Chcę prowadzić misje
Re: Chcę prowadzić misje
Co laska to laska kappa
D-B.
D-B.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Niestety pozostajemy na randze D. Z takimi mało rozbudowanymi opisami wyżej nie poszybujesz. Wrzuć podanie ponownie gdy sklecicie coś lepszego.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Nie bez powodu zostałeś tak surowo ukarany. Zawartość tego podania dużo jednak łatwiej ocenić przychylniej.
Przydział do C włącznie.
Przydział do C włącznie.
0 x
Nick: Soh
Dla kogo: Zengado
Twoja ocena: 8 #tablet
Twój przydział: Taki, na jaki zasługuję, w mojej subiektywnej opinii powinienem poradzić sobie z każdym zakresem
Link: W temacie jest odnośnik do drugiego tematu
Dla kogo: Zengado
Twoja ocena: 8 #tablet
Twój przydział: Taki, na jaki zasługuję, w mojej subiektywnej opinii powinienem poradzić sobie z każdym zakresem
Link: W temacie jest odnośnik do drugiego tematu
0 x
Wahałem się w ocenie.. ale przeważyły odpisy osoby, której prowadziłeś. Chciałbym zobaczyć misję co najmniej C, w Twoim wykonaniu już z kimś innym.
Przydział do B włącznie na chwilę obecną.
Przydział do B włącznie na chwilę obecną.
0 x
Kuroi - na początek do rangi B włącznie
Jeśli będziesz zainteresowany wyższą rangą, wrzuć tutaj do oceny misję z wyższą rangą,
Inoue - misje rangi A bez wypraw. Dla takiego fantu proszę przeprowadzić misję dla kogoś innego
Mitsui - zgoda na C, ale będę miał Cię na uwadzę ze względu na króciutkie posty
Yukiko Kaguya - na razie do rangi C włącznie, jeśli propozycja Cię nie zadowala wrzuć następne podanie z przeprowadzoną misją C. Postaraj się bardziej rozbudowywać posty.
Yoichi - Ty już masz najwyższy możliwy przydział

Inoue - misje rangi A bez wypraw. Dla takiego fantu proszę przeprowadzić misję dla kogoś innego
Mitsui - zgoda na C, ale będę miał Cię na uwadzę ze względu na króciutkie posty
Yukiko Kaguya - na razie do rangi C włącznie, jeśli propozycja Cię nie zadowala wrzuć następne podanie z przeprowadzoną misją C. Postaraj się bardziej rozbudowywać posty.
Yoichi - Ty już masz najwyższy możliwy przydział

0 x
- Kyoushi
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
- Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
- Link do KP: viewtopic.php?p=3574#p3574
- GG/Discord: Kjoszi#3136
Do B włącznie.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Yami i 7 gości