Chcę prowadzić misje
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
- Ero Sennin
- Support
Re: Chcę prowadzić misje
Nanori, masz pozwolenie ode mnie na zrobienie jednej, próbnej C. Obecna D mnie nie przekonała do tego, byś dostała ten przydział, a przez wzgląd na to, jak u niektórych prowadzenie misji C wyglądało, chcę najpierw zobaczyć, jak Ty ową poprowadzisz, zanim dam Ci całkowitą zgodę.
Po przeprowadzeniu C zgłoś się tu ponownie.
Po przeprowadzeniu C zgłoś się tu ponownie.

0 x
- Ero Sennin
- Support
Iwaru, pewny przydział D-C. Daję Ci również zgodę na wykonanie próbnej misji rangi B. Wtedy ocenię, bo na podstawię tej, co dałeś, to ciężko mi stwierdzić, czy zasłużyłeś. :P
Zgłoś się, gdy przeprowadzisz B.
Zgłoś się, gdy przeprowadzisz B.
0 x
- Ero Sennin
- Support
Heiji, tak jak ustaliłyśmy, próbna C dla Ciebie.
Kin'yu... no naprawdę dość wysoki ten próg. Misja ciekawa, nietypowa, ale chce najpierw zobaczysz jak prowadzisz misję rangi B, zanim damy Ci dostęp do wyższych rang. Stąd przydział od D do B. I tak jak Heiji, po zrobieniu misji B możesz się zgłosić na rozpatrzenie podwyższenia Twojego przedziału.
Kin'yu... no naprawdę dość wysoki ten próg. Misja ciekawa, nietypowa, ale chce najpierw zobaczysz jak prowadzisz misję rangi B, zanim damy Ci dostęp do wyższych rang. Stąd przydział od D do B. I tak jak Heiji, po zrobieniu misji B możesz się zgłosić na rozpatrzenie podwyższenia Twojego przedziału.
0 x
- Ero Sennin
- Support
Tymczasowo dam Ci zgodę na przydział D-B. Jak zrobić kolejną B to znowu do mnie podrzuć, uwagi już znasz. 

0 x
- Ero Sennin
- Support
Sen i Gyo, obydwoje macie zgodę na próbną C. Jak zrobicie, proszę o kontakt.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości