- pomyślałem obserwując obu przyjemniaczków z kamienną twarzą. Nie mogłem sobie pozwolić, by wyczuli we mnie niepewność. Gdyby tak się stało mogli by się na mnie rzucić, a walka z dwoma nigdy nie należy do najprzyjemniejszych.
Poczekałem w bezruchu aż olbrzym wykończ chucherko w masce po czym pozwoliłem sobie zabrać głos. Mówiłem spokojnie i powoli bez zbędnej ekscytacji w głosie, a wręcz tak jakby nieco od niechcenia.
- Bez nerwów panowie, czym sobie zasłużył? - zapytałem ponieważ morderstwa w mieście, nawet w niezamieszkanej części raczej nie dokonuje się przez zachciankę. Ponadto widząc gniew w oczach dwóch potencjalnych przeciwników wolałem spróbować ich nieco uspokoić pytaniem sugerującym, że jestem po ich stronie. Zaraz czy ja go nie kojarzę? Ta morda wydaje mi się...muszę się jakoś upewnić. - Mniejszy facet wyglądał jak ktoś z rodziny ale wolałem najpierw na spokojnie to sprawdzić. Dwaj bracia na wojnie już raz mnie ochrzanili że zbyt prostolinijnie pytam o członkostwo więc musiałem wymyślić inny sposób.
0 x
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać
Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.

0 x
Obrazek

Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

Od razu było widać, że koleś mnie nie doceniał, a może tak bardzo wierzył w swoje możliwości. Ciężko stwierdzić jednak w przypadku ewentualnego starcia dawało to lekką przewagę mojej osobie choć i tak byłem w zdecydowanie nie najlepszej sytuacji więc musiałem uważać na słowa i nie robić żadnych głupich ruchów.
Pierwsze zdanie zignorowałem, zwykła prowokacja której nie mogłem ulec choć pewnie gdyby nie olbrzym w roli ochroniarza rozmawiałbym z nim inaczej. Niestety na ten moment to on rozdawał tu karty więc musiałem grać jak mi zagra.
- Powiedzmy, że wyszedłem na spacer licząc po cichu na jakieś zajęcie. - stwierdziłem, że nie mam co kłamać, a nóż widelec może ten zacny jegomość będzie miał jakiś problem do rozwiązania.
To co mi się najbardziej nie podobało to fakt, że ten z mózgiem zachodził mnie od tyłu. Albo chce mi odciąć drogę ucieczki albo pogapić mi się na dupe. Ani jedna, ani druga opcja mi nie odpowiadała więc zacząłem dyskretnie sprawdzać czy jest gdzieś jakieś otwarte okno do którego mógłby się przyciągnąć moim rękoma gadżeta Jugo. Dobrze mieć jakiś plan awaryjny jakby coś miało pójść nie po mojej myśli.
- Wiecie panowie jak jest w tym mieście trzeba się doskonalić całe życie, tylko tak można przeżyć. Przez ciągły rozwój. - postanowiłem wybadać trochę koleżkę rzucając jedną z zasad rodziny. Możliwe, że w ten sposób jeśli jest faktycznie jednym z nas, a nie losowym dupkiem podobnym do naszego dupka, to rozpozna we mnie brata.
0 x
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać

0 x
Obrazek

Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

Sytuacja zamiast się poprawić ewidentnie, jakby to delikatnie ująć, zrobiła kupę. Nie spodziewałem się, że zostanę podejrzewany o szpiegostwo dla którejś z podrzędnych rodzin. Ekibyō czy Yoshida? Mało zabawny żart.
Na domiar złego jak się okazało Pan Mózg miał w zanadrzu całkiem sprytną sztuczkę. Czy coś mogło pójść jeszcze gorzej? Otóż pewnie mogło ale wszystko zależało ode mnie. Niestety z nożem na gardle raczej nie ma się zbyt wiele czasu na przemyślenie odpowiedzi.
- Jak już mówiłem szukałem zajęcia, dawno nie wychodziłem z domu. Gundan i nie należę do żadnej z podrzędnych rodzin które wymieniłeś. Wręcz przeciwnie skoro zrozumiałeś mój przekaz śmiem sądzić, że jesteśmy spokrewnieni. - mój głos był zdecydowany w dalszym ciągu na tyle na ile mogłem w tej sytuacji sobie pozwolić spokojny. Choć nie ukrywając serce delikatnie mi przyśpieszyło. Wiedziałem, że w tej sytuacji nie zdążyłbym nawet złożyć jednej pieczęci, a koleś poderżnął by mi gardło. Gdyby był tu brat Yoshi albo Shins to pewnie role by się odwróciły...chyba muszę znaleźć sobie kompanów jak jakoś z tego wyjdę...
Ogólnie zaskoczył mnie jednak to co powiedział mój rozmówca o próbach szpiegowania podejmowanych przez inne rodziny. Byłem pewny, że mają oni wystarczająco dużo szacunku do Akiyamy by nie próbować takich sztuczek ale to nie był moment w którym to ja mogłem sobie pozwolić na zadawanie pytań. Oby miał trochę oleju w głowie i wiedział co może go spotkać za zabicie towarzysza...
0 x
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać

0 x
Obrazek

Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

- Cóż zdrada, zadawanie się z innymi gangami bądź Rodzinami z własnej woli, współpraca z władzami, sprzedawanie informacji o Rodzinie, ujawnianie poufnych informacji, zabijanie swoich towarzyszy czy publiczne deklaracje o swojej przynależności do Rodziny, wszystko to karane jest śmiercią. Więc nie powinienem ich wymieniać w towarzystwie czających się tu dzieci nie uważasz bracie? Jednak jeśli wiesz o wszystkim, ostatnim moim zadaniem było wspomóc ród Aburame w ich małej sprzeczce z sąsiadami. Dowodził wtedy Yoshimitsu wspierany przez innego z braci imieniem Shins, oczywiście zadanie zostało wykonane pomyślnie, a raport z przebiegu składałem dwa miesiące temu. Czy to wystarczy byś przestał grozić mi ostrzem bracie? - odpowiedziałem wskazując oczami uliczkę w której wcześniej zebrały się dzieciaki będące prawdopodobnie zwykłymi hienami cmentarnymi liczącymi na jakiś łup.
Oczywiście byłem w stanie wymienić wszystkie zasady rodzinny z pamięci nawet gdyby kolega wybudził mnie w środku nocy ale gdybym zrobił to w tym momencie złamał bym jedną z nich, a wtedy jeśli faktycznie mnie sprawdzał miałby pretekst żeby mnie wykończyć. Choć ewidentnie delikatnie opuścił gardę słysząc to co wcześniej powiedziałem w innym wypadku nie pozwoliłby sobie na to żebym wykrył jego obecność przez dotknięcie mnie swoimi ubraniami.
W głowie co prawda zaczynał się pomału odzywać póki co bardzo cichutki głosik mówiący aby skorzystać z okazji i przynajmniej pozbawić jegomościa dłoni którą trzymał stał przy moim gardle ale nie byłem głupi. On też nie wyglądał na debila w przeciwieństwie do olbrzyma więc to mogła być podpucha. Niby uśpił czujność, a jeden fałszywy ruch i nadziałbym się na jego kontrę.
Ponadto później pewnie Hibiki by mnie pozbawiła obu dłoni za uszkodzenie brata więc nie opłacało mi się to.
0 x
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać

0 x
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Lokacje”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości