Dojo w starym Magazynie

W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.
Awatar użytkownika
Shindo
Postać porzucona
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: - Aparycja - avatar
- Szara lniana koszula
- Czarne spodnie
- Czarne buty
Widoczny ekwipunek: - Zbroja (czarna)
- Duża torba z tyłu za plecami
GG/Discord: shindo1313
Multikonta: Tapion
Aktualna postać: Kaito Mizukane

Re: Dojo w starym Magazynie

Post autor: Shindo »

ROK 394
Dopiero kiedy zadałem ponad sto celnie trafionych kopnięć postanowiłem dać sobie spokój i chwilę odpocząć. Złapanie oddechu z pewnością by mi się przydało zwłaszcza, że planowałem wziąć na warsztat jeszcze jedną technikę tego dnia. Bardzo cieszyłem się z faktu, że trzymam się swojego tempa - jeden dzień, dwie techniki. Dzięki temu szybko byłem w stanie opanować wiedzę dotyczącą sztuk walki. A co tu dużo mówić dla kogoś takiego jak ja, kto walczy wręcz znajomość owych sztuk była nieodzowna. Dlatego gdy porządnie napiłem się wody i obejrzałem jedną z pięciu rund pięcioboju wróciłem do swojego miejsca treningowego. Drewnianego manekina postanowiłem zostawić, ponieważ gdy zapoznałem się z charakterem kolejnego jutsu wiedziałem już że lepszego przyrządu z pewnością nie znajdę.
  Ukryty tekst
0 x
Narrator / Myśli / Mowa KP | PH | BANK Prowadzone Misje:
  1. Shabondama Haruki - Misja D
  2. Zakata Hyuga - Misja D
Awatar użytkownika
Shindo
Postać porzucona
- Szara lniana koszula
- Czarne spodnie
- Czarne buty

ROK 394
Na koniec dnia poszedłem do domu, ale nie wróciłem następnego dnia na salę treningową. W planach miałem dwa dni odpoczynku, z pewnością taka liczba wolnego powinna wystarczyć do tego aby złapać oddech i porządnie się zregenerować. A to wszystko z powodu, że pozostały mi już bardzo zaawansowane techniki taijutsu które będą ode mnie samego wymagały o wiele więcej z pewnością aby móc je wykonać będę musiał uruchomić co najmniej drugi poziom demona sprawiedliwości gdyż nawet teraz po wielu misjach i treningach jestem wciąż za słaby...

Tak o to w końcu wylądowałem po kilku dniach z powrotem na salę dojo zaznajomiony z kolejną techniką której będę się uczył. Wziąłem ze sobą tylko kukłę i wyszedłem na zewnątrz. Następne techniki będą ode mnie wymagały pracy i trenowania poza salą treningową.
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Shindo
Postać porzucona
- Szara lniana koszula
- Czarne spodnie
- Czarne buty

ROK 394
Gdy już opanowałem ostatnią technikę to zrobiłem sobie jednodniową przerwę w celu zregenerowania sił. Nie tylko kondycji fizycznej, ale też duchową energię tak przy kolejnych naukach mógł podejść w pełni sił. Co też się wydarzyło gdyż po zaplanowanej przerwie wróciłem na salę treningową chcąc nauczyć się nowej techniki taijutsu
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Shindo
Postać porzucona
- Szara lniana koszula
- Czarne spodnie
- Czarne buty

ROK 394
Zjadłem dzisiaj na śniadanie kulki ryżowe owinięte w algami i muszę przyznać, że ta nowa receptura zasłyszana wczoraj na targu przez dwie przekupy jest naprawdę świetna.
- Od dzisiaj tylko tak będę gotował.
Pomyślałem sobie wesoło nakładając sobie kolejną sporą porcję, zrobiłem tego naprawdę dużo więc i tak spokojnie powinno mi wystarczyć na jutrzejszy dzień. W duchu cieszyłem się, że podszedł mi ten przepis po w przeciwnym razie sporo jedzenia bym wyrzucił gdyż jak głupi nagotowałem tego dla całego regimentu.

Po posiłku wróciłem do dojo po kilku dniowym odpoczynku, zapoznając się z nową techniką przy okazji na zewnątrz rozstawiłem już przyrząd treningowy.
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Shindo
Postać porzucona
- Szara lniana koszula
- Czarne spodnie
- Czarne buty

ROK 394
Po nauce ostatniej techniki poszedłem odpocząć do domu. Przerwa była bardzo wskazana ponieważ od jakiegoś cały czas jedynie co robiłem to trenowałem. Co prawda ostatnimi czasy załapałem trochę więcej przerwy pomiędzy treningami jednak przydałby się jeszcze jeden większy oddech przed nauką ostatnią już techniką jakiej planowałem się nauczyć.

Tak też właśnie się skończyło po kilku dniach przerwy ruszyłem na naukę ostatniej techniki taijutsu jakiej chciałem się nauczyć w swoim cyklu treningowym.
  Ukryty tekst
z/t
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Osada Shigashi no Kibu”

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości