Cesarskie Więzienie Fuyuhany

Awatar użytkownika
Boyos
Administrator
Ranga: Starszy Kapral
GG/Discord: Boyos#3562
Multikonta: Ario

Re: Cesarskie Więzienie Fuyuhany

Post autor: Boyos »

0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Arii
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: *czarne, lekko pofalowane włosy
*jasna cera
*zazwyczaj czarny ubiór(kimono/sweter plus spodnie( + sandałki i skiety
Widoczny ekwipunek: *Duża Torba
*Plecak
*Manierka
GG/Discord: arii.2024
Multikonta: Yachiru

Post autor: Arii »

Fabuła Więzienna394 rok, Fuyuhana
Sprawa z boku wyglądać mogła na komiczną. Ot czterech chłopów siedziało i będzie się teraz przepychać, kto tego nie zrobił. Wysłuchanie wszystkich tych pierdół trochę potrwało i do akcji wkroczył Rzeźnik. Miał ogromną swobodę dzisiejszego dnia, ponieważ to już jego drugi taki występek, że wkracza w momencie, w którym Arii samodzielnie nie dałby sobie rady. Jego wzrok skupił się na zabandażowanym, wężowatym gnojku, który próbował zrzucić na niego winę. -Chcesz powiedzieć, że ten, który był z daleka od Doruna podczas całej potyczki, miałby to zrobić? Jako jedyny pomyślałem o notesie, bo skoro tutaj siedział to czymś musiał zaskarbić sobie wolę Cesarstwa do tego a notowanie czegoś o wulkanie byłoby interesujące w moim mniemaniu dla Waneko... Bo byłem pod tym wulkanem i wiem, że coś tam czyha... Z czym nikt sobie nie poradzi...- westchnął na wspomnienie swojej potyczki pod Shiroyamą i przegranej przez szczeniaka, w którego ciele musiał siedzieć... -Czy może jednak chcesz nadal oddalić podejrzenia od siebie, skoro nikt ciebie nie widział na dachu i trzymałeś się z daleka, o ile w ogóle?- przekręcił głową, aż mu strzyknęło w karku, poprawił włosy, żeby nie opadały mu na oczy. -Doruno stał z dzienniczkiem na dachu i zaczął zapisywać, coś w trakcie trzęsienia ziemi. Widziałem to, gdy Ametsu oprowadzał Ariiego i tłumaczył mu pewne zasady. Okularnik podekscytowany. Następnie dostał ataku padaczki. I kiedy wszyscy się napierdalali i nikt przy nim nie stał został zabity przez skrytobójcę, co wszyscy, którzy tam byli widzieli... Efekt jego reakcji po trzęsieniu ziemi zgadzałby się z opisem pewnych trucizn, które ktoś z nas kiedyś stosował... Nieznajomość zabitych, ich ilości, brak jakichkolwiek danych, wstawanie i kręcenie się po celi, kiedy inni śpią po ciężkiej napierdalańce ze strażnikami i "byłem się wyszczać" a teraz nagle znalezienie dzienniczka, który "wystawał", ale nikt oprócz ciebie tego nie widział z ziemi?- Rzeźnik wstał i machnął kilka razy ręką w powietrzu rozciągając ją. -Nie będę bawił się w ganianie z cesarskimi ścierwami, więziennymi i innymi kurwami. W przeciwieństwie do nich wiem, jak połamać kości. Czas pokazać, dlaczego Cesarz tak bardzo przeżywa moją istotę na zewnątrz... A nazywanie mnie rozjebusem jest twoim błędem, Wężyku.- spojrzał mu się prosto w oczy i zacisnął pięść, aż wszystkie kosteczki mu strzyknęły. Splunął pod stopy zabandażowanego gnojka i wrócił do całego swojego wywodu, aby jak najszybciej przejść do konkretów nim medyk będzie chciał wrócić do kontroli ciała.

-Widzę, że rączka już pracuje i działa. Nie wiem, która grupa chce wrobić tego biednego medyka w ten rozpierdol. Ale moje życie wisi na takim samym włosku, co jego... Więc dostaniesz wpierdol i wyśpiewasz wszystko, co wiesz albo czego nie wiesz. Nie jestem tak miły, jak chłoptaś.- jego głos przypominał trochę wygłodniałą bestię. Po wczorajszym chciał więcej i znowu dostał taką okazję, ciężko by było ją stracić. -Nasłali Ciebie Cesarscy, Wychowawca czy Rewolucjoniści?- pytanie było krótkie i treściwe. Oczy mu się zabłyszczały, tańczyły w nich płomienie, lewą stopą odsunął krzesło do tyłu, aby mu nie zawadzało. Nie interesował się Ametsu i Mokenem. Ich chwila również nadejdzie na szybkie przesłuchanie. Ale pierw załatwi najbardziej podejrzanego, aby móc przejść dalej. Dla Rzeźnika skończyła się zabawa w kotka i myszkę. Trochę się naczekał i chyba musiał pokazać skąd ta jego sława poza więzieniem wśród Cesarza i jego popleczników. Gdyby tylko usłyszał słowo na "c" i "w" od razu, bez zastanowienia ruszyłby w jego stronę i sprzedał mu strzała w nos, drugą ręką chwytając za włosy i dając mu z dyńki i wolną ręką po uderzeniu zatkałby mu gębę, wkładając trzy palce w usta i mocno ściskając dolną szczenę, ciągnąc w dół, aby ten upadł na kolana.
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek Prowadzone misje:
1. Saito Hoozuki - Wyprawa B - Błyskotki i inne takie takie - 5/17
2. Kubomi - Zlecenie Specjalne B - Smoczyca - 12/17
3. Klepa - Souei & Misae & Ichirou & Kyoushi - Grupowe Zlecenie Specjalne S - 7/22
4. Shins Hyo - Wyprawa B - 1/17
5. Ryukuro - Zlecenie Specjalne C - 9/14
5. Ario - WYPRAWA S - REZERWACJA
6. Ario - WYPRAWA B - REZERWACJA
PH
Bank
WT
Awatar użytkownika
Boyos
Administrator
Ranga: Starszy Kapral
GG/Discord: Boyos#3562
Multikonta: Ario

Post autor: Boyos »

0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Arii
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: *czarne, lekko pofalowane włosy
*jasna cera
*zazwyczaj czarny ubiór(kimono/sweter plus spodnie( + sandałki i skiety
Widoczny ekwipunek: *Duża Torba
*Plecak
*Manierka
GG/Discord: arii.2024
Multikonta: Yachiru

Post autor: Arii »

Fabuła Więzienna394 rok, Fuyuhana
Cała ta scena zamieniała się w coraz to większy syf i znak zapytania. Ktoś sobie pogrywał nie tyle z Rzeźnika, ale również z innych więźniów z tej celi. Czyżby ktoś miał plan wykończenia ich przez wrzucanie ich w takie sytuacje? Jak na razie wychodziło im to całkiem dobrze. Stali wszyscy naprzeciwko siebie, patrząc się nieufnie na to co każdy robi i mówi. -Eh... Nie mamy czasu na to wszystko. Schowaj gdzieś to, tak żeby nikt nie mógł tego znaleźć.- instynkt rzeźnika nie pozwolił mu teraz tego wziąć. A musiał komuś zaufać, przynajmniej tak. Samemu nie znał tej celi w takim stopniu, żeby coś ukryć przed strażnikami, ale gruby, jako samozwańczy szef szefów na pewno wykona to idealnie. Rzeźnik odsunął się bardziej od drzwi do celi. Kolejne odwiedziny, był tym już trochę zmęczony, dlatego pozwolił wrócić równie wykończonemu Arii'emu na jego pozycję miłego, uprzejmego gościa, który może jakoś załagodzi samemu ten konflikt i coś ogarnie lub wymyśli.
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek Prowadzone misje:
1. Saito Hoozuki - Wyprawa B - Błyskotki i inne takie takie - 5/17
2. Kubomi - Zlecenie Specjalne B - Smoczyca - 12/17
3. Klepa - Souei & Misae & Ichirou & Kyoushi - Grupowe Zlecenie Specjalne S - 7/22
4. Shins Hyo - Wyprawa B - 1/17
5. Ryukuro - Zlecenie Specjalne C - 9/14
5. Ario - WYPRAWA S - REZERWACJA
6. Ario - WYPRAWA B - REZERWACJA
PH
Bank
WT
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fuyuhana (Osada Rodu Ranmaru)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość