Szpital

Awatar użytkownika
Nobuo
Wiek postaci: 21
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Avek
Widoczny ekwipunek: Plecak, 2 kabury
Multikonta: Emi, Pączuś

Re: Szpital

Post autor: Nobuo »

0 x
Mowa
KP | PH | Ryo Ichirou & Souei - Bilbioteka
Takashi - Misja S
Kaito - Misja S
Sosuke - Misja A
Gosui - Misja A
Mumei - Misja D
Awatar użytkownika
Mumei
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō

Post autor: Mumei »

Mumei ruszył spokojnym krokiem wzdłuż utworzonego przez ludzi przejścia, starając się nie przyciągać zbyt wiele uwagi. Skinął lekko głową kilku osobom, które ustępowały mu miejsca, jednak jego spojrzenie co chwilę uciekało w stronę listów schowanych za pasem. Gdy znalazł się już bliżej początku kolejki, zwolnił nieco, jakby chciał upewnić się, że nikt nie obserwuje go zbyt uważnie. Dyskretnym ruchem dłoni wysunął jedną z kopert, zasłaniając ją częściowo ramieniem i ciałem. Udawał przy tym, że poprawia ubranie, by nie wzbudzać podejrzeń. Ostrożnie rozchylił brzeg papieru tylko na tyle, by zerknąć do środka i odnaleźć imię adresat. Liczył, że zaproszenie będzie zawierało wyraźnie wypisane nazwisko, jak to często bywało przy rodzinnych uroczystościach. Jego ruchy były powolne i wyważone, a twarz zachowywała spokojny wyraz, jakby nic szczególnego się nie działo. Dopiero po krótkim spojrzeniu wsunął list z powrotem, wracając do naturalnego tempa kroku, gotów odezwać się przy recepcji.
- Mam tu list do/od... - jeżeli Mumei zauważył imię do kogo jest on kierowany to wypowiada imię tej osoby, jeżeli zaś nie, wtedy mówi od kogo jest ten list.
- A pytałem się baby komu mam zanieść te listy, to nic i tylko że wnuczce, z moim szczęściem akurat trafię na takich ludzi co to nigdy o jej wnuczce nie słyszeli, ale w głębi duszy mam nadzieje że jednak obejdzie się bez problemów.
0 x
Awatar użytkownika
Nobuo
Wiek postaci: 21
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Avek
Widoczny ekwipunek: Plecak, 2 kabury
Multikonta: Emi, Pączuś

Post autor: Nobuo »

0 x
Mowa
KP | PH | Ryo Ichirou & Souei - Bilbioteka
Takashi - Misja S
Kaito - Misja S
Sosuke - Misja A
Gosui - Misja A
Mumei - Misja D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Seiyama (Osada Rodu Kōseki)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość