Jeżeli masz pomysł na własny strój, unikalny oręż lub marionetkę, której nie uświadczysz w sklepie, oto dział dla Ciebie! Możesz tutaj stworzyć własną część ekwipunek, stosując się do określonego wzoru. Oczywiście trzeba przy tym zachować zdrowy rozsądek!
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
Witam, jako że każdy się może wypowiedzieć to moim skromnym zdaniem artefakt rangi S.
Wielka Chakra i ten artefakt -100% chakry +50 do 4 atrybutów, a więc i 200 stat co jest porównywalne do jakiegokolwiek wzmacniacza,
Wszystkie PH idą zawsze w staty z tym mieczem, bo gra pod jakiekolwiek chakra pociski jest bez sensu, więc zawsze będzie ponad stan chakry, którą zawsze przeznaczysz na miecz, więc zawsze te 200 stat z samego miecza wyciśniesz
Proponuję zmianę na wyprawę rangi S w obecnej formie
Pomijając fakt, że nie każdy ma Wielką Chakrę (ja nie mam jakby ktoś zapytał xD), to ten artefakt blokuje posiadanie wspomagacza. Zostawię to na randze A. Możemy rozważyć ewentualnie że tylko bonusowa chakra z Wytki i konsy/psychy się liczy
Co właściwie stoi na przeszkodzie żeby sobie zostawić tylko 1% chakry?
Wtedy dla kogoś z UW Wielką Chakrą dostajesz 75 PA do każdej staty na start, nawet bez wydawania jakichkolwiek PH
Trochę lenistwo do mnie przemówiło więc nie prześledziłem tego tak jak powinienem. Referowalem do opisu artefaktu nie wewnętrznych rozmów (plus tą potencjalną zależnością). Sam użyłem quote'a więc w sumie zdenerwowanie wskazane.
Podoba mi sie lore i mechanika tego artefaktu. Wreszcie mamy jakiś hazardzik, co nadaje jeszcze smaku temu artefaktowi (bo jak źle zrobimy, to można sobie ładnie postać popsuć).
Teraz pytanie: co w przypadku, gdy wpadnie jakiś rework i chłop poświęcil 90% chakry, żeby mieć fajnie, a tu pykpyk zmiany. Możliwośc ponownego zestrojenia? W sumie to techniczni będą się martwić