Jaskółka

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Nao
Martwa postać
Wiek postaci: 23
Widoczny ekwipunek: - Skórzana, zdobiona kaletka.
- Duża skórzana torba.
- Manierka przywiązana do pasa.
- Mały zwój przywiązany do pasa.
- Mały kozik przypięty do pasa.

Re: Jaskółka

Post autor: Nao »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zan

Post autor: Zan »

Gwoli ścisłości, tu Rika. Dostałeś ode mnie szereg przemyśleń i przypominam, że nadal możesz się do nich odnieść. :)
Choć napomknął już o tym Def, to niestety i ja muszę wyprowadzić Cię z błędu. To co zaznaczyłeś na czerwono nie jest usunięte, tylko jest zaznaczone na czerwono. To różnica o tyle istotna, że właśnie, przedmiot w takiej wersji nie nadaje się do przeniesienia i jest trudniejszy w odbiorze. Ułatwisz nam zadanie, jeśli zastosujesz się do tego, co zarzuciło Ci przynajmniej trzech innych uczestników dyskusji.
Chcę Cię też zapewnić, że znam ten temat w całości i uważam, że walnie przyczyniłeś się do powstania tych dwóch stron. Proponuję odejść od uszczypliwości i skupić się na tym, czego oczekujemy, a jeśli nadal szkoda Ci klawiatury, to odłóżmy temat i wróćmy do niego za jakiś czas w lepszej atmosferze. :)
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Sans
Administrator

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Nao
Martwa postać
- Duża skórzana torba.

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać
Wiek postaci: 21
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
Multikonta: -

Post autor: Jun'ichi »

akcept
0 x
Obrazek

I do not want the sun to rise if she will not be there
Awatar użytkownika
Sans
Administrator

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Nao
Martwa postać
- Duża skórzana torba.

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać
Wiek postaci: 21
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
Multikonta: -

Post autor: Jun'ichi »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek

I do not want the sun to rise if she will not be there
Zan

Post autor: Zan »

Nie no, Jun ma rację z kosztem. Dla mnie od początku to był drogi projekt. Misja C to 500 ryo. Wiem, że mówimy o wyprawie, ale jak na moje to niewiele zmienia. Za 500 ryo możemy kupić sobie pigułkę żywnościową albo krótki łuk. Porównanie wymowne - to cudeńko naprzeciw odrobiny drewna z cięciwą na łuk najniższej jakości. Kiepski w walce i pozbawiony czegokolwiek sztylecik Tanto kosztuje 700.
Ja sobie porównam tę broń do katany, która kosztuje 2200. Jaskółka ma dłuższe ostrze, dłuższą rękojeść, mniejszą objętość (?), jest oryginalny, co również zwiększa jego cenę. Tych wszystkich walorów jak super uchwyt i możliwość robienia jaskółką matrixów nie zliczę, ale nawet zdobienia kosztują. Te zdobienia ostrza kryształkiem (a jest ich bardzo dużo), ta skóra płaszczki... Nie wymieniam wszystkiego, bo bardzo dużo tego jest.
W każdym razie zmierzam do tego, że Jaskółka przypomina broń, która jest ozdobą w jakimś wypasionym pałacu i każdy boi się jej dotknąć, by nic się nie stało. Być może pojawi się sprzeciw i jednak damy to za darmo, ale jak dla mnie cena powinna się zaczynać od 3500 i dopiero do tego dokładać koszt za stal kantańską. Jako że po przedmiot jest misja, to w cenę nie wliczam tego świecidełka. Dla mnie tak byłoby uczciwie.[/ghide]
Ej no, za 500 ryo to nie wiem czy byśmy Junowi podziurawiony kij sprzedali xD
0 x
Awatar użytkownika
Nao
Martwa postać
- Duża skórzana torba.

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości