Brama

W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Wiek postaci: 22
Ranga: Kenshi | Akoraito
Krótki wygląd: Kapelusz
Widoczny ekwipunek: Zbroja
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Maname | Kabuki
Aktualna postać: Kayo

Re: Brama

Post autor: Jun »

0 x
" RP/PBF to nie zabawa już "
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg
Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo
Multikonta: Mangetsu

Post autor: Gundan »

0 x
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Toshiki Oden
Postać porzucona
Wiek postaci: 17
Ranga: Wyrzutek D
Multikonta: Tamaki Hyūga

Post autor: Toshiki Oden »

- Dobrze więc. W takim razie postaram się znaleźć sposób aby... familia, znalazła użytek z moich umiejętności, jednak na ten moment obawiam się że nasze drogi rozejdą się... Na jakiś czas. - rzuciłem do Harikido po czym przeciągnąłem się mocno - Mam parę spraw do załatwienia, więc się stąd zabieram. - dokończyłem i skinąłem mafiozie głową a następnie odwróciłem się na pięcie i ruszyłem szybkim krokiem w kierunku wyjścia z alejki gdzie rozejrzałem się w zastanowieniu. Cóż, dokąd teraz? Stwierdziłem że pozwolę aby nogi same mnie poniosły dokąd inąd i w drodze się wszystko wyklaruje.
0 x
Awatar użytkownika
Harikido
Gracz nieobecny
Multikonta: Harikotto

Post autor: Harikido »

Co za parszywy, miałki i zdegenerowany oraz pozbawiony moralności robal! Oczywistym było, że jest tylko głupim pachołkiem, który nigdy nigdzie nie zaistnieje. Przez chwilę wydawał się jednak mieć potencjał, aby być istotą ludzką. Oczywiście jedną z tych najgorszych i najpośledniejszych, ale jednak. Okazało się jednak, że ten kmiot był nic nie ważny jak zwykły insekt. Ja jednak dałem się mu nabrać i pozwoliłem zmarnować swój czas i nerwy. Ten cały Toshiki miał ogromny tupet, najpierw przeszkadzając mi w kradzieży, później sugerując, że może mi dorównać, a na koniec po prostu sobie idąc przed siebie, kompletnie mnie olewając. Jedyne na co zasługuje to śmierć. Ma jednak szczęście, że nie mam żadnej skutecznej kontry na jego techniki iluzji. Gdyby nie to, jego krew przyozdobiłaby rynsztok na czerwono.
Pełen wściekłości rozglądam się za jakimś sklepem, który mógłbym obrabować.
0 x
Awatar użytkownika
Tamaki Hyūga
Martwa postać
Wiek postaci: 19
Krótki wygląd: Niska, szczupła, długie, ciemnoniebieskie włosy, białe oczy klanu Hyuuga
Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z kapturem, czarne rękawiczki
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Toshiki Oden

Post autor: Tamaki Hyūga »

0 x
Obrazek Kuźnia | Ryo | KP | PH | WT
Awatar użytkownika
Harikido
Gracz nieobecny

Chodząc wściekle uliczkami, nie patrząc, ani nie planując kompletnie gdzie chcę dotrzeć, znalazłem się z dala od głównych ulic Shigashi. Tak naprawdę nie jestem pewien, czy w ogóle kiedykolwiek wcześniej przechadzałem się tą uliczką. Można by powiedzieć, że ta okolica jest zadupiem tego miasta. Cóż, tym lepiej dla mnie. Mam ochotę na małą rozróbę, a przy głównych arteriach byłoby to mocno ryzykowne. Może i jestem zdenerwowany, ale przecież nie głupi. Dobrze więc, że napatoczył się tutaj ten mały sklepik obuwniczy. Buty jak buty, nic mnie nie obchodzą. Tym bardziej, że i tak w takim miejscu nie ma sensu niczego kupować, chyba że chce się wyglądać jak jakiś zapchlony parobek. Chętnie jednak przytulę dzienny utarg tego sklepiku.
Pewny siebie z podniesioną głową wchodzę do sklepu obuwniczego pchając drzwi tak mocno, aby uderzyły o zamontowane dla nich ograniczenia. Idę prostą linią do lady depcząc lub kopiąc po drodze przedmioty, które stoją, lub leżą mi na drodze. Gdy dotrę do lady wyjmuję kunai i kręcąc nim na palcu, bawię się nim.
0 x
Awatar użytkownika
Tamaki Hyūga
Martwa postać
Krótki wygląd: Niska, szczupła, długie, ciemnoniebieskie włosy, białe oczy klanu Hyuuga

0 x
Awatar użytkownika
Harikido
Gracz nieobecny

Tak ma być! Gdy wchodzi nadrzędna istota ludzka, to ta masa etniczna, te szczury i małpiszony mają się za mną odwracać i mnie podziwiać. W końcu sama wybitna w swej genialności jednostka raczyła skazić swoje cudowne nogi na ich progach! Dokładnie tak, patrzcie, podziwiajcie i uczcie się. Może pewnego dnia trafi wam się w którymś miocie obiecujące potomstwo i będziecie mogli mu przekazać, jak ma się zachowywać prawdziwy ktoś, a nie plebs. Plebs taki jak ten pieprzony i zasrany Toshiko. Cholera jedna wie od jakiej burej suki i zapchlonego wieprza pochodził. Z pewnością jednak był parszywym gnojem, nie wartym splunięcia. W przeciwieństwie do tej kasjereczki. Młodziutka i całkiem niczego sobie... Nie, nie czas jednak na takie błahostki. Przyszedłem tutaj zarabiać pieniądze, a nie zaszczycać swoją uwagą zwykłe podlotki.
Obleśnym wzrokiem mierzę dziewczynę za ladą od stup do głów, cały czas kręcąc kunaiem. Gdy sytuacja zrobi się wystarczająco niezręczna mówię:
- Może jak pozamykają wszystkie burdele w okolicy, to rzeczywiście będziesz mi mogła pomóc... Teraz jednak jestem tu w innym celu. Widzę, że duży ruch tutaj macie. Interes się kręci.
0 x
Awatar użytkownika
Tamaki Hyūga
Martwa postać

0 x
Awatar użytkownika
Kubomi
Wiek postaci: 21
Ranga: Wyrzutek C|Kurotora
Krótki wygląd: Mierząca 154cm, drobna dziewczyna o błękitnych oczach i długich, śnieżnobiałych włosach sięgających do końca pleców. Ubrania zależnie od tego co robi - najczęściej wariacja czarnego kimona lub pancerz własnej roboty (szczegóły w KP).
Widoczny ekwipunek: Najczęściej pancerz na sobie, który ma podpięte dwie kabury i dwie torby. Fioletowa, japońska parasolka przy pasie i także drewniane pudełko z nogami przy pasie.
GG/Discord: Vive#2979
Multikonta: Umemoto Rei

Post autor: Kubomi »

0 x
Obrazek Trap Alert <catranmaru>
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Kubomi
Krótki wygląd: Mierząca 154cm, drobna dziewczyna o błękitnych oczach i długich, śnieżnobiałych włosach sięgających do końca pleców. Ubrania zależnie od tego co robi - najczęściej wariacja czarnego kimona lub pancerz własnej roboty (szczegóły w KP).
Widoczny ekwipunek: Najczęściej pancerz na sobie, który ma podpięte dwie kabury i dwie torby. Fioletowa, japońska parasolka przy pasie i także drewniane pudełko z nogami przy pasie.

0 x
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka

0 x
Awatar użytkownika
Kubomi

0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Osada Shigashi no Kibu”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości