Chcę prowadzić misje

W tym dziale można znaleźć aktualną listę misjonarzy, czyli osób mogących przeprowadzić Ci misję. Tutaj także można zamieścić zgłoszenie po misję oraz sprawdzić, kto takowe złożył. Oprócz tego można wrzucić tutaj do wyceny swoją misję czy fabułę.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Chcę prowadzić misje

Post autor: Defrevin »

Co laska to laska kappa
D-B.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Shirokaze

Post autor: Shirokaze »

0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Niestety pozostajemy na randze D. Z takimi mało rozbudowanymi opisami wyżej nie poszybujesz. Wrzuć podanie ponownie gdy sklecicie coś lepszego.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Shirokaze

Post autor: Shirokaze »

0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Nie bez powodu zostałeś tak surowo ukarany. Zawartość tego podania dużo jednak łatwiej ocenić przychylniej.
Przydział do C włącznie.
0 x
Soh

Post autor: Soh »

Nick: Soh
Dla kogo: Zengado
Twoja ocena: 8 #tablet
Twój przydział: Taki, na jaki zasługuję, w mojej subiektywnej opinii powinienem poradzić sobie z każdym zakresem
Link: W temacie jest odnośnik do drugiego tematu
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Wahałem się w ocenie.. ale przeważyły odpisy osoby, której prowadziłeś. Chciałbym zobaczyć misję co najmniej C, w Twoim wykonaniu już z kimś innym.

Przydział do B włącznie na chwilę obecną.
0 x
Kuroi Kuma

Post autor: Kuroi Kuma »

0 x
Inoue

Post autor: Inoue »

0 x
Yoichi

Post autor: Yoichi »

0 x
Mitsui

Post autor: Mitsui »

0 x
Naguri

Post autor: Naguri »

0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Kuroi - na początek do rangi B włącznie :) Jeśli będziesz zainteresowany wyższą rangą, wrzuć tutaj do oceny misję z wyższą rangą,
Inoue - misje rangi A bez wypraw. Dla takiego fantu proszę przeprowadzić misję dla kogoś innego
Mitsui - zgoda na C, ale będę miał Cię na uwadzę ze względu na króciutkie posty
Yukiko Kaguya - na razie do rangi C włącznie, jeśli propozycja Cię nie zadowala wrzuć następne podanie z przeprowadzoną misją C. Postaraj się bardziej rozbudowywać posty.

Yoichi - Ty już masz najwyższy możliwy przydział :)
0 x
Awatar użytkownika
Kyoushi
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
GG/Discord: Kjoszi#3136

Post autor: Kyoushi »

Nick: Kyoushi
Dla kogo: Raito
Twoja ocena: 7
Twój przydział: C
Link: 1 | 2
Uwagi własne: Żodyn.
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij... Obrazek
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Do B włącznie.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Misje i Fabuły”

Użytkownicy przeglądający to forum: Yami i 7 gości