W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.

Ai 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  401 Rejestracja:  29 mar 2023, o 11:40Wiek postaci:  14Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Złotowłosa i złotooka dziewczynka mierząca aż 152cm! Najczęściej ma na sobie białą, zwiewną sukienkę na ramiączkach, która sięga za kolana. Na niej ma czarną kamizelkę shinobi. Ochraniacz shinobi na czole - przesłonięty grzywką.Widoczny ekwipunek:  Prawe i lewe udo - kabury, 2x torba przy pasie - z tyłu, średni zwój na plecach. Kamizelka shinobi (czarna), rękawiczki z blaszkami, ochraniacz na czoło (czarny, przesłonięty zazwyczaj grzywką), na prawym ramieniu ochraniacz Zjednoczonych SiłLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=11022 GG/Discord:  Laertes#9788Multikonta:  Aoi, Nuō, Sister 

autor: Ai  28 mar 2024, o 15:51 

Misja D - Higashi Akira -Ekhm. - -Trunków w lokalach z alkoholem. - -Turystów, tych z prawdziwego zdarzenia, oczywiście. Poza samym alkoholem, często interesuje również miejsce w jakim dokonują konsumpcji alkoholu. - -Turystów przyciąga otoczka, uwielbiają miejsca, dla... jak to mówią w Ryuzaku, localsów. Rozumie Pan, ludzie, którzy żyją w danym mieście od zawsze, znają wszelkie lokale, gdzie można się świetnie napić lub doskonale zjeść, a pierwszy lepszy podróżnik do nich z różnych powodów nie będzie mógł trafić. - -Więc, nie musi to być alkohol państwa produkcji. A serwowany u państwa. Nawet ten alkohol lany z jednej butelki może smakować inaczej w dwóch różnych miejscach! -  Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  245 Rejestracja:  18 lut 2024, o 15:07Wiek postaci:  24Ranga:  Mieszkaniec miastaWidoczny ekwipunek:  ◈ TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=214291#p214291 Multikonta:  Mijikuma | Ryū 

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  28 mar 2024, o 16:02 

Mężczyzna naprawdę musiał mieć ciężko przez życie z takim nazwiskiem. Co było tylko dowodem na posranych starych mężczyzny! Bo nie dość, że dali mu tak długo na imię i nazwisko, to jeszcze wychowali go tak, żeby wypowiadał je z dumą i bez jakiejkolwiek formy skrótowej. Przecież gdyby tatko mnie tak skrzywdził to kopnąłbym go w dupę i sam się przedstawiał po swojemu. Na szczęście dał mi po prostu Akira, fajne i ładne imię. A nie jakiś naizdup czy jak mu tam było. No to pięknie trafiłeś! Alkoholu mamy aż miło, mamy alkohol o najróżniejszym sznycie i charakterze, każdemu przypasuje, dlatego tak dużo tu ludzi! Pan z Ryuzaku? Trochę współczuje, u nas dużo lepiej się żyje. Tam u was to pewnie teraz nawałnica po tych wojenkach w Sogen czy gdzie tam? No to co, drogi panie, proszę spróbować i powiedzieć co pan sądzi o trunku w sławnym Daimyo!  
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  401 Rejestracja:  29 mar 2023, o 11:40Wiek postaci:  14Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Złotowłosa i złotooka dziewczynka mierząca aż 152cm! Najczęściej ma na sobie białą, zwiewną sukienkę na ramiączkach, która sięga za kolana. Na niej ma czarną kamizelkę shinobi. Ochraniacz shinobi na czole - przesłonięty grzywką.Widoczny ekwipunek:  Prawe i lewe udo - kabury, 2x torba przy pasie - z tyłu, średni zwój na plecach. Kamizelka shinobi (czarna), rękawiczki z blaszkami, ochraniacz na czoło (czarny, przesłonięty zazwyczaj grzywką), na prawym ramieniu ochraniacz Zjednoczonych SiłLink do KP:  viewtopic.php?f=33&t=11022 GG/Discord:  Laertes#9788Multikonta:  Aoi, Nuō, Sister 

autor: Ai  28 mar 2024, o 17:31 

Misja D - Higashi Akira -Z Ryuzaku. - -Oh, od dawna nie byłem w domu, ale pewnie ma Pan rację. Musi tam być duże zamieszanie teraz, kto to widział, dzikusy chcące atakować cywilizowany świat. Ciekawe jednak, co oni tam piją. Myśli Pan, że spożywają jakieś wyjątkowe trunki? Kto wie co tam rośnie za tym Murem. - -Jak wspominałem, dawno mnie nie było w Ryuzaku. Podróżuję po świecie i testuję smak alkoholi w różnych miejscach, tylko do Cesarstwa mi nie śpieszno, kto wie co ten szaleniec by mógł zrobić, gdyby wiedział, że jakiś tester wspaniałych napoi z Ryuzaku postanowił do nich przypłynąć! Aż mnie ciarki przeszły na samą myśl, szaleniec. - I w końcu się napił, choć początkowo tylko zwilżył swoje usta, nieco przy tym pomlaskując, pociągnął malutki łyk, który dla wielu byłby ledwie wyczuwalny na podniebieniu. Odczekał chwilę, jakby chciał się zagłębić w profil smakowy otrzymanego trunku. -Bardzo przyjemny trunek, dosyć mocny, ale stonowany. Ma intrygujące nuty smakowe. - -Czy posiadają Państwo również coś mocniejszego? Rozumie Pan, są fani różnych wrażeń. W przypadku opisywania miejsc w poradniku, trzeba uwzględnić wszelkie podniebienia, jakie tylko mogłyby zachcieć u państwa zawitać. Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  245 Rejestracja:  18 lut 2024, o 15:07Wiek postaci:  24Ranga:  Mieszkaniec miastaWidoczny ekwipunek:  ◈ TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=214291#p214291 Multikonta:  Mijikuma | Ryū 

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  28 mar 2024, o 22:54 

Wzdycham w głębi duszy, czując, że właśnie daję się wciągnąć w bagno – teraz ten chłop będzie mi opowiadać o nie wiadomo jakim alkoholu, mi z kolei trudno już będzie od niego uciec. Jest też taki mało zabawowy, zbyt biernie reaguje na zaczepki! Gówno z dupy piją, co innego mogą pić tam za murem? Ja tam o Cesarstwie chuja wiem, choć myślę, że i tam muszą chlać! Inaczej musiałoby to być bardzo przykre miejsce, oj przykre! Chłopie, pizda czy facet jesteś, taki alkohol to na raz! Ma palić i pali, tu nie ma większej filozofii! Oczywiście, że mamy! Mimitsu podaj mi TEN specjał! Weźmie pan łyka i się już nie pozbierasz! Toż prawdziwy Duch Puszczy!  
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ai  28 mar 2024, o 23:59 

Misja D - Higashi Akira -Sugeruje Pan, że wykorzystują fekalia przy produkcji alkoholi? Fascynująca teoria. Doprawdy fascynując! - -Oczywiście, że w Cesarstwie też piją alkohol. Ale sam Cesarz to szaleniec! Gdzieżby kto chciał złe słowo powiedzieć, nawet o kolorze ich trawy, to od razu miałby ścinaną głowę! O tak! - Kiedy na blat wyleciał, w niektórych kręgach najwyraźniej legendarny Duch Puszczy. Spoglądał z niecierpliwością, mając najwyraźniej wielkie nadzieje dotyczące tego trunku. Oczywiście, powtórzył on swój rytuał z wcześniej, obwąchał. Od razu odsunął głowę, krzywił się niemiłosiernie. Ale się nie poddał. Zmoczył ponownie wargi, skrzywił się ponownie. Już wiedział, że będzie to kopać. Ale był profesjonalistą, nie da się pokonać byle trunkowi. Wypił to na raz. Twarz niemal mu się zapadła od tej mocy, oczy zaciśnięte tak, jakby jeszcze jego łuki brwiowe miały domknąć jego oczodoły na wieki wieków. Przechylił się na krześle do tyłu, ale wrócił, oparty na blat. Czerwony strasznie, jakby miał być zachlany na wszystkie czasy. -Mo... motsne. - -Teras... hick... coś najslapsego, dla bab. - Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  29 mar 2024, o 11:48 

Usłyszawszy jego pytanie, patrzę na niego jeszcze przez kilka sekund, aby sprawdzić czy mówi on całkowicie na poważnie. Daję mu nawet więcej bo pięć sekund, patrzę na niego tak jakbym właśnie spotkał największego zjeba jakiego dane mi było poznać na tym świecie. Słuchaj stary, nie wiesz tego ode mnie. Musisz mi tylko obiecać na swoje życie i moje, że nie rozprzestrzenisz tej informacji nikomu dalej. Bo widzę, że swój chłop jesteś i faktycznie znasz się na tym co mówisz. To jak będzie, dotrzymasz słowa? No jasne, że mocne! Trzymaj bracie. Mocny z ciebie zawodnik!  
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ai  29 mar 2024, o 14:01 

Misja D - Higashi Akira Dłuższą chwilę mężczyzna zbierał się w sobie, przetwarzał wszystkie słowa, jakby w zwolnionym tempie, zdając się ledwo ogarniając otaczający go wszechświat. Jakby sam Duch Puszczy w niego wstąpił ukazując mu różnorodne obrazy, w wirującym dookoła niego świec. Ale trzymał się twardo. Się znaczy, potrafił siedzieć. Nie wiadomo jaki efekt wyniknąłby ze stania na prostych nogach. Zakładając oczywiście, że będzie potrafił utrzymać pion. -Doootsymam... - -Jafsne ze motsny... ssspecyjalysyta od alokoholi jesytem...- -Deliekatne... ko-kobietse. - -Tsy chco pańijstfo w ra-rankingu być fymienjeni? - Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  29 mar 2024, o 16:36 

Widząc po upojeniu, jakiemu w pełni oddał się paniczyk, jestem pewny, że cały plan będzie jeszcze prostszy niż mi się wydawało. Chłop wydaje się niesamowicie naiwną jednostką, ale do tego stopnia? Przekonamy się niebawem. Dla spotęgowania efektu zbliżam się do niego i zniżam nieco głos, grając na najprostszych tonach mających dać mu przeczucie, że to naprawdę jakaś wielka tajemnica. Idź do biedniejszych rejonów miasta i pytaj tam o Pierdzącego Bumi. Nie zważaj na okolicę ani na jego przydomek, to wszystko przykrywka. Staruszek w rzeczywistości jest emerytowanym wojownikiem zza muru, który wiele lat temu jednak przeprawił się na naszą stronę i ukrywa się tutaj, podobno zabił tam kogoś ważnego… Ale nie znam nikogo lepszego kto mógłby opowiedzieć ci o dzikim alkoholu! Oczywiście, że chco, chco! A teraz wypierdalaj już, musisz znaleźć Pierdzącego Bumi!  
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ai  29 mar 2024, o 22:53 

Misja D - Higashi Akira Uniósł lekko głowę słysząc historię o Pierdzącym Bumim, jego oczy się zaświeciły na możliwość poznania historii najprawdziwszego dzikiego woja, który będzie mógł mu opowiedzieć o tamtejszych zwyczajach alkoholowych! Pędzeniu trunku w takich nieokiełznanych przez jakiegokolwiek boga warunkach, wódce czy innym winie, do którego wykorzystywane są fekalia. Czy wiek i dieta wpływały na siłę alkoholu? Zapewne takie rzeczy przechodziły mu przez jego zachlaną główkę. Zakładając oczywiście, że był w stanie myśleć o czymkolwiek. Jest też możliwe, że błysk w jego oczętach wynikał jedynie z potężnego stanu upojenia, jaki wywołał u niego ten nieszczęsny potężny napój, który o mało go nie przekręcił. -Ssa Muru? - -T-t-tak.. Muse go zna-znalesyść. - Koniec po kolejnym poście gracza 
Eleganto 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  29 mar 2024, o 23:09 

Wzdycham tylko jak widzę ten błysk, tę nadzieję i nagłe olśnienie w tchniętych prawdziwą esencją życiową oczach elegancika. Jak to jest, że ktoś taki jak on żyje sobie na dobrym poziomie, nie wygląda jakby narzekał w życiu na cokolwiek, a był tak przeraźliwie głupi i naiwny? Przecież on nagminnie powinien tracić sakiewkę… właśnie! Chuj jeszcze nawet nie zapłacił! A za ducha puszczy płaci się nawet nie podwójnie, a poczwórnie!Kurwa, no jasne, że zza muru! A nawet i zza drugiego muru, jeśli taki jest za tym murem, nie wiem bo nie byłem nawet przed murem. Musisz, ale to mi zapłacić kolego za alkohol, który wypiłeś, wtedy możesz iść się mizdrzyć z Pierdzącym Bumi!  z/t 
	0  x

Ai 							 
						Postać porzucona 			

autor: Ai  29 mar 2024, o 23:10 

MISJA ZAKOŃCZONA SUKCESEM 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  5 kwie 2024, o 20:26 

Zamykam się w pokoju i ziewam przeciągle, pierdząc jednocześnie. 
- Uh, ale śmierdzi - komentuje, samemu się krzywiąc. Dobrze, że jestem tu sam, ale jak to pewien mędrzec powiedział "lepiej w tę stronę". Choć jemu chyba chodziło o beknięcie, cholera go wie. W każdym razie nie przyszedłem tu bekać!
Jestem tu, by znaleźć w sobie coś. Co? Chuj wie, właśnie po to tu jestem. Od jakiegoś czasu myślę sobie o tej energii, którą mam w sobie i szczerze? Jeszcze jakiś czas temu miałem ją za coś totalnie lamerskiego i idiotycznego, lecz dziś wiem, że uratowała mi dupę tego pamiętnego dnia. 
 Ukryty tekst  
zt 
 Ukryty tekst  
	0  x

Aoi 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  211 Rejestracja:  25 mar 2024, o 08:52Wiek postaci:  24Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Długie, bladoróżowe włosy. Brązowe oczy, fioletowe usta. Zwykły strój: ciemno fioletowe kimono z delikatnymi akcentami kwiatów sakury, spinka we włosach z kwiatem malwy.Widoczny ekwipunek:  Dmuchawka do baniek (z wygrawerowanymi kwiatowymi zdobieniami), naszyjnik z symbolem Jashina, odznaka klanu Shabondama, Karambit zasunięty za pasem obi, 2xKabura, katanaLink do KP:  viewtopic.php?p=215542#p215542 GG/Discord:  laertes9788Multikonta:  Ai, Nuō, Sister 

autor: Aoi  8 kwie 2024, o 12:09 

Misja D - Higashi Akira Potężny Włodarz odpoczywał w swoim barze, albo pracował, albo robił cokolwiek innego co akurat uznawał za stosowane. Pogoda może nie była najbardziej rozpieszczającą na świecie, trochę powiewało, lekko padało. No jest jak jest, a nic bardziej nie sprzyja siedzeniu w knajpach niż właśnie złośliwość matki natury! To też właśnie klientów było multum, delektowali się alkoholem czy czymkolwiek innym. Grali w karty, uwodzili swoim wspaniałym urokiem osobistym... no, "urokiem osobistym". Różne mniej lub bardziej znajome twarze się kręciły dookoła z mafii feniksów, czasem z powodów bardziej towarzyskich, czasem bardziej zawodowych. Ale nie takich, przy których umoczenie ust mogłoby zaszkodzić. -Graaauh... graaauh. Urrgrrraauh... - A przy okazji, jakby sam ton powarkiwania, czy głos jeżeli można tak powiedzieć, wydawał się być jakoś dziwnie znajomy. Za nic w świecie nie dało się tego nazwać ludzką mową, ale jakie to stwory potrafiłyby odmówić dobrego alkoholu. ? 
	0  x

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  8 kwie 2024, o 12:56 

Dzisiejszy dzień zapowiada ponadprzeciętny rozpierdol na barze, trzeba więc pracować, póki jest para w łapach! Pomagam więc Mimitsu w robocie, rozliczam tam alkohole, trochę pobawiłem się w papierkową robotę z dokumentacją, ale nic takiego poważniejszego. Trzeba po prostu działać i tyle! Dzisiaj za barem jest moja ulubiona kobietka oraz jakiś nowy, którego pozwoliłem jej zatrudnić, nie pamiętam nawet jego imienia, bo wiem, że najpewniej za miesiąc stąd wypierdoli, mało kto jest w stanie nie posrać się w gacie widząc codziennie jakiś mafiozów, których trzeba obsłużyć. Bowiem oficjalnie nie jesteśmy w żadnym stopniu podpięci pod działania Feniksów, tak więc ciągnie do nas takich ludzi, którzy mafii się boją i nie chcą mieć z nią nic do czynienia. Zobaczymy jak ten dzisiaj podziała. Wychodzę w końcu z zaplecza i wzdycham słodko, rozkoszując się tym całym harmiderem barowym, wśród którego wychowywałem się całe życie i to teraz ja za niego odpowiadam. W każdym razie tak by było, gdybym nagle nie usłyszał jakiegoś powarkiwania za oknem i do głowy przyszła mi od razu historia z turnieju siłowania się na rękę. Nie czekając dłużej, podchodzę do okna i otwierając je, zaglądam przez nie w poszukiwaniu miśka, z którym tamtego dnia się siłowałem.  
	0  x

Aoi 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  211 Rejestracja:  25 mar 2024, o 08:52Wiek postaci:  24Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Długie, bladoróżowe włosy. Brązowe oczy, fioletowe usta. Zwykły strój: ciemno fioletowe kimono z delikatnymi akcentami kwiatów sakury, spinka we włosach z kwiatem malwy.Widoczny ekwipunek:  Dmuchawka do baniek (z wygrawerowanymi kwiatowymi zdobieniami), naszyjnik z symbolem Jashina, odznaka klanu Shabondama, Karambit zasunięty za pasem obi, 2xKabura, katanaLink do KP:  viewtopic.php?p=215542#p215542 GG/Discord:  laertes9788Multikonta:  Ai, Nuō, Sister 

autor: Aoi  8 kwie 2024, o 15:33 

Misja D - Higashi Akira Powarkiwania wciąż było słychać, to też oczywiście, trzeba było to sprawdzić. Akira spodziewał się, że spotka swojego "kolegę", z którym stoczył zażarty bój zakończony zwycięstwem po przekupstwie przeciwnika, któż by się spodziewał. Ale w każdym razie, ten jakiś czas temu, na pewno połasił się na wystawione mięsiwo i alkohol. No i, kiedy już wyjrzał za okno, zobaczył właśnie Kumę Juniora, z którym się pojedynkował ów pamiętnego dnia. Był sam, nie było nigdzie widać dzieciaczka, który zdawał się być jego opiekunem, treserem, czy kimkolwiek innym. Był sam i leżał na ziemi. -Grargh, Gru... grargh. - Kuma Junior 
	0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości