Górska Kryjówka
- Kaito Ishikawa
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Dōkō
- Widoczny ekwipunek: Zbroja
Katana
Wakizashi
Kruk - Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
- Aktualna postać: Kaito Ishikawa
Re: Górska Kryjówka
0 x
KLIK - KARMAZYNOWE SZCZYTY - GRA W REGIONIE - KLIK
Narrator / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
- Zakata - Zlecenie Specjalne B
- Souei - Wyprawa S
- Yukari - Zlecenie Specjalne D
- Zakata
- Wiek postaci: 14
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Jak na avku
- Widoczny ekwipunek: Mała torba.
- Link do KP: viewtopic.php?t=11244
- GG/Discord: Zaakata#3405
- Multikonta: Pączuś, Emi
Chciałem spędzić tę noc na rozmowie o życiu, jednak nie było mi to dane. Wszyscy momentalnie wybrali opcję pójścia w kimono. Sam też nie czekałem jakoś długo, rozmyślając o wszystkim patrząc się w palące się gałęzie. Jak już wszyscy poszli spać mogłem się jeszcze raz na spokojnie i w ciszy wypłakać tak by nikt mi nie przeszkodził. Trzeba było w końcu z siebie te uczucia wyrzucić.
Poranek był dosyć szybki, trzeba było się zebrać i wyruszyć do Kogan, chciałem po powrocie reszcie dać chwilę na odpoczynek. Ta wyprawa ta cała podróż musiała być dla nich niebywale wymęczająca emocjonalnie i fizycznie, sam ledwo się trzymałem.
W drodze Isamu zaczął śpiewać, dołączyłem się do niego, z moim fałszem i brakiem znania tekstu wyszło to conajmniej komicznie, ale miałem nadzieję, że reszta też się dołączy. Trzeba było być zadowolonym, że to wszystko co się wydarzyło jest już za nami. Teraz czeka tylko miła odskocznia od Raikuro czyli kochany Kotomori.
Jeszcze tylko pozostało dojść do samego Saigo ale to już tylko chwila. Musiałem się zastanowić co dalej począć, jak będzie wyglądała rozmowa Kotomorim, co mu przekażę, o Raikuro, o Ryoonusuke, o ludziach w jaskini, o yokaiach... Do opowiadania tego było od groma, a sam też musiałem się wziąć za trening. W końcu błędy jak z tymi małymi żabami to się nie pojawiają u doświadczonych shinobi, a ja je popełniłem...
0 x
Kajtek - Zlecenie A
Jurek - Zlecenie B
Sayuri - Wyprawa C
Takashi - Fabuła
- Kaito Ishikawa
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Dōkō
- Widoczny ekwipunek: Zbroja
Katana
Wakizashi
Kruk - Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
- Aktualna postać: Kaito Ishikawa
0 x
KLIK - KARMAZYNOWE SZCZYTY - GRA W REGIONIE - KLIK
Narrator / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
- Zakata - Zlecenie Specjalne B
- Souei - Wyprawa S
- Yukari - Zlecenie Specjalne D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości