Zakata
Wiek postaci: 14
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.
Widoczny ekwipunek: Mała torba.
Link do KP: viewtopic.php?t=11244
GG/Discord: Zaakata#3405
Ucieszył mnie fakt, że urzędnik zgodził się pomóc zorganizować mi atrapę na przeciwników. Z kolei jeszcze bardziej ucieszył mnie fakt, że handlarz nie planował za mną łazić nonstop i poszedł w końcu do swojego sklepu. Tutaj prawdziwi shinobi wykonują misję a nie przedszkolanki dla przerośniętych mazgajów.
Personel szpitala współpracował, nie chciał nic konkretnego po prostu powiedzieli mi gdzie leży Anzou i jak się do niego dostać. Oczywiście w tym szpitalu poprzez roztargnienie na chwilę się zgubiłem. - Mówiła, drugi czy trzeci oddział? A nie to piętro było i prędzej drugiej. A oddział intensywnej terapii to był. - Próbowałem poskładać myśli będąc w ogromnych emocjach.
Wbiegłem do pokoju lekarskiego. - Przepraszam, gdzie leży Anzou Hyuga? Bardzo pilna sprawa rangi osadowej. - Rzuciłem do lekarzy, będąc jeszcze w drzwiach. Od razu powiedzieli mi gdzie mam się udać.
Bez zawachania wszedłem do pokoju poszkodowanego. - Dzień dobry, Akoraito Zakata Hyuga, z polecenia wioski. Przepraszam za najście ale czy mógłbym zadać Ci kilka pytań?... Ponoć ucierpiałeś w walce z shinobim shotenu? Mógłbyś opowiedzieć coś jak to się stało, że znalezliście się w walce i czym się posługił ten jeden shinobi? - Zacząłem zadawać pytania.
0 x
Kaito Mizukane
Wiek postaci: 19
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: - Stalowe oczy - Kucyk - Atletyczna budowa ciała - Brązowo-bordowa tunika - Dopasowane spodnie shinobi - Czarny pas - Bose stopy
Widoczny ekwipunek: - Duża torba - Płaszcz - Plecak - Złożony Namiot
Link do KP: viewtopic.php?p=224239#p224239
Multikonta: Tapion
Klanowa misja B
Zakata
"... znowu błsynął"
- O, odwiedzający... - mężczyzna ocknął się z zamyślenia i podniósł się na łóżku z pewnym bólem -...powitać, radość w sercu, że wioska szybko działa i od ręki próbuje zająć się sprawą. Jesteś już drugim kuzynem który do mnie przyszedł w tej sprawie. Odpowiem na wszystkie pytania... Akurat przechodziłem obok kwiaciarni nie daleko targu, kiedy mężczyzna w granatowym kombinezonie, z granatową peleryną i z białą maską na twarzy wypadł ze sklepu. Trzymał w ręku książkę, a florystka krzyczała, że złodziei, po chwili już walczyliśmy, bez problemu go pokonałem, nie zdążył się zbytnio nagadać. Chciałem go pojmać jednak znikąd zjawił się jeszcze jeden gość, jednak to zupełnie inna liga. Byakuganem nie widziałem skąd się zjawił, po prostu nagle znalazł się w środku walki. Ruszyłem na niego, odbił moje uderzenia jakby walczył z dzieckiem, po czym miotnął mną na kilka metrów. Nie był agresywny i nie przejawiał woli walki po prostu się bronił. Kiedy wstałem na nogi, zarzucił sobie złodzieja na bark, chciał chyba uciec w ten sam sposób co się zjawił, ale już przy nim byłem. Wyprowadziłem swój najsilniejszy atak, jednak zbił moje uderzenie i ja wiem dostałem z pięć, sześć razy, a może i siedem ? Po tym padłem na kolana i zanim wylądowałem twarzą na kamienne posadzce zemdlałem... Wstyd jak cholera, ale to jest moja przestroga dla ciebie, jak zjawi się ten jegomość nie próbuj z nim walczyć jest zbyt potężny.
Usłyszałeś w miarę szczegółową relację z wydarzenia, które dotknęło Anzou. Trzeba było przyznać, że Shoten nie zapowiadał się na łatwą w pokonaniu organizację, jednak trzeba było zebrać jak najwięcej danych dla dobra rodu Hyuga.
Hyuga Anzou
0 x
Narrator / Myśli / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
Kujaku Haruka - Zlecenie Specjalne C
Zakata - Klanowa B
Rei Uta & Takashi - Grupowa Misja S
Zakata
Wiek postaci: 14
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.
Widoczny ekwipunek: Mała torba.
Link do KP: viewtopic.php?t=11244
GG/Discord: Zaakata#3405
- Jasne, rozumiem wszystko. Czyli tak mamy jednego potężnego rywala, który posługuje się pięściami. Brzmi jak coś z czym bym się już kiedyś spotkał. Zakładam w tym wszystkim, że i tak będę musiał się z nim zmierzyć, nie wyglądają na takich którzy by chcieli dogadać się w miarę pokojowo o tym by nie kraść. Pytanie tylko czy jest więcej takich silnych gości w ich szeregach i gdzie mają tą swoją zasraną kryjówkę. W końcu gdzieś muszą urzędować. Dobra dzięki za pomoc, jakbym mógł jeszcze na koniec dopytać. Jakie misje zazwyczaj wykonujesz. Chciałbym tak hipotetycznie ustalić dla jakiego poziomu on był za silny. - Rozmowa z Anzou się dosyć kleiła, ładnie mi wszystko wyjaśnił. Ja potrzebowałem lekko dopytać, ale i tak dużo informacji dostałem jak na to co zakładałem. Potwierdziło się to, że interesują ich księgi. - Dobra to ja już będę uciekał. Ty odpoczywaj i się regeneruj. Daje słowo, że zajmę się tym gagatkiem, co Cię tak urządził.
Nie trwała ta rozmowa długo, jednak musiałem jeszcze wrócić do siedziby po spreparowaną książkę i ulotki. Tak samo musiałem jeszcze zajść do handlarza. Intuicja mi podpowiada, że mimo wszystko ulica i plotki mogą wiedzieć na ich temat więcej niż nie jeden urzędnik co dostał dokumenty z tym związane.
Tak też wyruszyłem do siedziby władzy. Od razu podbiłem już na miejscu do urzędnika i dopytałem. - I jak udało się z tymi atrapami? Bo chciałbym przejść przez dzielnicę targową i sklepikarza. A następnie w centrum osady rozrzucić ulotki... Dobrze by było jeszcze mieć farbę narysować kółko które by się podpisało cel shoten. - Zażartowałem w na sam koniec do urzędnika. Taka była moja natura. Nawet w takich sytuacjach.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości