Terytorialnie największa prowincja Karmazynowych Szczytów, zamieszkana przez Ród Kōseki . Daishi graniczy od północy i zachodu z morzem, na wschodzie z Soso, zaś południowa granica oddziela ją od Kyuzo i obszaru niezbadanego. Efektem tego jest możliwość tworzenia bardzo dochodowych szlaków handlowych i handlu morskiego przy - niestety - utrudnionym utrzymywaniu bezpieczeństwa włości. Podobnie jak pozostałe prowincje, dominuje tu krajobraz górski i lasy iglaste, z tą różnicą że dużo tu fauny - w tym tej drapieżnej, co na dłuższą metę może być dosyć niebezpieczne dla podróżników. Na ziemiach tych mieszkają również shinobi ze Szczepu Jūgo .
Kaito Ishikawa
Wiek postaci: 26
Ranga: Dōkō
Widoczny ekwipunek: Tanto Długi łuk Kołczan Lis
Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
Aktualna postać: Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 22 gru 2025, o 09:00
Kampania 11/...
Wiosna 396 roku
Sasame
Zlecenie Specjalne S - Pod pachą z niedźwiedziem
W skupieniu przemierzaliście kolejne kilometry przybliżając się do wyznaczonego celu. Choć pogoda mogła napawać was optymizmem to sytuacja jaka aktualnie przedstawiała się już niekoniecznie. Co prawda po słabej aktywności Senrankai, jednak wrogiej aktywności, większość z was była w pełni skupiona tak jak zresztą Akirai-sama prosił. Co prawda wypowiedziana prośba była zwrócona do ciebie i do seinina jednakowoż wszystkim obecnym udzielił się nastrój pełen obawy.
P rzez cały dzień byliście w podróży, nawet jeszcze po zmroku szliście dosyć sporo, jednak w końcu przyszedł upragniony czas odpoczynku. Wybrano najlepsze miejsce jakie można było sobie wymarzyć na nocowanie. Tylko jak ułożyć dziesięć wozów, jak odpowiednio zabezpieczyć teren dookoła, jak wyznaczyć patrole dla czterdziestu wojowników ? Rodziło się dużo pytań na, które z początku miała odpowiedzieć blondyna, jednak Akirai postanowił inaczej:
- Sasame zajmij się rozbiciem obozu i zabezpieczeniem obozu. Mei jest świetna, ale chciałbym żebyś to ty się tym zajęła.
Na koniec dnia trafiła ci się odpowiedzialne zadanie.
- Sasame jest genialna na pewno sobie poradzi - powiedział głośno Sammo, aby tylko oddalić od siebie jak najdalej kolejny obowiązek.
Miałaś przed sobą dużo wolnej przestrzeni do zagospodarowania i wysokie drzewa dookoła terenu, nieopodal jakieś sto metrów znajdował się mały strumyk, z którego można było nabrać wody.
Akirai Shūsuke - KLIK
Yen Sammo - KLIK
Archiwum Głosów
Dziewczyna nadzorująca wyprawę
Sensor
Urzędnik
0 x
Sasame
Wiek postaci: 25
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój
Link do KP: viewtopic.php?p=177516#p177516
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Risu | Shinryu | Jawa
Reszta podróży tego dnia minęła już bez żadnych dodatkowych atrakcji w formie kolejnych sił wroga, jednak mimo tego atmosfera pozostawała napięta jak cięciwa w łuku. Kiedy wieczorem znaleźliśmy się na przestronnej polanie, zostałam oddelegowana do rozplanowania obozu dla całego konwoju.
- W porządku, zajmę się tym. - odpowiedziałam jedynie, nie do końca rozumiejąc skąd taki pomysł, jednak założyłam że był to po prostu sposób lidera na sprawdzenie moich kompetencji nie tylko bitewnych ale również strategiczno-logistycznych.
W pierwszej kolejności ustaliłam miejsce na środku polany, gdzie miał zostać ustawiony wóz Akiraia-sama, następnie w pewnej odległości od niego miały być ustawione wszystkie pozostałe wozy, tworząc nieco luźny okrąg wokół niego. W przestrzeni pomiędzy wozami mają zostać rozpalone ogniska przy których będzie można przygotować strawę dla wszystkich.
W każdym momencie miało być również dziesięć osób na warcie w pięciu grupach po dwie osoby. Cztery grupy miały patrolować przestrzeń dookoła obozowiska, utrzymując je w zasięgu wzroku i miały poruszać się w równych odstępach zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Ostatnia para miała poruszać się po okręgu w trzech czwartych drogi między okręgiem patrolowym a obozem (bliżej patrolu), jednak ta para miała poruszać się przeciwnie do ruchu wskazówek zegara i miała sprawdzać czy z grupami zewnętrznego okręgu patrolowego wszystko w porządku.
0 x
Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 22 gru 2025, o 10:45
Kampania 12/...
Wiosna 396 roku
Sasame
Z abrałaś się za nadzorowanie i rozplanowanie rozbicia obozu przez waszych ludzi. Nikt się nie buntował, każdy robił dokładnie to co chciałaś, żebym robił. Seinin grzejąc się przy ognisku i popijając swoje winko, gdy ujrzał twoje dzieło, zacmokał z aprobatą
- Sam bym tego lepiej nie zrobił - powiedział to bardzo głośno, za głośno
Po chwili zorientowałaś się dlaczego tak zrobił, kilka metrów od twojej lewej zmierzał w waszym kierunku lider szczepu
- Tak, dobra robota Sasame, cieszę się, że mogę na tobie polegać... - zwrócił się teraz w stronę Sammo -... idziemy do mojego wozu, musimy pogadać i przestań już żłopać to wińsko
Staruszek Yen spojrzał na rudowłosego oburzonym spojrzeniem
- Przecież ja już tylko miód pitny pije, nic więcej, żadnych dodatkowych witamin.
Mężczyźni poszli w swoim kierunku, a ty mogłaś napawać się swoim dziełem w spokoju, coś zjeść przy ognisku, coś wypić, a nawet posłuchać cichego brząkania na lutni jednego z wojowników.
----------------------
R anek następnego dnia, po minionej nocy niczym nie zmąconej nocy przyszedł czas na wymarsz. To dzisiaj mieliście dotrzeć do Mikunigaoka, jednak czy podróż dalej będzie taka spokojna ? Wszak Senrankai pokazali się, ale nie byli poważnymi przeciwnikami, może widząc potęgę szczepu zaniechali dalszych ataków ? Wiedziałaś, że jakiekolwiek odpowiedzi padną właśnie dziś.
Akirai Shūsuke - KLIK
Yen Sammo - KLIK
Archiwum Głosów
Sensor
Urzędnik
0 x
Sasame
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój
Po ustawieniu obozu i przypilnowaniu aby wszyscy wiedzieli jak mają działać patrole, mogłam nieco spocząć na laurach, jednak mimo wszystko byłam również przypisana do nocnej warty, chcąc być gotowa podczas najgorszego czasu. Na całe szczęście Senrankai nie zaatakowali...
Następnego dnia również zapowiadał się póki co spokojnie, chociaż biorąc pod uwagę że nasza destynacja była co raz bliżej, wyglądało na to że Senrankai powoli kończyło się okno, które mogli wykorzystać do ataku, ponieważ zaatakowanie miejsca w którym znajdowali się wszyscy liderzy Karmazynowych Szczytów wraz ze swoimi świtami, brzmiało jak samobójstwo dla jakiejkolwiek organizacji przestępczej i nie potrafiłabym sobie wyobrazić co miałoby przekonać tych przestępców że to dobry pomysł.
0 x
Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 22 gru 2025, o 12:50
Kampania 13/...
Wiosna 396 roku
Sasame
B yło popołudnie kiedy w końcu dostaliście odpowiedzieć na pytanie dotyczące Senrankai. Od blisko piętnastu minut byliście w dolinie godzinę drogi od Minunigaoki, kiedy ponownie jeden z sensorów zawołał
- Sto metrów przed nami ponad setka przeciwników, rozstawieni na południu, południowym-wschodzie i na wschodzie. Rozstawiają się !
Z wozu wyszedł Akirai, który dzisiaj nie miał na sobie eleganckiej szaty, a pełno płytową zbroję, gotowy był do walki.
- Od razu lepiej. Łucznicy na tył ! Do przodu ninjutsu dystansowe tuż za nimi atak w zwarciu. Wozy zostają tutaj... - Akirai urwał, dostrzegł wojownika ubranego na złoto, który stał w oddali po środku ścieżki. -... Idę z Sasame do przodu, Sammo pilnujesz powozu wraz z niewielkim oddziałem.
Na ostatnie polecenie staruszek nie odpowiedział słowem, odpowiedziało jego zanbato, które z głośnym łoskotem wylądowało ostrzem w ziemi. Seinin miał poważną minę, a wzrok skupiony widać było, że jest już gotowy na walkę.
W idziałaś zbliżające się wojska przeciwnika, miałaś czas, aby odpowiednio przygotować się mentalnie do walki. Mogłaś też skorzystać ze zbrojowni szczepu, która znajdowała się w drugim powozie. W każdym razie dzisiaj miała polać się krew, wasza i wrogiej organizacji. Nie było wątpliwości, że dążą do tego, aby uniemożliwić wam dotarcie na miejsce zlotu.
Akirai Shūsuke - KLIK
Sensor
Archiwum Głosów
Yen Sammo - KLIK
Urzędnik
0 x
Sasame
Droga powoli się nam kończyła, jednak ku mojemu częściowemu zadowoleniu, pojawiły się nowe urozmaicenia, już na sam koniec podróży. Setka przeciwników brzmiała nieco zatrważająco, jednak kiedy przypomniałam sobie o tym że większość z nich prawdopodobnie nie prezentuje poziomu wyższego niż to co prezentowała sobą ich poprzednia grupa uderzeniowa, humor nieco mi się poprawił.
- I co Sammo? Nie powalczysz sobie. Ale to nawet lepiej, jeszcze reumatyzm by ci się pogłębił i wtedy to dopiero by było, co? - powiedziałam rozbawiona, odwracając się na chwilę do starucha, sama w tym czasie rozgrzewając się nieco rozciągając ramiona i plecy aby przygotować się do walki. Kiedy już skończyłam, złożyłam specjalną pieczęć a po drobnej eksplozji dymu, pojawiło się 5 dodatkowych Sasame, wszystkie równie gotowe do walki jak ja.
- Akirai-sama, jakieś dodatkowe instrukcje? - zapytała się jedna z Sasame kiedy reszta nasłuchiwała uważnie wykorzystując chwilę czasu aby jeszcze się nieco porozciągać.
- Lepiej niech obstawa wozów póki co się wstrzymuje i skupi się na tych przeciwnikach, którzy mogliby prześlizgnąć się za nas. - powiedziała inna Sasame.
- O ile ktokolwiek się prześlizgnie. - powiedziała inna z szarmanckim uśmieszkiem.
- Trzeba dmuchać na zimne a poza tym, nie wiadomo jak silny jest ten Złoty. - odpowiedziała poważnym tonem kolejna.
- Dobra, chodźmy już walczyć bo zbliżają się co raz bardziej. - powiedziała jeszcze inna a cała reszta na to pokiwała głowami.
Jeżeli Akirai-sama nie miał żadnych specjalnych życzeń odnośnie samej walki to wraz z klonami ruszyłam w kierunku nadciągających wrogów, przybierając formację klina, przy której Sasame zajmowały miejsca na skrzydłach a Akirai-sama był u jego szczytu. W prawym skrzydle, najbliżej lidera szczepu znajdowała się prawdziwa Sasame.
Ukryty tekst
0 x
Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 29 gru 2025, o 09:10
Kampania 14/...
Wiosna 396 roku
Sasame
S taruszek przechodząc na koniec linii powozów, nie odwracając się do ciebie pomachał ci ręką na pożegnanie
- Taki starczy los, tylko żeby nie musiał ci pomagać, byłoby upierdliwe biec stąd do ciebie.
Rzucił jeszcze na odchodne Sammo.
R uszyliści wraz z Akiraiem oraz resztą shinobi szczepu, która była w formacji zwalczającej przeciwnika z przodu. Wojsko wroga rozdzieliło się na dwie części w jednej z nich był najbardziej rzucający się w oczy wróg, ten ze złotymi przeszywakami.
Ukryty tekst
L ider szczepu wydał rozkaz i wraz z połową waszych sił udał się na jegomościa. Najwidoczniej miał to być pojedynek największych armat.
- Sasame poprowadź atak na drugim skrzydle
Dostałaś rozkaz, także nie pozostało ci nic innego jak przejęcie dowodzenia w drugiej grupie uderzeniowej.
N a czele wroga stał czarno ubrany ze srebnymi przeszywkami jeden z obozu wroga. Choć jak w większości przypadków trudno było ocenić kto stoi po drugiej stronie zamaskowanych wojowników, tak tym razem bez problemu rozpoznałaś po figurze, ciało kobiety. To co dostrzegłaś to fakt, że na plecach miała wachlarz, a gdy zbliżyliście się do siebie na odległość około pięćdziesięciu metrów zaczęła zawiązywać pieczęcie do techniki shinobi. Wasze dwie dwudziestki na ich dwie pięćdziesiątki ludzi, kto wyjdzie zwycięsko ?
Akirai Shūsuke - KLIK
Yen Sammo - KLIK
Archiwum Głosów
Sensor
Urzędnik
Dla Adminów - Nie dla Sasame
Ukryty tekst
0 x
Sasame
Akirai-sama zarządził podzielenie sił na dwa skrzydła, więc zgodnie z jego poleceniem przejęłam pod siebie połowę wojowników i z nimi ruszyłyśmy odłączając się od oddziału lidera Szczepu.
- Zachować dystans od srebrnej z wachlarzem, prawdopodobnie zna jakieś destrukcyjne techniki obszarowe, więc nie stójcie w grupach. Ja idę na pierwszy ogień, reszta ma się trzymać z tyłu i pilnować czy nikt nie przedostanie się za mnie. Nie możecie pozwolić aby ktokolwiek zaatakował konwój. - powiedziałam do zebranych wokół mnie wojowników i jeżeli nikt z nich nie miał żadnych zastrzeżeń to ruszyłam do przodu w towarzystwie 4 klonów. Ostatni z klonów miał użyć Henge aby zmienić się w kogoś z naszych kto został przy wozie aby nie rzucać się w oczy i funkcjonować jako ostatnia deska ratunku w razie jakby okazało się że ktoś ominie mnie aby ruszyć prosto na resztą mojego oddziału.
Prawdziwa Sasame nie czekała jednak na to aby kobieta w srebrze dokończyła swój plan i po złożeniu pieczęci Barana, niemalże teleportowała się tuż za przeciwniczkę z wachlarzem, wykonując silne uderzenie z góry, mające na celu powalenie kobiety i wytrącenie jej z rąk wachlarz.
Pozostałe cztery Sasame ruszają w lini biegiem do przodu, prosto na oddział przeciwnika.
Ukryty tekst
0 x
Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 29 gru 2025, o 11:20
Kampania 15/...
Wiosna 396 roku
Sasame
W yszłaś na prowadzenie wraz ze swoimi klonami po czym jeden z nich wykonał henge w nikomu nie znanego Kaito. Niby sprytne, ale wróg miał możliwości dojrzenia twojego fortelu i utrwalenia sobie w głowie, że jedna z twoich ja czai się gdzieś w ukryciu.
W ykonałaś technikę przemieszczania się tuż za plecy przeciwnika, jednak wojowniczka z senrankai nie była zaskoczona twoim widokiem. Widziała cię. Choć podczas przemieszczania byłaś od niej szybsza to po zatrzymaniu byłyście sobie równe. Dziewczyna skończyła wiązać pieczęci w momencie kiedy wylądowałaś tuż za nią. Kiedy zamachnęłaś się na przeciwniczkę w twoją stronę powędrowały pociski, które zatrzymały twój atak. Przyjęłaś na siebie atak wroga, choć czułaś, że w wykonanie techniki napakowane było sporo chakry to tym razem technika nie zrobiła wielkiego spustoszenia w twoim organizmie, ledwo kilka draśnięć.
D ziewczyna korzystając z okazji uciekła w grupę pięciu wojowników wroga, którzy biegli na ciebie z mieczami. Dostrzegłaś jak wyciąga swój wachlarz i gotuje się do kolejnego ataku. Twoje klony na szczęście również bardzo zbliżyły się do pierwszej linii, a za nimi z cztery metry biegli pozostali twoi kamraci. Niektórzy zdążyli wskoczyć na drzewa i rozpocząć atak z dystansu. Nad twoją głową przelatywały strzały i techniki Katonu zderzające się z technikami Suitonu.
Archiwum Głosów
Akirai Shūsuke - KLIK
Sensor
Yen Sammo - KLIK
Urzędnik
Dla Gracza
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
Sasame
Ku mojemu drobnemu zaskoczeniu, kobieta nie tylko zdołała zauważyć mój doskok ale również zareagowała w czasie aby powstrzymać mój atak, zanim ten ją zmasakruje. Uśmiechnęłam się pod nosem, otrzepując po jej trafieniu.
- Już myślałam że Sreberka to jakieś drobne płotki, ale jak widzę musiałam ostatnio po prostu kiepsko trafić. - zawołałam radośnie do kobiety po czym skoczyłam do przodu i łapiąc za jednego z mieczników i cisnęłam nim prosto w kobietę z wachlarzem. Zaraz po tym złapałam kolejnego z mieczników i używając go jak żywej tarczy ruszyłam prosto na oficerkę Senrankai, pozostawiając pozostałych mieczników moim klonom, które miały czym prędzej doskoczyć do nich i rozprawić się z nimi nim poprowadzą dalsze natarcie w kierunku reszty sił wroga.
Ukryty tekst
0 x
Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 29 gru 2025, o 13:36
Kampania 16/...
Wiosna 396 roku
Sasame
P o chwili obserwacji zrozumiałaś, że nadciągający przeciwnicy to tylko zwykłe płotki bez większego znaczenia dla twojego starcia. Jeszcze nie został wyprowadzony atak przez wroga, a ty już jednego miałaś w garści i miotłaś nim w stronę dziewczyny, jednak na drodze stali pozostali przeciwnicy, którzy zostali skutecznie rozbrojeni.
Z łapałaś jednego z leżących oponentów, takiego który wyglądał na najbardziej nieprzytomnego i ruszyłaś w stronę swojej głównej przeciwniczki. Odbiegając od pozostałych przeciwników usłyszałaś tylko jak twoje klony dobijają leżących przeciwników. Dziewczyna zaś zdołała zyskać kilka metrów oraz wyciągnąć wachlarz. Zanim dobiegłaś do niej wykonała technikę w wietrze ukrycie, akurat kiedy oponent, którego trzymałaś zaczął się orientować w sytuacji i po głowie chodził mu kontratak, dostał silnym podmuchem wiatru, który przeciął jego ciało na pół. Atak dziewczyny zatrzymał cię, dzięki czemu mogła przygotować się do kolejnego ataku, w mig się zorientowałaś, że to będzie kolejny podmuch wiatru. Dodatkowo twoje dwa klony puffnęły, zostając zniszczonymi przez atak kobiety, dwa które stały za tobą uchroniły się od otrzymanych obrażeń.
S ojusznicy już niemalże byli na twoich plecach, przybyło wsparcie. Zaś co do wojsk wroga były one oddalone od was o jakieś trzy metry. Już za chwilę obie pierwsze linie miały zetrzeć się w całości.
Archiwum Głosów
Akirai Shūsuke - KLIK
Sensor
Yen Sammo - KLIK
Urzędnik
Dla Gracza
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
Sasame
Choć plan nie do końca wypalił, udało mi się rozbić natarcie grupy mieczników a także wykorzystać jednego z nich jako tarczę przed atakiem Wachlarzowej. Widząc że kobieta zaczyna przygotowywać kolejną technikę i czując że wróciło mi trochę chakry ze zniszczonych klonów, zdecydowałam podjąć nieco odmienną taktykę. Zaczekałam aż kobieta wystrzeli swoją technikę a następnie przeskoczyłam techniką Shunshin no Jutsu po ukosie, tak aby ominąć technikę bez zbytniego oddalania się od kobiety. Po skoku od razu rzucam w nią kunaiem z przyczepioną żyłką. Kiedy tylko ostrze wbije się w kobietę wysyłam chakrę wzdłuż żyłki, chcąc ją sparaliżować. Moje klony w tym czasie wykorzystują ciała poległych jako tarcze aby osłonić się przed atakiem kobiety.
Ukryty tekst
0 x
Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 29 gru 2025, o 17:42
Kampania 17/...
Wiosna 396 roku
Sasame
Z amierzałaś wyczekać ataku do końca, stawiając wszystko na swój refleks. Krótki dystans i zdecydowanie za wolna reakcja spowodowały, że oberwałaś techniką. Na szczęście zaczęłaś wykonywać technikę na tyle wcześnie, że będąc lekko zdmuchnięta udało ci się znaleźć za plecami przeciwniczki, która była świeżo po wykonaniu ataku. Choć bez trudu była w stanie nadążyć za twoimi ruchami to wuykonanie ataku wachlarzem zakrył jej moment w którym ruszyłaś. Zanim zorienotwała się w sytuacji, ranna rzuciłaś w przeciwniczkę kunaie, jednak z powodu obrażeń twoje kunaie już nie miały takiego impetu i odbiły się od ubrania dziewczyny. Niewiele brakowało, zabrakło trochę siły. Jednak nie miałaś wiele czasu na rozmyślenia około dwudziestu przeciwników zaczęło cię powoli otaczać, jeden z nich próbował ściąć ci nogi kosą.
T woje klony zasłoniły się ciałami, ale tak jak w twoim przypadku, tarcze tylko zredukowały siłę uderzenia. Dlatego też gdy technika przecięła na pół zasłony, trafiła też klony. które przez zerową wytrzymałość zrobiły tylko *PUFF*. Twoja przeciwniczka salwowała się ucieczką, gdyż też powoli zamkną ją twoi sojusznicy. Za sekundkę bitwa rozgorzeje na dobre, możesz mieć wtedy problem z odnalezieniem przeciwniczki, co jako wojownik walczący w dystansie może skrzętnie wykorzystać.
Archiwum Głosów
Akirai Shūsuke - KLIK
Sensor
Yen Sammo - KLIK
Urzędnik
Dla Gracza
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
Sasame
Choć zostałam ponownie trafiona przez technikę kobiety, udało mi się kontynuować mój plan, jednak usłabienie jej trafieniami sprawiło że kunai w ogóle nie wbił się w jej ciało. Cmoknęłam niezadowolona widząc jak ucieka, jednak póki co pozwoliłam na to. Czułam kolejne porcje chakry wracające do mnie i stwierdziłam że nie ma chyba sensu tego przeciągać a chciałam możliwie jak najbardziej oszczędzić trudu mojemu oddziałowi. Sięgnęłam w głąb siebie, rozpalając drzemiącą do tej pory chakrę natury, jednocześnie sięgając do zaczepów obciążników, które miałam na nogach. Jednym płynnym rucham zrzuciłam je z nóg aby następnie od razu zatrzymać atak kosą wymierzony we mnie. Nie patrząc nawet w kierunku właściciela broni odrzuciłam ją na bok. Moja skóra już w tej chwili była ciemnoszara, włosy przybrały barwę głębszego i bardziej nasyconego szkarłatu a spomiędzy nich wychyliły się sporych rozmiarów rogi. Chakra natury krążyła już po moim ciele i teraz wspólnie ze zwykłą chakrą natchnęły mnie porcją nowych sił. Moje ramiona przeszły kolejne zmiany, rosnąc nieco bardziej a na łokciach pojawiły się dysze z których buchały ogromne ilości chakry, widoczne niemalże gołym okiem. Nie czekając ani chwili dłużej, pomknęłam w kierunku gdzie przed chwilą pobiegła kobieta z wachlarzem, rozgramiając po drodze każdego przeciwnika jaki tylko nawinie się w zasięg ataku.
Ukryty tekst
0 x
Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 30 gru 2025, o 08:34
Kampania 18/...
Wiosna 396 roku
Sasame
S tało się, przestałaś się bawić w kotka i myszkę. Widząc nadlatującą kosę oraz uciekającą przeciwniczkę uruchomiłaś swoją wewnętrzną moc, przemieniając się w potwora. W trakcie przemiany nie spuszczając spojrzenia ze swojego głównego celu, zatrzymałaś broń jednego z pomniejszych i mało poważnych oponentów. Odrzuciłaś atakującego wojownika, a po przemianie aura jaką zaczęłaś wydzielać spowodowała, że najsłabsi z przeciwników rozpierzchli się na boki. Nikt z zebranych już cię nie atakował większość już była w szale bitewnym i skupiona była tylko na tym jednym przeciwniku przed sobą.
R uszyłaś za dziewczyną, ta unikała ataków twoich sojuszników, nie używając żadnej z wietrznych technik, najwidoczniej próbowała zachować chakrę na ciebie. Złożonym wachlarzem odbiła kilka ataków twoich kamratów, kiedy się przy niej znalazłaś, kiedy złożyłaś się do strzału dziewczyna tylko pisnęła z przerażenia przyjmując na siebie potężne uderzenie. Dziewczyna odsunęła się na metr, wytworzyła w kontrze wietrzne ostrze, ale zdążyła zrobić tylko tyle. Nim zadała atak dostała kolejne uderzenie tym razem na szczękę. Siła odrzuciła ją do tyłu, co prawda jeszcze stała na nogach, ale już wiedziałaś, że już jest po walce. Wietrzne ostrze rozpłynęło się w powietrzu.
Archiwum Głosów
Akirai Shūsuke - KLIK
Sensor
Yen Sammo - KLIK
Urzędnik
Dla Gracza
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości