Siedziba władzy
- Ario
- Wiek postaci: 22
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.
- Widoczny ekwipunek: Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=8554
- GG/Discord: Boyos#3562
Re: Siedziba władzy
Wszystkie polecenia wydawały Ci się w miare zrozumiałe, jednakże miałeś też swoją teorię na temat podchodzenia w sposób bardziej...wyprofilowany. Z jednej strony dobrze nauczyć się czegoś nowego, z drugiej nie byłeś do końca pewny, czy nadajesz się do działania bardziej infiltracyjnego. Władca Piorunów raczej był znany z temperamentu podobnego do Chino-sama, stąd od razu nawiązaliście nić porozumienia.
- Cóż...znaku jako takiego nie ustalaliśmy, ponieważ wszyscy wysłani tam Shinobi są raczej dość doświadczeni, więc jak teraz pytasz to kurczę troche mi głupio, że przeoczyłam taką rzecz. - dziewczę niewinnie się uśmiechnęło i podrapało po czubku głowy. - Eto...nie powinnam tego mówić, ale chyba mam jedną poszlakę dla Ciebie. Pani Kagada to przyjaciółka z dawnych lat pani Chino, więc napewno będzie wiedziała o niej sporo. Napewno możesz ją zapytać o coś, co tylko my będziemy wiedzieli czyli na przykład...eee...w sumie to nie wiem, przepraszam, jestem bardzo niewyspana. - twarz dziewczyny pobladła, ale wiedziałeś, że Cię nie oszukuje. Ledwo kontaktowała. Zapewne jak wyjdziesz to położy się na biurku i uśnie na kolejne kilka godzin.
- To co musisz wiedzieć, to fakt, że te tereny nie wyglądają tak jak zapamiętałeś. Dużo z naszych ziem ze względu na szkodliwość kamienia zmieniło się w jałowe pustynie. Im bliżej wody, tym wiadomo, że roślinności będzie więcej, ale no...weź ze sobą dużo wody. To może być w miarę ciężka podróż. - powiedziała. - Masz jeszcze tutaj mapę, byś trafił do celu.
Wydawało się, że wszystko co potrzebujesz masz gotowe. Jak chcesz coś dopytać, to pytaj, a jak nie, to ruszaj w drogę.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości