Chcę prowadzić misje
Re: Chcę prowadzić misje
Przepraszam Akainu, że tak długo. Zwyczajnie przeoczyłem temat.
Posty fajne, niemniej jednak aby przyznać wyższą rangę chciałbym zobaczyć w Twoim wykonaniu misję co najmniej rangi C.
Na razie przydział do B włącznie. Powodzenia.
Posty fajne, niemniej jednak aby przyznać wyższą rangę chciałbym zobaczyć w Twoim wykonaniu misję co najmniej rangi C.
Na razie przydział do B włącznie. Powodzenia.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Hikari
- Martwa postać
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1307&p=12435
Fajnie się złożyło, że mogłeś kontynuować wątek już przeze mnie zaczęty. Na początek do rangi B włącznie. Będziesz chciał wyższy przydział - wrzuć do oceny misję wyższego rzędu.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=803&p=4864#p4864
Nie wiem czy nasz towarzysz się pojawi więc daję niepełną misję. Jak się pojawi to mu ją dokończę ale ciekaw jestem jak w aktualnej wersji by wyglądał mój ewentualny przydział i tyle
0 x
Na chwile obecną byłoby to do rangi C włącznie.
0 x
Na chwile obecną Toshio do rangi B włącznie. Jak będziesz chciał przeprowadzać misję wyższej rangi, wrzuć proszę do ocenienia misję rangi C lub B 

0 x
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Bardzo ładnie. Obecnie masz do B włącznie. Jak będziesz chciał wyżej to daj do oceny misję z Rangi C lub B ponownie 

0 x
Kirito - D/B
Hakai - D/C
Kari - D/C
Hakai - D/C
Kari - D/C
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Yami i 7 gości