Stanowiąca część Cesarstwa wyspa położona jest na południe od skupiska wysp Kantai, a także na południowy zachód od krajów kupieckich. Na wyspie znajduje się siedziba Rodu Ranmaru , jednak głowa rodu rezyduje na Hanamurze, piastując stanowisko Cesarza. Temperatura panująca na wyspie jest znacznie niższa od tej na Kantai co nad wyraz pokazują góry śnieżne a także licznie występujące wichury. Ludzie zamieszkujący wyspę utrzymują się z polowań oraz połowów.

Ryūnoko 							 

Posty:  36 Rejestracja:  12 lip 2023, o 20:31Wiek postaci:  15Ranga:  SamurajKrótki wygląd:  Kruczo-czarne długie do lędźwi włosy. Smukła twarz, długi nos pod którym znajdują się szerokie usta. Atletyczna, sportowa sylwetka z uwidocznioną muskulaturą. Odziany w Nagajuban, zasłonięty Haori z wyhaftowanym na plecach symbolem szkoły Kame.Widoczny ekwipunek:  Pochwa na Bokken zawieszony na lewym biodrze oraz duża torba na pośladkach przymocowana do pasa.Link do KP:  viewtopic.php?f=32&t=11239 GG/Discord:  Kateros#3562Multikonta:  Bohei ImotoAktualna postać:  Ryūnoko 

autor: Ryūnoko  26 lip 2023, o 17:36 

Misja rangi D 6/14  Ukryty tekst  
 - pomyślał zażenowany. 
	0  x

Shiori 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  279 Rejestracja:  15 maja 2023, o 10:53Wiek postaci:  16Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Średniego wzrostu dziewczyna o niebieskich włosach i błękitnych oczach. Wyjątkowo blada i drobna. Na dłoniach ma blizny od poparzeń. Ubrana w elegancką sukienkę albo - na misjach - w wygodną spódniczkę i bluzkę. Nosi długi płaszcz i szal.Widoczny ekwipunek:  odznaka ninja przypięta do ubrania, torba na prawym i lewym pośladku, karambit przy paskuLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=11090&p=207424#p207424 GG/Discord:  jaqu_elleMultikonta:  Ayaka, Mayumi 

autor: Shiori  28 lip 2023, o 13:31 

Misja rangi D dla Ryūnoko - Panie, nie zawracaj mi tu głowy jakimś Hirukawą  – odburknął jeden z przechodniów – Ten człowiek to największy drań z Shimo, oszust i krętacz. Uiwerz mi, nie chcesz mieć z nim nic do czynienia, bez wahania cię oskubie, co do jednego ryo   – dodał, spluwając na ziemię. Wydawał się bardzo zdenerwowany, a po tych słowach, odszedł w pośpiechu. Z jakiegoś powodu, sklepikarz nie był najbardziej lubianą osobą w osadzie. Musiał zrobić coś, czym bardzo podpadł lokalnej społeczności, tylko co? Czy Ajibana Chiaki wysłałaby chłopaka do jakiegoś złego człowieka? 
	0  x

Ryūnoko 							 

Posty:  36 Rejestracja:  12 lip 2023, o 20:31Wiek postaci:  15Ranga:  SamurajKrótki wygląd:  Kruczo-czarne długie do lędźwi włosy. Smukła twarz, długi nos pod którym znajdują się szerokie usta. Atletyczna, sportowa sylwetka z uwidocznioną muskulaturą. Odziany w Nagajuban, zasłonięty Haori z wyhaftowanym na plecach symbolem szkoły Kame.Widoczny ekwipunek:  Pochwa na Bokken zawieszony na lewym biodrze oraz duża torba na pośladkach przymocowana do pasa.Link do KP:  viewtopic.php?f=32&t=11239 GG/Discord:  Kateros#3562Multikonta:  Bohei ImotoAktualna postać:  Ryūnoko 

autor: Ryūnoko  28 lip 2023, o 19:26 

Misja rangi D 8/14  Ukryty tekst  
 - pomyślał samuraj.- Spokojnie! Kim jesteś i jak się nazywasz? - Nazywam się Ryūnoko. Przysłała mnie Ajibana Chiaki.  - Hirukawa-sama, powie Pan co się stało i jak mogę się dostać do środka? Inaczej będę musiał wyważyć drzwi.  
	0  x

Shiori 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  279 Rejestracja:  15 maja 2023, o 10:53Wiek postaci:  16Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Średniego wzrostu dziewczyna o niebieskich włosach i błękitnych oczach. Wyjątkowo blada i drobna. Na dłoniach ma blizny od poparzeń. Ubrana w elegancką sukienkę albo - na misjach - w wygodną spódniczkę i bluzkę. Nosi długi płaszcz i szal.Widoczny ekwipunek:  odznaka ninja przypięta do ubrania, torba na prawym i lewym pośladku, karambit przy paskuLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=11090&p=207424#p207424 GG/Discord:  jaqu_elleMultikonta:  Ayaka, Mayumi 

autor: Shiori  30 lip 2023, o 01:24 

Misja rangi D dla Ryūnoko - P-pomóź mi, głupcze!  – usłyszał w odpowiedzi. Niezbyt uprzejmy sposób mówienia, co? I, niestety, niewiele wyjaśniający, bo Samuraj ani nie dowiedział się imienia, ani niczego, co mógłby uznać za użyteczne. Usłyszał za to kolejny krzyk, tym razem damski, i odgłosy zbitego szkła. Po tym, wszystko ustało, a drzwi przed nim się otworzyły. - Właź do środka, szybko!  – syknęła nieznajoma mu kobieta  w wieku około pięćdziesięciu lat. Nie czekając na jego odpowiedź, złapała go za rękaw kimona i gwałtownie pociągnęła do siebie. Gdy ten już znalazł się w pomieszczeniu, z całej siły zatrzasnęła drzwi i zrobiła to w samą porę, bo kilka sekund później, usłyszał, jak coś w nie uderzyło ze zdwojona siłą - Pewnie znowu jajka. Niby tacy biedni, a do żywności żadnego szacunku! Głupie hieny!   – wyjaśniła z widocznym zdenerwowaniem, prowadząc go w głąb budynku. Dotarli do małego pomieszczenia, w którym leżał człowiek  z rozbitą głową, jęczący z bólu. Na podłodze były kawałki szkła, jak się później okazało, z wybitego okna, które prawdopodobnie było drogą ucieczki sprawcy.  - Do diaska z tymi ludźmi! Powystrzelać ich z shurikenów, jak kaczki, to może się nauczą szacunku do cudzej działalności. Pff  – żachnął się. Spróbował wstać, ale niebezpiecznie się przy tym zachwiał. Jego – prawdopodobnie żona albo siostra – w mig znalazła się przy nim, a w jej dłoniach pojawiła się zielona chakra, która miała na celu wyleczyć jego rany. – Zaatakował mnie jakiś śmieć, dzień jak co dzień. A ty, czego tu chcesz? Chyba widziałeś, że mamy zamknięte  – nagle przypomniał sobie o istnieniu Samuraja i spojrzał na niego spod byka. Naprawdę nieprzyjemny typ, co? I chyba w hałasie walki nie usłyszał jego tłumaczenia.  
Pani Samuraj Mężczyzna Kobieta 

0  x

Ryūnoko 							 

autor: Ryūnoko  30 lip 2023, o 22:37 

Misja rangi D 10/14  Ukryty tekst  
 - pomyślał zniesmaczony Ryūnoko.  Ukryty tekst  
 - pomyślał, przykładając w namyśle dłoń do podbródka, przyglądając się technice.- Szukam Hirukawe-sama. Przyszedłem z polecenia Ajibany Chiaki, po paczkę którą Hirukawa-sama dla niej przygotował. - Widzę, że miejscowi nie przepadają za Panem? - Myślę, że możemy sobie pomóc, gdyż bardzo nie lubię niesubordynacji oraz gdy ludzi nie przestrzegając zasad łamią prawo. Z tego co wiem, rzucanie produktami rolnymi w czyjeś domostwo nie jest zgodne z prawem.  
	0  x

Hiroto 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  39 Rejestracja:  27 lip 2023, o 14:38Wiek postaci:  24Ranga:  TygrysKrótki wygląd:  Czarnowłosy chłopak ubrany w białą koszulę i ciemne spodnieWidoczny ekwipunek:  odznaka ninja przypięta do ubrania, torba przy pasieLink do KP:  viewtopic.php?f=32&p=211396#p211396 GG/Discord:  jaqu_elleMultikonta:  Shiori, Ayaka 

autor: Hiroto  31 lip 2023, o 23:50 

Misja rangi D dla Ryūnoko - Ajibana Chiaki… nie kojarzę, by ktoś taki się przewijał w tym sklepie ostatnio  – mruknęła, zwracając się do właściciela sklepu, któremu udało się już podnieść z podłogi. - Kilka dni temu był tu jej przedstawiciel, pamiętam, że w zamówieniu były bokkeny i kilka innych rzeczy, które musiałem specjalnie sprowadzać. Wszystko już spakowałem, mogłabyś pójść na zaplecze i przynieść?   – odpowiedział. Do kobiety zwracał się zdecydowanie milej niż do Ryunoko, na którego cały czas patrzył spod byka, jakby był jakimś intruzem w budynku. Gdy medyczka opuściła pomieszczenie, wziął miotłę i zaczął zamiatać kawałki szkła, które były pozostałością po oknie. - Pomóc? Nie wydaje mi się, chłopcze. To tylko głupota ludzka, przed nią nie ma żadnej ucieczki. Jesteśmy tutaj od niedawna, w pełni świadomi otworzyliśmy sklep przy konkurencji. Ale właściciel tamtego sklepu wykitował i wszyscy myślą, że mamy z tym coś wspólnego! Banda idiotów, na pewno byśmy wysłali jakichś zabójców, żeby mieć więcej pieniędzy, kto takie bajeczki wymyśla?! – zamiatał z taką złością, że jeden ruch i połamałby miotłę. Był już ku temu całkiem bliski, ale w odpowiednim momencie wróciła kobieta, wręczając chłopakowi dużych rozmiarów pakunek. Był on dosyć ciężki i trudny do przeniesienia, do tego bardzo niewygodny do trzymania ze względu na jego opływowy kształt. Co tam mogło być w środku?! Ta Ajibana Chiaki… najpierw wysyła kogoś, by zamówił rzeczy za nią, a potem jeszcze drugą osobę, by za nią to odebrała. Wiedziała, jak się urządzić i jak wykorzystać słabszych rangą Samurajów, którzy się nie sprzeciwią. - Paczka jest opłacona. Bierz ją i wynocha, dzieciaku – odparła, mniej przychylnym tonem. Obsługa w tej osadzie znacznie różniła się od tej, do której mógł przywyknąć w innych częściach wyspy. Sprzedawcy zazwyczaj byli nad wyraz uprzejmi i wręcz biegali wokół klienta, byleby ten tylko był zadowolony. Ta dwójka natomiast wydawała się naprawdę podenerwowana całą sytuacją, ale czy można było ich za to obwiniać? Jeżeli faktycznie byli niewinni, to obrywali zupełnie bezcelowo. Może jednak mieli coś z tym wspólnego? Trudno było stwierdzić, bo nie był detektywem, ale na pewno nie wywołali zbyt przyjaznego pierwszego wrażenia.  
Pani Samuraj Mężczyzna Kobieta 

0  x

Ryūnoko 							 

autor: Ryūnoko  1 sie 2023, o 22:04 

Misja rangi D 12/14  Ukryty tekst  
 - pomyślał, wyraźnie sygnalizując ubolewanie nad zbiegiem wydarzeń.- Dziękuje. Cóż to nie moja sprawa, ale moim zdaniem to się nie skończy dopóki pozostaniecie bierni w tej kwestii. Waszym katom potrzebny jest silny bat, tylko wtedy odpuszczą. Jednakże, ja się stąd wynoszę jak to sam Pan powiedział. Życzę spokoju, bo chyba ten wam się najbardziej przyda.  
	0  x

Hiroto 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  39 Rejestracja:  27 lip 2023, o 14:38Wiek postaci:  24Ranga:  TygrysKrótki wygląd:  Czarnowłosy chłopak ubrany w białą koszulę i ciemne spodnieWidoczny ekwipunek:  odznaka ninja przypięta do ubrania, torba przy pasieLink do KP:  viewtopic.php?f=32&p=211396#p211396 GG/Discord:  jaqu_elleMultikonta:  Shiori, Ayaka 

autor: Hiroto  3 sie 2023, o 16:44 

0  x

Kaito Mizukane 							 
						Martwa postać 			
		Posty:  513 Rejestracja:  28 maja 2025, o 13:05Wiek postaci:  19Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  - Stalowe oczyWidoczny ekwipunek:  - Duża torba Link do KP:  viewtopic.php?p=224239#p224239 Multikonta:  Tapion 

autor: Kaito Mizukane  15 lip 2025, o 22:13 

Sekiwawa pokracznie wyjaśnił mi jak to jest mieć takie oko i w sumie niewiele więcej się dowiedziałem od tego co już właściwie wiedziałem. Także nie miałem żadnego pożytku z tej odpowiedzi. Jednakże- Takie oczy to istny skarb, hmm... kurczę ile bym dał za takie oczka.  - Przecież ja nie powiedziałem, że masz kogokolwiek okłamać. Pokaż tą kartkę... ... A "8", no to świetnie, tylko dobrze kartkę schowaj, żeby ci nie wypadła. Zawsze możemy poprosić o ten sam przydział na miejscu. Z pewnością dowództwo skłoni się do naszej prośby. - Sekiwawa jesteśmy na miejscu, udało się, możemy schodzić. - Kaito Mizukane i Sekiwawa Isonaka, cesarscy shinobi. Przybywamy z Fuyuhany, aby dostać się w szeregi któregoś z admirałów w ramach kolejnej mobilizacji. Jednak jak widzisz nie ma wozu, zostaliśmy napadnięci, możliwe, że przez rewolucjonistów. Jednak nie będę dalej z tobą rozmawiał, szkoda mojego czasu. Czasu osoby która ma dołączyć do wiecznej admirał. Przyprowadź kogoś decyzyjnego, medyka, wodę, trochę jedzenia i zadbaj o cesarskiego konia  
	0  x

Ario 							 

Posty:  2594 Rejestracja:  18 maja 2020, o 10:21Wiek postaci:  22Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.Widoczny ekwipunek:  Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.Link do KP:  http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=8554 GG/Discord:  Boyos#3562

autor: Ario  18 lip 2025, o 12:22 

Kampania Cesarstwa Kaito 
 Oszalałeś?! Chcesz do niej iść?!   Po pierwsze, to dla takich jak Wy to jest Pani Wieczna Admirał i nie wypowiadajcie nawet jej tytułu czy imienia, bo jakby któryś admirał to usłyszał, to mógłby Was zabić na miejscu.   - powiedział, po czym przełożył kartkę i zaczął czytać drugą. -  Po drugie, to macie dwa różne przydziały i co gorsza, nie trafiliście tutaj, gdzie powinniście. Tutaj zbiórkę mają inni admirałowie, ale to nie szkodzi.   - mężczyzna złapał przejął lejce od konia i podprowadził go pod bramę, gdzie przekazał je innemu strażnikowi. Wrócił do Was i zaprosił Was dwóch gestem ręki. -  Napad na Cesarskie siły jest karany śmiercią, także zakładam, że skoro żyjecie, to napastnicy odnieśli...druzgocącą porażkę , prawda?   - jego głos sprawił, że dotarło do Ciebie iż lepiej nie wspominać o śmierci kogoś z Cesarstwa i tym bardziej faktem, że daliście się zaskoczyć. -  Po trzecie, synek, nie zapominaj się gdzie jesteś, bo zaraz zakończysz karierę na zmywaku w koszarach i wody nawet nie powąchasz, a co dopiero przydziału.   A kto Ci powiedział, że masz w ogóle trafić do Pani Wiecznej Admirał? Do jej załogi nie dostają się osoby...waszego pokroju. Co więcej, ona akurat nie ma żadnej rekrutacji, a co lepsze, to nigdy nie miała. Nie chcesz wiedzieć, kto trafia do jej załogi i jak. Tak więc, nim powiem Wam co dalej, słucham, skąd dostaliście taką informację.   Sekiwa Isonaka  - Klik 
	0  x

Kaito Mizukane 							 
						Martwa postać 			
		Posty:  513 Rejestracja:  28 maja 2025, o 13:05Wiek postaci:  19Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  - Stalowe oczyWidoczny ekwipunek:  - Duża torba Link do KP:  viewtopic.php?p=224239#p224239 Multikonta:  Tapion 

autor: Kaito Mizukane  18 lip 2025, o 17:36 

- Czyżbym przesadził ?! Cholera, chyba jeden most za daleko, najgorsze, że nie mam dobrego rozwiązania. Jak zacznę za bardzo kłamać to Sekiwawa wszystko wyjaśni, z drugiej strony mogę cały czas upierać się przy swoim, że pogadam z kimś innym, jednak skoro poszedłem za nim to również oznacza, że przyjąłem jego grę. Nie mam wyjścia, moje życie jest najcenniejsze. - Powtórzę się bo może nie usłyszałeś strażniku, przybywamy z Fuyuhany, gdzie rozpoczęła się wielka mobilizacja. O ewentualnym przydziale do, tak, zgadza się, pani wiecznej admirał usłyszałem od tamtego urzędnika, że z moimi talentami idealnie wpasuje się w jej szeregi... Jechaliśmy powozem pełnym ludzi, jednak ten tutaj Sekiwa Isonaka mając Tsujitengana dopuścił się nie bywałej rzeczy. Pozwolił, abyśmy wpadli w zasadzkę przeciwnika, nie dostał batów tylko dlatego, że był mi potrzebny, aby tutaj trafić. Chciałem przekazać go komuś ważniejszemu, aby wymierzył mu należytą karę, gdy dotrzemy na miejsce. Co do samych rewolucjonistów, zostali zmiażdżeni, dzięki czemu świat miłościwie nam panującego Cesarza, spokojnie zapomniał o tej nie wygodnej drzazdze. Przeżył jeszcze jeden żołnierz, który został wysłany przez mnie do dowództwa w Fuyuhanie o zgłoszeniu incydentu jaki zaszedł w lesie. -  "Nie chcesz wiedzieć, kto trafia do jej załogi i jak", "Do jej załogi nie dostają się osoby...waszego pokroju."... ... Jeżeli jest prawdą co usłyszałem od urzędnika to jak widzisz ludzie mojego pokroju dostają się. Poza tym z łaski swojej przestań łączyć moje personalne awanse z Sekiwawą. Czy ja powiedziałem "my" mamy przydział do pani wiecznej admirał czy "ja" mam przydział do pani wiecznej admirał ? 
	0  x

Ario 							 

Posty:  2594 Rejestracja:  18 maja 2020, o 10:21Wiek postaci:  22Ranga:  SentokiKrótki wygląd:  Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.Widoczny ekwipunek:  Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.Link do KP:  http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=8554 GG/Discord:  Boyos#3562

autor: Ario  21 lip 2025, o 14:20 

Kampania Cesarstwa Kaito 
 Zabrać go i przesłuchać. Do lochu z nim.   - widziałeś, jak Sekiwa podniesiony za pachy jest odprowadzany, machając nogami w powietrzu i krzycząc, że on nic nie zrobił. Wiem, że jest mobilizacja, bo jakbyś nie widział, odprawiam trzeci dzień ludzi. W każdym razie, nie wiem skąd się urwałeś, ale nie wróżę Ci długiej kariery. Nawet jakbym chciał Cię dać do Pani Wiecznej Admirał, to jej tu nie ma i nie było. Dlatego albo coś pomieszałeś, albo dostałeś w łeb za bardzo od wybuchu i Ci się poprzestawiały klepki. W każdym razie, nie będę Cię odsyłać, bo nie byliście jedyni, na których napadli. Widać, że rebelianci nadaj się mają nieźle. Tym lepiej, że admirałowie wkraczają do gry.   - powiedział, po czym poprawił zbroję. -  Dobra, możesz wejść. Dostaniesz przydział taki jaki został, czyli do najmłodszej admirał stażem. Powinieneś się cieszyć, bo wydaje się być jeszcze na tyle szanująca życie, że może nie zabije Cię na miejscu. Ostatnio jeden z jej statków uległ prawie zatonięciu, ale sama go odratowała. Mówi się, że ten statek ma niesamowitego pecha. Zgadnij więc gdzie szuka załogi.   - na jego twarzy pojawił się wyszczerz na zasadzie "ale Cie chujku zrobiłem". -  Idź tam, gdzie stoi kolejka w porcie. Dostaniesz odprawkę i powiedzą Ci co i jak.    Następni!   - krzyknął, po czym machnął dłonią w kierunku powozu.Sekiwa Isonaka  - Klik 
	0  x

Kaito Mizukane 							 
						Martwa postać 			

autor: Kaito Mizukane  21 lip 2025, o 16:32 

Mój plan powiódł się i nie powiódł zarazem. Udało mi się przeżyć co było moim wielkim sukcesem. Byłem przeszczęśliwy z tego powodu, jednakże koszta jakie poniosłem były duże ponieważ musiałem poświęcić Sekiwawe. Najgorzej, że pomimo kamiennej twarzy czułem irracjonalne ukłucie w sercu, gdy widziałem jak strażnicy zaprowadzają go do więzienia. Pionek, pionkiem, ale prawdopodobnie byłoby lepiej gdybym przetrzymał go do późniejszego czasu. Porażka którą poniosłem była sromotna, nie dostałem się do tej admirał, której chciałem. To znaczy do tej najsilniejszej, a wielce mi na tym zależało, a dostałem jakąś młódkę co pewnie nie wie jeszcze co tam właściwie robi. Prawdopodobnie uzyskałbym dokładnie to samo, gdybym nie stroszył piórek. Odebrałem kartkę od strażnika i ruszyłem w stronę miejsca które mi wskazał. Zanim jednak tam się udałem, jeszcze zdążyłem zapytać- Potrzebuję leczenia, gdzie mam się udać ?  - Chyba jednak nie do końca, latał mi koło chuja... - Jednego mniej do podziału  
	0  x

Ario 							 

autor: Ario  23 lip 2025, o 10:00 

Kampania Cesarstwa Kaito 
 Teraz tym będzie się martwił Twoj pierwszy oficer. Jesz, pijesz, leczysz się, a nawet srasz wtedy, kiedy Ci zezwoli.   - odpowiedział, po czym machnął ręką, byś odszedł. Uuu, śmierdzisz mi pechem.   - powiedział wprost, uśmiechając się. Połowę zębów miał podstawionych przez jakieś złote zamienniki, a na twarzy widziałeś przynajmniej trzy szramy. -  Odrazu idziesz na "Pechówkę". To ten za nami.   - powiedział, po czym kazał Ci wystawić rękę.  Wytatuują Ci to później. Powodzenia, szczurze lądowy.  Masz do mnie przydział widzę.  - powiedziała, podchodząc. - Jestem Dosugi Arizomi, pierwsza oficer Leśnej Admirał. Na start zasady: robisz to co mówią przełożeni, nie wychylasz się, a na Panią Admirał nawet nie patrzysz. Jak ją zobaczysz, schylasz łeb i całujesz pokład. Wszelkie tematy załatwiasz ze swoimi przełożonymi, albo ze mną. Wszelkie nieposłuszeństwo karane jest odrazu śmiercią, nie bawimy się w żadne procesy.  - popatrzyła na garbatego, który był dosłownie za Tobą. - Na pechówkę go?  - zapytała, a tamten odwrócił się w jej stronę. Tak Pani Dosugi, na pechóweczkę. Śmierdzi mi kalafiorem ten typek.   - powiedział, szczerząc się. Dosugi wróciła wzrokiem na Ciebie. - Ten statek za Tobą, pechówka. W każdej bitwie zostaje trafiony i połowa załogi umiera. Pomyśl z dobrej strony. Przeżyjesz ze trzy bitwy, to może awansujesz. W każdym razie, do mnie zwracasz się Pani Pierwsza Oficer. Twoje pierwsze zadanie. Zrzuć sprzęt w kajucie marynarskiej, kojo weź sobie takie które będzie wolne. Nie wnikam w hierarchie dobierania posłań. A potem tutaj o tam...  - wskazała Ci palcem na stol kul. - Zacznij ładować je na pokład, za wszystkimi. No co się kurwa gapisz, zapierdalaj tam, bo czasu nie ma. Za 3 godziny wypływamy.  - dziewczyna pogoniła Cię.Dosugi Arizomi  - Klik 
	0  x

Kaito Mizukane 							 
						Martwa postać 			

autor: Kaito Mizukane  23 lip 2025, o 14:07 

- Co za chujek - Jakby nie mógł wskazać mi po prostu punktu medycznego, zwykły złamas - Tak, jak przypuszczałem bida z nędzą - Przejęzyczyłeś się, chciałeś chyba powiedzieć, że śmierdzę ci szczęściem, a nie pechem - Ej, ej co ty robisz !? Jakie wytatuują ?!  - Co raz mniej mi się to podoba ! Nie tak wyobrażałem sobie przystąpienie do cesarskiej floty. - Ohhh nie. Czyżbym lubował się w pierdolniętych ? - Czy to oznacza, że będę pod nią.... Kaito !!! - Jak to pechówka !? Jak w każdej bitwie zostaje trafiony !? Jak do kurwy nędzy przeżywalność na statku wynosi pięćdziesiąt procent !? Nie tak, nie tak, nie tak to kurwa miało wyglądać... Miałem być na pokładzie wiecznej admirał, skrywając się w jej cieniu, popijąc sake i ciesząc się z włąsnego losu... Kurwa mać... Będę tym za którym wszyscy będą się chować, kurwa, kurwa, kurwa... I jeszcze trafiłem do leśnej admirał, a co ona ? Będzie las stawiać na środku morza do kurwy nędzy ?! - Tak, jest pani pierwsza oficer. Pani pierwsza oficer chciałem zameldować, że jestem ranny, odniosłem obrażenia podczas konfrontacji z rewolucjonistami. Czy mogę prosić o wyleczenie ran ? - "No co się kurwa gapisz, zapierdalaj tam, bo czasu nie ma.", to po romansach. 
	0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość