Dom uciech "Rōzugōrudo"

W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.
Awatar użytkownika
Arii
Wiek postaci: 19
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita
-krótka bródka
Widoczny ekwipunek: *Duża Torba
*Plecak
*Manierka
GG/Discord: arii.2024
Multikonta: Yachiru

Re: Dom uciech "Rōzugōrudo"

Post autor: Arii »

11/17Zrozumieć siebie
Wyprawa B - Ayumu

Handlarz patrzył się na niego i oceniał jego ofertę. Ayumu starał się wyprowadzić go w małe bambuko, niby coś oferując, ale nic nie dając od razu. -Od razu mogę ci powiedzieć, że takie coś nie przejdzie. Ale mam dla ciebie świetną ofertę.- uśmiechnął się odpychająco pokazując żółte zęby. -Dostaniesz ten materiał, wojowniku. Ale jeżeli dasz sobie zaimpvlikować coś... co dopiero co stworzyłem. Nie będę oszukiwać, że jest to dość specyficzny środek... który do przeżycia potrzebuje silnego ciała... Poprzednie przypadki nie wytrwały, bo były za wątłe. Ty wydajesz się lepszym obiektem do... badań nad tym specyfikiem.- przyjrzał się mu i machnął na jednego ze swoich karków, który sięgnął po coś na jednej z półek i położył na ladzie. -Taki kawałek powinien wystarczyć do tego co planujesz. Odpowiednio przetopiony będzie nadawał się nawet do wykonania dużego zapasu broni. Więc jak? Odważysz się dostać to za cenę... małego eksperymentu?
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek Chakra Ariiego - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobroduszna
Chakra w formie Rzeźnika - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzu
Chakra w formie Mindy - znudzona, "rozbrykana", skryta PH
Bank
WT
Awatar użytkownika
Ayumu
Wiek postaci: 24
Ranga: Wyrzutek B
Krótki wygląd: Ogromny rozmiar, dotkliwie poparzone ciało i twarz.
Widoczny ekwipunek: Kamizelka shinobi

Post autor: Ayumu »

1 x
Awatar użytkownika
Arii
Wiek postaci: 19
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita
-krótka bródka
Widoczny ekwipunek: *Duża Torba
*Plecak
*Manierka
GG/Discord: arii.2024
Multikonta: Yachiru

Post autor: Arii »

12/17Zrozumieć siebie
Wyprawa B - Ayumu

Ayumu krótko myślał o tym, co zrobić. Wiedział od razu, że to ma mieć jakiś wpływ na jego ciało, ale nie zależało mu, aż tak na życiu, żeby odmówić. A mógł wykonać swoje zlecenie od starca, ktory wyczekiwał na ten specjalny materiał. Co pozostało mu innego. -Coś jeszcze? Hm... No cóż tego właśnie nie wiemy. Jest to bardzo specyficzna mieszanka... I powinieneś zyskać dzięki temu siłę. Ale jak będzie? Nie wiem.- oczy zabłyszczały mu, jakby ryzyko było świetne. Jeden z karków wyciągnął strzykawkę, byli na to gotowi. Ile takich jak on tutaj było wcześniej. -Wystarczy, że ci to wstrzykniemy i możesz zabierać kamień ze sobą.- i kiedy ten się zgodził ostatnio aż igła wbiła się w jego skórę wlewając w niego dziwny specyfik. Nic nie poczuł a kamień przybliżył się do niego. -No nic... pozostaje mi życzyć ci wszystkiego dobrego po tym. Obym zobaczył ciebie następnym razem żywego.- uśmiech nie wyglądał na szczery, ale złowieszczy. Mógł zabrać ze sobą kamień i wyruszyć. Czuł też, że jego czas tutaj powoli się kończy. A jak dobrze pamiętał musiał wyjść z pokoju kobiety u góry o równej godzinie.
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek Chakra Ariiego - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobroduszna
Chakra w formie Rzeźnika - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzu
Chakra w formie Mindy - znudzona, "rozbrykana", skryta PH
Bank
WT
ODPOWIEDZ

Wróć do „Osada Ryuzaku no Taki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości