Ogromne, tajemnicze terytoria położone za wielkim Murem Granicznym, położonym na obrzeżach Sogen, wlicza się do nich również niezbadany teren na północ od Morskich Klifów.. Obszary te są w znacznej przewadze otoczone morzami... i w sumie niewiele więcej da się o nich powiedzieć. Historia tych okolic jest związana z rewoltą, która kiedyś rozlała się po sąsiadujących prowincjach i nieomal wyeliminowała klan Uchiha. Jednak od czasu zesłania ludzi związanych z tym wydarzeniem za Mur, sytuacja się ustabilizowała... lecz do dziś nic nie wiadomo o tym, co się tam dzieje.
Nobuo
Wiek postaci: 21
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Avek
Widoczny ekwipunek: Plecak, 2 kabury
Link do KP: viewtopic.php?f=33&p=233599#p233599
Multikonta: Emi, Pączuś
Stare śmiecie
Misja S - Kaito Ishikawa
Kaito Ishikawa 18
VIDEO
Samehada przekazała ci cząstkę swojej chakry, poczułeś jak rana na nodze zaczyna ci się goić. Nie odczuwałeś już takiego tam dyskomfortu.
Plan był zacny posłać falę w stronę Mai, tylko nie została ta fala w żaden sposób naładowana i po prostu machnąłeś mieczem, a w tym czasie spróbował cię ugryźć ponownie pies, był on już na tyle poraniony, że nie stanowił aż takiego zagrożenia. Dlatego też użyłeś na nim dwóch potężnych cięć... Walka dawała wszystkim w kość i wykonałeś dwa szybkie manewry tnące na psie powodują w nim takie obrażenia, że nie było już co zbierać ze zwierzaka, był poszatkowany jak dobra sałatka.
W tym czasie ponownie doskoczyła do ciebie Mai, jak biłeś się z psem, była ponownie w furii zwierzęcej. Dlatego też byprowadziła dwa błyskawiczne ataki drapiąc ci doszczętnie udo i brzuch.
Kurogane Ryūzō - KLIK
Ryoyu
Przechodzień
Yokai
Głos
Mai
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
Mowa
KP | PH | Ryo
Ichirou & Souei - Bilbioteka
Takashi - Misja S
Kaito - Misja S
Sosuke - Misja A
Gosui - Misja A
Kaito Ishikawa
Wiek postaci: 26
Ranga: Kogō
Widoczny ekwipunek: ... Samehada Tanto Błękitna Zbroja Długi łuk Kołczan Lis Kruk ...
Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
Aktualna postać: Kaito Ishikawa
Misja
W alka rozgorzała na dobre, tak się przejąłem, że wyciągając naładowane tanto, nie wypuściłem z niej wiązki choć bardzo chciałem. Rzuciłem tanto, ale pies do mnie dopadł. Samehada powoli leczyła moje rany, ale do tej pory większe obrażenia otrzymywałem aniżeli byłem leczony. Jednak to tylko to cenne istnienie pozwoliło mi dalej stać na nogach, choć wciąż byłem daleko od uznania, że sytuacja jest komfortowa. Walcząc przez cały czas czułem jak Samehada zabiera chakrę, żywiąc się nią oraz próbuje mi ją przekazać.
C hodź byłem mocno ranny nie stosowałem swojej najmocniejszej techniki, gdyż nie chciałem ubić dziewczyny, wobec niej posiłkowałem się swoją najszybszą techniką jeśli takowała była potrzeba, bardziej zależało mi na zasłaniaiu się Samehadą, aby odbierała chakrę Mai i leczyła moje rany.
- Mai, to skończone. Jak widzisz wciąż tu jestem. Nie uciekam. Pozwól sobie pomóc, wróćmy do Atarashi.
Jeżeli będę miał stuprocentową pewność, że mogę ją znokautować nie zabijając zrobię to. Jeżeli będzie chociaż najmniejszy cień szansy, że ją zabije dalej skrywam się za Samehadą, chcąc osłabić dziewczynę. Wyłączam też wzmocnienie miecza, nie chcę zabić Mai, chcę z nią wrócić, zwrócić dług wdzięczności wobec który niej miałem. Całym sercem zależało mi, żeby dziewczynę uratować.
DLA MG
Ukryty tekst
0 x
Nobuo
Stare śmiecie
Misja S - Kaito Ishikawa
Kaito Ishikawa 19
VIDEO
Postanowiłeś wykonać swoją najszybsza technikę na Mai. Dziewczyna też miała jakiś plan ale nie była aż tak szybka, dlatego też przejąłeś inicjatywę i pierwszy wypłaciłeś jej bombę za pomocą swojej samehady. Na samej dziewczynie nie zrobiło to większego wrażenia tylko ją trochę poraniło, nie była w stanie sie przed tym zablokować.
Jednak w swoim "zwierzęcym szale" ponownie do ciebie dopadła drapiąc cię w losowe miejsca. Było to bolesne doświadczenie jednak były już gorsze w twoim życiu i nie skutkowało to większymi konsekwencjami poza odrobiną bólu... Przynajmniej na ten moment.
Tym razem dziewczyna spróbowała przejąć inicjatywę i chciała na ciebie wskoczyć atakując bezpośrednio twoją głowę. Miałeś jeszcze czas na reakcję. Nie była już tak szybka jak się mogło zdawać. Ale dalej była ona bardzo groźną oponentką po której można było się wiele spodziewać...
Kurogane Ryūzō - KLIK
Ryoyu
Przechodzień
Yokai
Głos
Mai
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
Mowa
KP | PH | Ryo
Takashi - Misja S
Kaito - Misja S
Sosuke - Misja A
Gosui - Misja A
Kaito Ishikawa
Widoczny ekwipunek: ... Samehada Tanto Błękitna Zbroja Długi łuk Kołczan Lis Kruk ...
Misja
D o dziewczyny nie dochodziły moje słowa
- Mai. Mai. Jestem tutaj, to ja Kaito. Słyszysz. To ja Kaito. - choć targały mną emocję starałem się zbytnio nie podnosić głosu
Czułem, że w tym momencie gdybym zbudził to coś co chciałoby, coś co czaiło się gdzieś w tym miejscu, nieuchronnie zginąłbym bez najmniejszych szans na zwycięstwo.
Z adanie Samehada było proste, miała zabierać chakrę Mai i przesyłać mi jej część uzdrawiając mnie tym samym.
W idząc nadciągającą Mai zdecydowałem się odpowiedzieć manewrem obronnym, techniką szerokiego cięcia celując w nogi. Moim celem jest podcięcie dziewczyny i położenie na niej z Samehada, która powinna mieć lepszy dostęp do całkowitego osłabienia dziewczyny. Nawet jeżeli nie będę w stanie jej znokautować to przynajmniej wezmę ją na wymęczenie. W dalszym ciągu chciałem uratować dziewczynę, dalej chciałem uwolnić ja z tego miejsca.
C zułem obrażenia, które mi zadano, było ich coraz więcej, były coraz bardziej dotkliwe, jednak nie zamierzałem się poddać. Tak jak ona oddała za mnie życie, tak i byłem gotowy oddać za nią swoje życie. Od samego początku byłem na to gotów. Patrzyłem na jej twarz i chodź daleko było jej to tej dziewczyny, którą pamiętałem to jednak przed oczami miałam obraz tamtej Mai, którą po raz pierwszy raz spotkałem.
Mai w oczach Kaito
DLA MG
Ukryty tekst
0 x
Nobuo
Stare śmiecie
Misja S - Kaito Ishikawa
Kaito Ishikawa 20
VIDEO
Ponownie poczułeś jak broń przekazuje ci cząstkę swojej chakry. Pojedyncze pomniejsze rany się momentalnie zasklepiły i wyleczyły, dodało ci to trochę siły i mogło przedłużyć twoje życie i znacząco zwiększyć szanse w walce.
Wykonałeś na lecącej dziewczynie technikę, przy pomocy swojego miecza zblokowałeś jej atak i jednocześnie przyszpiliłeś ją do ziemi. Problem był w tym taki, że zwinnie się z tego wywinęła i ponownie drapnęła cię na poziomie watrąby, bół był potężny.
Ty nie pozostawałeś jej dłużny i korzystając z rękojeści artefaktu jaki dzierżyłeś wyprowadziłeś jej strzała prosto w nos aż lekko odleciała. Myślałeś, że to koniec jednak nie... Dziewczyna podniosła się i wyglądała równie cienko jak ty ale dalej miała w sobie wigor walki... Co musiało jej siedzieć w głowie, co to musiało być za miejsce, że tak była zmanipulowana...
Albo faktycznie dzierżyła do ciebie taką nienawiść za to czego doświadczyła w tym miejscu.
Jak Mai faktycznie wyglądała.
Kurogane Ryūzō - KLIK
Ryoyu
Przechodzień
Yokai
Głos
Mai
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
Mowa
KP | PH | Ryo
Takashi - Misja S
Kaito - Misja S
Sosuke - Misja A
Gosui - Misja A
Kaito Ishikawa
Misja
W alka w dalszym ciągu trwała w najlepsze, pomysły powoli końcyzły mi się jak mógłbym przekonać moją towarzyszkę do poddania się.
- Mai, proszę cię. Wróć do mnie. Przepraszam za wszystko co cię spotkało, przepraszam, że byłem słabeuszem, przepraszam, że nie dałem rady cię wyciągnąć z tego miejsca. Jestem tutaj i nie zamierzam wyjść bez ciebie z tego miejsca. Wyjdziemy stąd razem albo razem zostaniemy tutaj na wieczność. - walcząc wciąż próbowałem do niej przemówić.
M oja taktyka, przedstawiała się następująco, wyciągnąłem bombkę z chili i ruszyłem na dziewczynę zamarkowałem uderzenie swoją najszybszą techniką, po czym tak naprawdę odbiłem się od podłoża i zamiast uderzenia mieczem, skoczyłem w kierunku dziewczyny przyciskając ją do krat celi. Chciałem wyssać z niej chakre za pomocą Samehada, licząc na to, że istota zdoła mnie całkowicie wyleczyć przy okazji odbierając resztę sił Mai. Gdyby dziewczyna za bardzo zaczęłaby się wierzgać, odpalam bombkę chili i łapię Mai za rękę, że nie była w stanie mi uciec. Wiedziałem, że bombka z chili to miecz obusieczny, ale byłem gotów na wszystko, żeby tylko wyciągnąć dziewczynę w całości. W żadnym momencie nie wykonuje uderzenia kończącego, bądź okaleczającego. Stawiam jedynie na uderzenia defensywne, aby nie wyrządzić dziewczynie większej krzywdy.
Mai w oczach Kaito
DLA MG
Ukryty tekst
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość