Zakata
Wiek postaci: 14
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.
Widoczny ekwipunek: Mała torba.
Link do KP: viewtopic.php?t=11244
GG/Discord: Zaakata#3405
Multikonta: Emi
Nie sądziłem, że sam Raikuro może być tak ubrany, jednak brak emocji i czegokolwiek przyjemniejszego na jego twarzy dalej pozostał taki sam. Dostałem też informacje na temat misji jaką mam wykonać. - Inne klany, o kurczę, a było tak przyjemnie w tym kurwidołku. - Nie byłem przygotowany na taki rozwój wydarzeń, że opuszczę Kyuzo. Kiedy skończył mój zleceniodawca, stanąłem na baczność. - Tak jest, wykonam wszystko z pełną odpowiedzialnością i nie zawiodę! - Powiedziałem z entuzjazmem, dumą i poczuciem odpowiedzialności jaka spadła na mnie w tym momencie. Potem zaczął cos klepać o panowaniu nad sobą. - Czy on serio myśli, że nie umiem się zachować i muszę być taki sztywny. - Skwitowałem jego słowa w głowie. - Tak jest już idę do mojej kompanii, gwarantuje, że na pewno uda mi się rozruszać drużynę by nie była sztywna i wykonała zadanie wzorowo. - Puściłem do niego oczko czując, że to była wewnętrza gra między nami.
Następnie niezwłocznie udałem się do jadalni, szukając moich kompanów, najpierw chciałem się z nimi przywitać i zapoznać a dopiero potem zjeść oraz zebrać prowiant na drogę. Faktycznie jeżeli mamy teraz latać po całym świecie to warto by było mieć przygotowany sensowną ilość jedzenia. Pierwsza zasada podróży, najpierw prowiant potem trasa. Dochodząc do jadalni zdałem sobie sprawę, że nie wiem jak oni wyglądają i kim są poza ich imionami, ale trudno trzeba było lecieć na freestyle'u. Będąc w jadalni podszedłem do pierwszej pary jaka by odpowiadała opisowi i mogła wyglądać jak gotowa na misję. - Przepraszam, Hyuga Hanzo i Jun Satoshi? - Jeżeli bym dobrze trafił to kontynuuje. - Jestem, Zakata Hyuga i zostałem przydzielony do misji poselstwa przez Hyugę Raikuro. Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze razem współpracowało. A teraz mam szybkie pytanie, co polecacie z tutejszych dań do zjedzenia? - Warto zapytać mądrzejszych o doświadczenie przebywania tutaj wcześniej co jest dobrego do zjedzenia. Oczywiście, jeżeli bym się pomylił i podszedł do złych osób to kontynuuję podchodzenie do kolejnych par jakie tam są na stołówce
0 x
Kaito Mizukane
Wiek postaci: 19
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: - Stalowe oczy - Kucyk - Atletyczna budowa ciała - Brązowo-bordowa tunika - Dopasowane spodnie shinobi - Czarny pas - Bose stopy
Widoczny ekwipunek: - Duża torba - Płaszcz - Plecak - Złożony Namiot
Link do KP: viewtopic.php?p=224239#p224239
Multikonta: Tapion
autor: Kaito Mizukane » 22 lip 2025, o 14:30
Klanowa misja B
Zakata
"Poselstwo"
Wyszedłeś z budynku siedziby władz i udałeś się obok, wybrukowaną ścieżką do jadalni. Był to o wiele mniejsze i skromniejsze miejsce od tego z którego właśnie wyszedłeś. W środku znajdował się jeden hol, krótki, w dobrym stanie, ale powoli zaczęło myśleć o odświeżeniu tego miejsca. Przeszedłeś cały korytarz aż do szedłeś do drzwi na końcu. Wszedłeś do środka, gdzie znajdowały się cztery długie stoły wokół których ustawione były krzesła. Na samym końcu było miejsce gdzie można było wziąć sztućce, dostać jedzenie oraz picie. Nieopodal znaleźli się również dwójka ninja. Podszedłeś do nich i po zagadaniu okazało się, ze miałeś rację
- Tak, zgadza się jestem Hyuga Hanzo, a to jest Jun Satoshi. W takim razie jak się domyślam nasz skłąd jest już w komplecie. Zjedz coś, spakuj coś na drogę i kierujemu się do Soso, krainy Yamanaka. - powiedział lekko siwy, postawny mężczyzna po pięćdziesiątce
- Hahaha... Wybrać... Zabawny jesteś, jest zupa rybna i kulki ryżowe z algami. Mam nadzieję, że ta możliwość cię nie przytłoczy - zaśmiała się perliście dwudziestoletnia Satoshi Jun, która miała kruczoczarne włosy, a i oczy koloru brązowego.
Także nici z bogatego menu, byłeś w prostej stołówce, gdzie jedzenie było z góry ustalone na każdy dzień. Jak ci podpasowało to mogłeś zjeść, a jak nie chciałeś to najwyżej będziesz po całych karmazynowych szczytach chodził głodny, ale tą opcję zdecydowanie odradzam.
Hyuga Hanzo
Jun Satoshi
0 x
Narrator / Myśli / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
Zakata - Klanowa Misja B
Zakata
Wiek postaci: 14
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.
Widoczny ekwipunek: Mała torba.
Link do KP: viewtopic.php?t=11244
GG/Discord: Zaakata#3405
Multikonta: Emi
Udało się trafić do stołówki tak samo, jak udało się trafić do brygady jaką będziemy wyruszali w trasę. Nastąpiła krótka wymiana zdań, tak jak Hanzo sprawił wrażenie, spokojnego i prawdopodnie bliżej mu charakterem do Raikuro tak sama dziewczyna była bliżej mojego charakteru. - O kurde to mają tutaj zupę rybną?! Algi do kulek ryżowych, nie no teraz to podjemy... ostatni raz taki obiad to na święta jadłem. - Starałem się również zażartować do dziewczyny, próbując pokazać, że jestem luźną osobą.
Nie było czasu na dalsze rozmowy i żarty, od razu poszedłem po zupę rybną i kilka kulek ryżowych do tego. Usiadłem i zacząłem wcinać, na razie przygotowania nie wzbudzały we mnie emocji, jednak wiedziałem, że moja głowa to jest tykająca bomba i nie wiadomo w którym momencie znowu jakaś mi do łba strzeli. Jedzenie zjadłem w trymiga, nawet można powiedzieć, że lekko przesadziłem. Następnie wziąłem kilka to co byłem w stanie zapakowałem do mojego plecaka. Myślę, że szukanie zwierzyny w trasie w nocy nie byłoby najlepszą recenzją poselstwa klanu Hyuga.
Tak też jak zapakowany turysta przed wyjazdem w długą podróż wstałem od stołu, oczywiście najpierw przed tym poczekałem aż wszyscy dokończą i spakują swoje prowianty. - Jeszcze tylko przed samą podróżą mam kilka pytań, czym się zajmujecie tak ogólnie, znacie się na robieniu krzywdy złym ludziom co by chcieli na nas napaść? Czy tylko ja tutaj jestem bojowy, bo jak tak to już możemy sobie trumny wybrać. - Zażartowałem, chciałem już rozpocząć śmieszkowanie z drużyną które będzie się ciągnęło przez zakładam jeszcze kilka dni. - A teraz tak na poważnie dowódco Hanzo, zakładam że ma pan wszystko, opcjonalnie wie gdzie są listy, zwoje czy tam informacje i musimy zapewnić jedynie ochronę? A przy okazji liźniemy trochę świata. - Chciałem się upewnić przed wyruszeniem w podróż, że inni wybrani do tej misji są kompetentni i zaraz nie będę musiał lecieć na prędkości do Raikuro, po informacje bo dziadek może mieć demencję. Jeżeli by się wszystko zgadzało to rzucam. - To co, w drogę?
0 x
Kaito Mizukane
Krótki wygląd: - Stalowe oczy - Kucyk - Atletyczna budowa ciała - Brązowo-bordowa tunika - Dopasowane spodnie shinobi - Czarny pas - Bose stopy
autor: Kaito Mizukane » 22 lip 2025, o 15:29
Klanowa misja B
Zakata
"Poselstwo"
Hanzo głośną westchnął jakby się wsłuchać można by zinterpretować jako: "I na stare lata przyszło użerać mi się z gównażerią". Jednak finalnie dął sobie kilka sekund na odpowiedź po czym się do ciebie zwrócił
- Listy mam ja, schowane. Zadanie jest banalnie proste idziemy do dwóch regionów, a właściwie do trzech liczących się sił poza naszą. Właściwie tyle w temacie, mamy się pilnować, aby nie wywołać żadnego incydentu, godnie reprezentując ród Hyuga. Także dzieciaka bez numerów, bo będzie pstryczek w nos.
Jun oburzyła się lekko, ale nic się nie odezwała najwidoczniej porównanie jej do ciebie, było jej w niesmak. Prychnęła tylko głośno, ale Hanzo nic sobie z tego nie zrobił.
- Idziemy zatem, w drodze powiedźcie mi o swoich zdolnościach i rangę jaką macie. Jun ty pierwsza, proszę
Gdy wyszliście oburzona Jun, odezwała się, chociaż najpewniej miała inne plany.
- Jestem Akoraito, władam Katonem, Dotonem, Fuutonem, głównie posługuje się żywiołem ognia.
- No i proszę jaki ciekawy przypadek, teraz twoja kolej Zakata - powiedział w twoim kierunku starszy Hyuga
Zmierzaliście w tą niezaciekawą pogodę poza obszar osady, pierwszym punktem na waszej mapie miała być osada Yamanaka na ziemiach Soso.
Hyuga Hanzo
Jun Satoshi
0 x
Narrator / Myśli / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
Zakata - Klanowa Misja B
Kaito Mizukane
autor: Kaito Mizukane » 22 lip 2025, o 15:30
0 x
Narrator / Myśli / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
Zakata - Klanowa Misja B
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość