Chcę prowadzić misje

W tym dziale można znaleźć aktualną listę misjonarzy, czyli osób mogących przeprowadzić Ci misję. Tutaj także można zamieścić zgłoszenie po misję oraz sprawdzić, kto takowe złożył. Oprócz tego można wrzucić tutaj do wyceny swoją misję czy fabułę.
Akainu

Re: Chcę prowadzić misje

Post autor: Akainu »

0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Przepraszam Akainu, że tak długo. Zwyczajnie przeoczyłem temat.
Posty fajne, niemniej jednak aby przyznać wyższą rangę chciałbym zobaczyć w Twoim wykonaniu misję co najmniej rangi C.

Na razie przydział do B włącznie. Powodzenia.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Fajnie się złożyło, że mogłeś kontynuować wątek już przeze mnie zaczęty. Na początek do rangi B włącznie. Będziesz chciał wyższy przydział - wrzuć do oceny misję wyższego rzędu.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Nie wiem czy nasz towarzysz się pojawi więc daję niepełną misję. Jak się pojawi to mu ją dokończę ale ciekaw jestem jak w aktualnej wersji by wyglądał mój ewentualny przydział i tyle
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Na chwile obecną byłoby to do rangi C włącznie.
0 x
Komatsu

Post autor: Komatsu »

0 x
Senju Toshio

Post autor: Senju Toshio »

0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Na chwile obecną Toshio do rangi B włącznie. Jak będziesz chciał przeprowadzać misję wyższej rangi, wrzuć proszę do ocenienia misję rangi C lub B :)
0 x
Mai

Post autor: Mai »

0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Bardzo ładnie. Obecnie masz do B włącznie. Jak będziesz chciał wyżej to daj do oceny misję z Rangi C lub B ponownie :)
0 x
Tsuyoshi

Post autor: Tsuyoshi »

0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

0 x
Kari

Post autor: Kari »

0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Kirito - D/B
Hakai - D/C
Kari - D/C
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Misje i Fabuły”

Użytkownicy przeglądający to forum: Yami i 7 gości