Wynagrodzenie za misje
- Sans
- Administrator
- Wiek postaci: 8
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus
Re: Wynagrodzenie za misje
Nie będę się czepiał interpunkcji etc. misja całkiem fajna, została zaakceptowana.
0 x

Nick prowadzącego: Kamiru
Nick biorącego/biorących udział: Tenshi
Rodzaj misji: Zwykła C
Streszczenie misji: Młody Senju próbował wydostać się z bagien, a pomagał mu w tym złodziej którego poznał na poprzedniej misji. W trakcie podróży zostali zaatakowani przez dziwne monstrum z mackami, później, podczas postoju, zatrzymał ich wyznawca ów bestii. Zaoferował on im zabicie jednego z nich, w zamian za przeżycie drugiego. Wywiązała się walka, zakończona śmiercią dwójki wędrowców.
Link do misji: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php ... 6&start=15
Ilość postów: [20/30]
Wynagrodzenie dla MG: 20 PH, 500 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH, 300 ryo
Nie wiem, czy przysługuje mu coś post mortum, ale dotarł całkiem daleko, posty porządne... Panie kierowniku/kierowniczko?
Nick biorącego/biorących udział: Tenshi
Rodzaj misji: Zwykła C
Streszczenie misji: Młody Senju próbował wydostać się z bagien, a pomagał mu w tym złodziej którego poznał na poprzedniej misji. W trakcie podróży zostali zaatakowani przez dziwne monstrum z mackami, później, podczas postoju, zatrzymał ich wyznawca ów bestii. Zaoferował on im zabicie jednego z nich, w zamian za przeżycie drugiego. Wywiązała się walka, zakończona śmiercią dwójki wędrowców.
Link do misji: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php ... 6&start=15
Ilość postów: [20/30]
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH, 300 ryo
Nie wiem, czy przysługuje mu coś post mortum, ale dotarł całkiem daleko, posty porządne... Panie kierowniku/kierowniczko?
0 x
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Kamiru bierze fulla, a Tenshi nic bo misja nie jest skończona, niestety.
0 x
Nick prowadzącego: Rozpoczął Wūgo (1 post); reszta Kamiru.
Nick biorącego udział: Yuusha.
Rodzaj misji: D.
Streszczenie misji: Jakiś dzieciak zaczepił Yuushe w parku, oferując mu dobrze płatną pracę w barze 'Szkarłatna Speluna', jednak na miejscu okazało się, że żadnej pracy nie ma, a 'oferta' była zwykłym kawałem. Koniec końców, Bohater nic nie zrobił i przesiedział resztę wolnego czasu przy piwie i fajku, by przy wyjściu spotkać wcześniej wspomnianego szczyla, który przeprosił za swoje zachowanie. Fin.
Link do misji: 1; 2.
Ilość postów: 15/15.
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 ryo.
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH; 0 ryo (bo nie przyjął kasy od dzieciaka).
Nick biorącego udział: Yuusha.
Rodzaj misji: D.
Streszczenie misji: Jakiś dzieciak zaczepił Yuushe w parku, oferując mu dobrze płatną pracę w barze 'Szkarłatna Speluna', jednak na miejscu okazało się, że żadnej pracy nie ma, a 'oferta' była zwykłym kawałem. Koniec końców, Bohater nic nie zrobił i przesiedział resztę wolnego czasu przy piwie i fajku, by przy wyjściu spotkać wcześniej wspomnianego szczyla, który przeprosił za swoje zachowanie. Fin.
Link do misji: 1; 2.
Ilość postów: 15/15.
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 ryo.
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH; 0 ryo (bo nie przyjął kasy od dzieciaka).
0 x
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Nick prowadzącego: Okami
Nick biorącego/biorących udział:HIkaru
Rodzaj misji:D
Streszczenie misji:Poszukiwanie łasicy oraz odprowadzenie do domu dziewczynki
Link do misji:Początek, Koniec
Ilość postów:15
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 100 ryo
Nick biorącego/biorących udział:HIkaru
Rodzaj misji:D
Streszczenie misji:Poszukiwanie łasicy oraz odprowadzenie do domu dziewczynki
Link do misji:Początek, Koniec
Ilość postów:15
0 x
Nick prowadzącego: Od początku do końca ja, zacząłem po prostu na koncie które zawiesiłem. Czyli Ningyo.
Nick biorącego/biorących udział: Shinji
Rodzaj misji: D
Streszczenie misji: W trakcie spaceru po parku chłopak dojrzał staruszkę która zemdlała w skutek upału. Pokonując wszelkie przeciwności, a tym samym udowadniając, że jest godny miana shinobi, uratował staruszkę z małą pomocą homoseksualisty Giro, który w przyszłości może niejednokrotnie zagościć w jego misjach.
Link do misji: Początek i koniec
Ilość postów: 15/15
Nick biorącego/biorących udział: Shinji
Streszczenie misji: W trakcie spaceru po parku chłopak dojrzał staruszkę która zemdlała w skutek upału. Pokonując wszelkie przeciwności, a tym samym udowadniając, że jest godny miana shinobi, uratował staruszkę z małą pomocą homoseksualisty Giro, który w przyszłości może niejednokrotnie zagościć w jego misjach.
Link do misji: Początek i koniec
0 x
- Ero Sennin
- Support
Nick prowadzącego: Na początku Mitsu do 9 posta póżniej Hikari do końca
Nick biorącego/biorących udział: Negaimasu Inuzuka
Rodzaj misji: Misja rangi C
Streszczenie misji: pewnego razu do moich dzrzwi zapukałą kobieta z dwoma braćmi byłem miły ale oni postanowili mnie zabić no więc im nakopałem ale kasy nie odzyskałem
Link do misji:początek,koniec
Ilość postów: 32/30
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH, -200 ryo kappa
Nick biorącego/biorących udział: Negaimasu Inuzuka
Streszczenie misji: pewnego razu do moich dzrzwi zapukałą kobieta z dwoma braćmi byłem miły ale oni postanowili mnie zabić no więc im nakopałem ale kasy nie odzyskałem
Link do misji:początek,koniec
Ilość postów: 32/30
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH, -200 ryo kappa
0 x
- Ero Sennin
- Support
Nick prowadzącego: Murai
Nick biorącego/biorących udział: Hakai i Kirito.
Streszczenie misji: Sokoły przybyły przesłać nam wezwanie na misje. Udaliśmy się do siedziby władzy gdzie Hakai zdenerwował kapitana ogonkami szczurów porozrzucanymi po jego gabinecie. Potem ruszyli z jakimś dziwnym samurajem na zwiad. Spotkali napadniętą karawanę i odnaleźli obóz bandytów. Krótka walka skończyła się tym że przelało się trochę krwi ale na końcu przeciwnicy wystraszeni się poddali. Potem już wozem pod bramę gdzie hakai zeskoczył i się pożegnał. Zaś kirito pojechał dalej [Jak misja dla niego się skończy to zedytuje dodatkowo ten post]
Link do misji: 1-3 4-12 12-45 46 - x
Ilość postów: 46/45 - Do momentu kiedy się odłączyłem x / 45 - koniec dla kirito [Jak misja dla niego się skończy to zedytuje dodatkowo ten post]
Wynagrodzenie dla gracza: Hakai 50 PH, 0 ryo(Hakai robił to dla rozrywki). Kirito 50 PH, 600 ryo? (Powinien wziąć moją dole dla siebie bo pozwoliłem. ale zedytuje jeszcze ten post jak się misja skończy)
Nick biorącego/biorących udział: Hakai i Kirito.
Streszczenie misji: Sokoły przybyły przesłać nam wezwanie na misje. Udaliśmy się do siedziby władzy gdzie Hakai zdenerwował kapitana ogonkami szczurów porozrzucanymi po jego gabinecie. Potem ruszyli z jakimś dziwnym samurajem na zwiad. Spotkali napadniętą karawanę i odnaleźli obóz bandytów. Krótka walka skończyła się tym że przelało się trochę krwi ale na końcu przeciwnicy wystraszeni się poddali. Potem już wozem pod bramę gdzie hakai zeskoczył i się pożegnał. Zaś kirito pojechał dalej [Jak misja dla niego się skończy to zedytuje dodatkowo ten post]
Link do misji: 1-3 4-12 12-45 46 - x
Ilość postów: 46/45 - Do momentu kiedy się odłączyłem x / 45 - koniec dla kirito [Jak misja dla niego się skończy to zedytuje dodatkowo ten post]
Wynagrodzenie dla gracza: Hakai 50 PH, 0 ryo(Hakai robił to dla rozrywki). Kirito 50 PH, 600 ryo? (Powinien wziąć moją dole dla siebie bo pozwoliłem. ale zedytuje jeszcze ten post jak się misja skończy)
0 x
- Ero Sennin
- Support
Hakai, akcpetuję. Jednak Murai i Kirito wynagrodzenie odbiorą dopiero po napisaniu jeszcze jednego posta. Kirito dostaje pozwolenie na wzięcie ryo przeznaczonych dla Hakaia.
0 x
Nick prowadzącego: Ningyo
Nick biorącego/biorących udział: Okami
Streszczenie misji: Młody Jugo podjął się misji uwiedzenia Kyoko - misję tą przyjął od starszego pana, który pojawił się przed jego domem. Szybko znalazł się na wieczorze panieńskim w.w panny, gdzie wyrzekając się wszelkiej godności zdobył się na odwagę i zdobył jej serce. Teraz Kyoko jest jego narzeczoną, szczegóły znajdują się w ostatnim poście misji.
Link do misji: Początek i koniec.
Nick biorącego/biorących udział: Okami
Streszczenie misji: Młody Jugo podjął się misji uwiedzenia Kyoko - misję tą przyjął od starszego pana, który pojawił się przed jego domem. Szybko znalazł się na wieczorze panieńskim w.w panny, gdzie wyrzekając się wszelkiej godności zdobył się na odwagę i zdobył jej serce. Teraz Kyoko jest jego narzeczoną, szczegóły znajdują się w ostatnim poście misji.
Link do misji: Początek i koniec.
0 x
- Ero Sennin
- Support
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości