Oaza w pobliżu wioski
- Suzu
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: - zielone włosy i oczy
- średniego wzrostu, opalona
- odkryty brzuch i przepaska na twarzy - Widoczny ekwipunek: Kabura, gurda, zwoje przy pasie.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 371#p80371
- Multikonta: Miwako
- Suzu
- Gracz nieobecny
- odkryty brzuch i przepaska na twarzy - Widoczny ekwipunek: Kabura, gurda, zwoje przy pasie.
- Suzu
- Gracz nieobecny
- Suzu
- Gracz nieobecny
Re: Oaza w pobliżu wioski
Słońce jak zwykle niesamowicie grzało, a ja nie miałem na to wszystko siły. Najchętniej znalazł bym się teraz na lekko wilgotnej łące na której rosną hektary trawi i nic więcej. Tak się jednak składało, że byłem na pustyni i szedłem przed siebie. Po co? Sam już zapomniałem więc chyba nie było to nic ważnego. W końcu jednak dotarłem do oazy. Może nie była jakaś wielka, ale za to ulga którą poczułem była olbrzymia. Szybko więc znalazłem kawałek cienia przy wodzie i udałem się tam. Najpierw zmoczyłem twarz i włosy wodą, a następnie położyłem się spoglądając w liście drzewa.
-I po co ja tutaj przyszedłem? No dalej przypomnij sobie debilu.- mówiłem do siebie pod nosem starając się zgadnąć co ja sprzed kilkunastu minut miał w planach.
-I po co ja tutaj przyszedłem? No dalej przypomnij sobie debilu.- mówiłem do siebie pod nosem starając się zgadnąć co ja sprzed kilkunastu minut miał w planach.
0 x
Leżałem tak i rozmyślałem, a im więcej czasu na to poświęcałem tym mniej pamiętałem. Po kilku minutach złapałem się na tym, że patrzę na jeden z daktyli i nie myślę tak naprawdę o niczym. Po prostu podziwiałem naturę i jej owoce. Nie mogłem tak jednak spędzić całego dnia chociaż bardzo lubiłem podziwiać naturę i jej twory. Musiałem coś ze sobą zrobić. Nim jednak na cokolwiek wpadłem zauważyłem kupiecką karawanę zmierzającą w kierunku oazy. *Przynajmniej nie będę tutaj siedział sam...*- pomyślałem i zacząłem wspinać się na palmę. Po co? Otóż chciałem spróbować tych owoców, a może i nowo przybyli skuszą się na kilka. Zebrałem więc chakrę w stopach i szybkim krokiem za pomocą Kinobori no Waza wlazłem na palmę gdzie zacząłem zrywanie. Ile tego wziąłem? Najpierw spróbowałem jednego i jeśli stwierdzam, że jest smaczne to tyle ile zdołam utrzymać w dłoniach, a następnie powoli schodzę i ruszam w stronę karawany. Nie podszedłem jednak bezpośrednio do nich, a usiadłem sobie w takim miejscu by musieli mnie mijać i zajadałem się owocami obserwując ich i czekając na interakcje z ich strony.
- Nazwa
- Kinobori no Waza
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Na ciało
- Koszt
- Minimalny, nieodczuwalny
- Dodatkowe
- Brak dodatkowych wymagań
- Opis <span style="display: block; margin: 0; padding: 0; text-align: justify;">Kolejna z podstawowych jutsu, które potrafią wykorzystać nawet największe świeżaki spomiędzy ninja. Technika ta pozwala na odpowiednią kontrolę i kumulację chakry w z góry określonym miejscu - tu są to stopy. Dzięki temu shinobi jest w stanie poruszać się po powierzchniach pionowych, a nawet poziomych (tylko w sprzeczności z grawitacją), czyli prościej - po ścianach i sufitach, drzewach, gałęziach, i po czym tylko nam przyjdzie ochota - nie wliczając wody.
Uwaga: Odpowiednio skumulowana chakra w stopach nie wyklucza korzystania z innych technik w trakcie jej używania.</span>
0 x
Kupcom specjalnie się nie śpieszyło z dojściem do oazy. Nie smuciło mnie to, ani nie cieszyło po prostu spędziłem troszkę więcej czasu na samym zajadaniu się daktylami które swoją drogą bardzo przypadły do mi gustu, ale jak to się mówi "Co za dużo to nie zdrowo". Dlatego też kiedy kupcy już się do mnie doczłapali i jeden z nich się do mnie odezwał ja już skończyłem konsumpcje. Wstałem więc z ziemi otrzepałem mój płaszczyk i odpowiedziałem:
-*Pewnie, już nudziło mnie siedzeniu tutaj samemu ze swoim sumieniem.*- odpowiedziałem lekko zakłamując rzeczywistość by szybko dodać- *A chcecie może troszkę tych pysznych daktyli? Bo zerwało mi się troszkę za dużo, a szkoda żeby się marnowały na słońcu.*
Zależnie od ich odpowiedzi, albo podnoszę owoce które zostały i idę do nich razem z nimi, albo ruszam z pustymi rękoma.
-*Pewnie, już nudziło mnie siedzeniu tutaj samemu ze swoim sumieniem.*- odpowiedziałem lekko zakłamując rzeczywistość by szybko dodać- *A chcecie może troszkę tych pysznych daktyli? Bo zerwało mi się troszkę za dużo, a szkoda żeby się marnowały na słońcu.*
Zależnie od ich odpowiedzi, albo podnoszę owoce które zostały i idę do nich razem z nimi, albo ruszam z pustymi rękoma.
0 x
- Kuroi Kuma
- Wiek postaci: 43
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
- Widoczny ekwipunek: Gurda
Plecak
Wielki wachlarz - Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=4367
- GG/Discord: Michu#5925
- Kuroi Kuma
- Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Plecak
- Kuroi Kuma
Plecak
- Kuroi Kuma
Plecak
- Kuroi Kuma
Plecak
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości