Zgłoszenia po misje
- Hana
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Uczeń (Dōkō)
- Krótki wygląd: Nałożyła na nogi ciepłe, czarne pończochy, a na to spudniczkę. Założyła zwykłą koszulę, a na ramiona zarzuciła błękitną kurtkę. Włożyła na nogi lekkie obuwie, żeby zawsze być gotową do akcji. Włosy upięła jak zwykle z delikatnym akcentem.
- Widoczny ekwipunek: Odznaka shinobi (naszyjnik); Kabura na broń (na prawym udzie), kabura (na lewym udzie), dwie torby z ekwipunkiem (z tyłu na biodrze), ciemne rękawiczki (zwykłe), Ochraniacz na czoło z wygrawerowanym symbolem "Zjednoczonych Sił Sogen" (na lewym ramieniu)
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&p=186981#p186981
- GG/Discord: Hana-chan/sushimaru9208
- Multikonta: Tetsu Maji
- Shins Hyo
- Wiek postaci: 30
- Ranga: Wyrzutek D
- Krótki wygląd: Shins ubrany jest w czarny strój zasłaniający większość jego ciała. Widoczne są jedynie niebieskie oczy.
- Widoczny ekwipunek: Wielki Kunai na plecach
Płaszcz - Link do KP: viewtopic.php?p=213621#p213621
- GG/Discord: shintarguar
Re: Zgłoszenia po misje
Obecnie nieaktualne - już znalazłem MG. Ale jakby ktoś chciał poprowadzić za kilka dni to można się kontaktować.Nazwisko i imię: Shins Hyo
Ranga misji: C
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: tak
Link tematu: viewtopic.php?p=216167#p216167
Uwagi: chciałbym w miarę możliwości kogoś, z kim będzie szło zrobić run po 2 posty dziennie, 1 z rana i 1 wieczorem + czasem może mi się udać w ciągu dnia, ale to różnie z tym może być, jak się zdarzy jakiś dzień z 1 odpisem czy bez odpisu to nie będzie tragedii
0 x
- Kai
- Wiek postaci: 22
- Krótki wygląd: Wysoki i szeroki.
- Widoczny ekwipunek: Zanbato.
- Link do KP: viewtopic.php?t=11468
- GG/Discord: akasemis
Nazwisko i imię: Kai
Ranga misji: C/B
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Tak
Link tematu: Jeszcze nigdzie mnie nie ma - mogę zacząć gdzie Ci się podoba, albo samemu coś wybrać![]()
Uwagi: Moja postać nie pamięta praktycznie niczego, także możesz mnie zaskoczyć!
0 x

- Shiori
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 16
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Średniego wzrostu dziewczyna o niebieskich włosach i błękitnych oczach. Wyjątkowo blada i drobna. Na dłoniach ma blizny od poparzeń. Ubrana w elegancką sukienkę albo - na misjach - w wygodną spódniczkę i bluzkę. Nosi długi płaszcz i szal.
- Widoczny ekwipunek: odznaka ninja przypięta do ubrania, torba na prawym i lewym pośladku, karambit przy pasku
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11090&p=207424#p207424
- GG/Discord: jaqu_elle
- Multikonta: Ayaka, Mayumi
Ja się tym zajmę jeśii nikt nie wziąłKai pisze: ↑11 kwie 2024, o 00:35 Nazwisko i imię: Kai
Ranga misji: C/B
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Tak
Link tematu: Jeszcze nigdzie mnie nie ma - mogę zacząć gdzie Ci się podoba, albo samemu coś wybrać![]()
Uwagi: Moja postać nie pamięta praktycznie niczego, także możesz mnie zaskoczyć!

1 x
- Ayumu
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Wyrzutek B
- Krótki wygląd: Ogromny rozmiar, dotkliwie poparzone ciało i twarz.
- Widoczny ekwipunek: Kamizelka shinobi
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11210
Nazwisko i imię: Ayumu
Ranga misji: B (Może być C jak ktoś nie ma uprawnień a chce zdobyć)
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Pytasz dzika czy sra w lesie?
Link tematu: Aktualnie w z/t, mogę pojawić się wszędzie, gdzie wpadnie prowadzącemu pomysł.
Uwagi: Brak, można pisać na discord ustalić szczegóły. Zbieram kasę na ciężarki, więc jeśli by ktoś chciał poprowadzić potem wyprawę C po nie potem, można zrobić wstęp do tego.
0 x
- Mijikuma
- Wiek postaci: 17
- Krótki wygląd: Ubrany w czarny płaszcz, twarz ukryta pod białą maską.
- Widoczny ekwipunek: Kusza na plecach | Kołczan | Płaszcz | Maska
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&p=206813#p206813
- GG/Discord: bombel#0351
- Multikonta: Meguru | Akira
Trzeba być silnym a nie mientkim, jak nikt nie wziął to biereAyumu pisze: ↑11 kwie 2024, o 15:58 Nazwisko i imię: Ayumu
Ranga misji: B (Może być C jak ktoś nie ma uprawnień a chce zdobyć)
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Pytasz dzika czy sra w lesie?
Link tematu: Aktualnie w z/t, mogę pojawić się wszędzie, gdzie wpadnie prowadzącemu pomysł.
Uwagi: Brak, można pisać na discord ustalić szczegóły. Zbieram kasę na ciężarki, więc jeśli by ktoś chciał poprowadzić potem wyprawę C po nie potem, można zrobić wstęp do tego.
0 x
- Yuki Renji
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: Młodzieniec blady jak ściana o czarnych włosach i charakterystycznym wąsie. Wątły z wyglądu i mający lekko zapadnięte policzki. Oczy czarne jak dwa węgle i lekki uśmieszek na twarzy. Najczęściej odziany w jasne futra.
- Widoczny ekwipunek: Kabura przy lewym udzie
Karambit przepasany po lewej stronie. - Link do KP: viewtopic.php?p=215799#p215799
- Multikonta: Kamiyo Ori/Rokudo Gaika
Nazwisko i imię: Yuki Renji, choć może być i większa grupa
Ranga misji: D
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: śmierć czycha na każdym kroku
Link tematu: Nie ma mnie jeszcze nigdzie, więc mogę być wszędzie. W Cesarstwie oczywiście.
Uwagi:Prosiłbym coś o pozytywnym vibe, jak pilnowanie pracy dzieci w kopalni węgla, czy eksmitowanie wieloletnich, biednych-ale-uczciwych mieszkańców jakiegoś budynku![]()
0 x
- Mijikuma
BiereYuki Renji pisze: ↑11 kwie 2024, o 19:29 Nazwisko i imię: Yuki Renji, choć może być i większa grupa
Link tematu: Nie ma mnie jeszcze nigdzie, więc mogę być wszędzie. W Cesarstwie oczywiście.
Uwagi:Prosiłbym coś o pozytywnym vibe, jak pilnowanie pracy dzieci w kopalni węgla, czy eksmitowanie wieloletnich, biednych-ale-uczciwych mieszkańców jakiegoś budynku![]()

0 x
- Hikari Kaguya
- Wiek postaci: 19
- Krótki wygląd: Białe włosy spięte w kok za pomocą dwóch kokówek, czerwona maska oni na górnej części twarzy, widoczny tatuaż na lewym ręku w kształcie węża z motywem kwiatowym.
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=11489&p=216545#p216545
- GG/Discord: Santicetum
Chętnie bym poszła o ile wolne.Yuki Renji pisze: ↑11 kwie 2024, o 19:29 Nazwisko i imię: Yuki Renji, choć może być i większa grupa

0 x
- Hikari Kaguya
- Wiek postaci: 19
- Krótki wygląd: Białe włosy spięte w kok za pomocą dwóch kokówek, czerwona maska oni na górnej części twarzy, widoczny tatuaż na lewym ręku w kształcie węża z motywem kwiatowym.
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=11489&p=216545#p216545
- GG/Discord: Santicetum
Nazwisko i imię: Hikari Kaguya
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Tak, ale wolałabym nie xD
Link tematu:Gdziekolwiek bo nigdzie mnie nie ma
Uwagi: Zależałoby mi na chillowej misji, na której poznałabym jakąs postać. Chciałabym aby to dało tło do jakis relacji o ile to mozliwe.
0 x
- Taiyō
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Ginkara
- Krótki wygląd: Rachityczny ektomorfik o figurze wazy, metr i siedemdziesiąt centymetrów wzrostu, słomkowe włosy, bursztynowe oczy z gęstymi rzęsami, usta o esowatym kształcie z powiększoną dolną wargą.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11215&p=210160#p210160
- GG/Discord: spectrofobia
- Multikonta: Uguisu
Biorę, post dziś. Ale nie wiem o której.
0 x
#9d3126
trochę mnie nudzi świat i nie chcę się już starać

z drugiej strony chcę wszystko i w sumie to naraz
Karta postaci |PH | Bank Prowadzę
♦Kami Kaito ☼ [D] — „Dzielenie przez dwa” (nieobecny/a)
♦ Hikari Kaguya ☼ [D] — „Nimbooda” (nieobecny/a)
trochę mnie nudzi świat i nie chcę się już starać

z drugiej strony chcę wszystko i w sumie to naraz
Karta postaci |PH | Bank Prowadzę
♦
♦
- Reigen
- Postać porzucona
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=11442
- Multikonta: Yami
Nazwisko i imię: Reigen Asahi
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Jeszcze jak.
Link tematu: Aktualnie z/t więc dowolne miejsce w Kinkotsu (Osada Rodu Sabaku i Maji). Teoretycznie kierował się w tę stronę
Uwagi: Fajnie byłoby mieć misje związaną z tym całym Oroboro za którego są dodatkowe PH
0 x
- Mijikuma
biereReigen pisze: ↑18 kwie 2024, o 21:30 Nazwisko i imię: Reigen Asahi
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Jeszcze jak.
Link tematu: Aktualnie z/t więc dowolne miejsce w Kinkotsu (Osada Rodu Sabaku i Maji). Teoretycznie kierował się w tę stronę
Uwagi: Fajnie byłoby mieć misje związaną z tym całym Oroboro za którego są dodatkowe PH
0 x
- Hanashi
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: Brązowe włosy zwinięte w niski kok z tyłu głowy, zielone duże oczy i mały uśmieszek. W stroju dominuje ciemnozielona kamizelka z długą spódnicą w podobnym kolorze. Tu i ówdzie odnajdziemy czerwone akcenty m.in. na kołnierzyku.
- Widoczny ekwipunek: Duża torba przypięta do pasa z tyłu
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11501
- GG/Discord: krajzerka
Nazwisko i imię: Yuki Hanashi
Ranga misji: D lub C
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Jedynym zagrożeniem są wrogowie cesarstwa
Link tematu: Obecnie nigdzie. Mogę się pojawić tam, gdzie wygodniej
Uwagi: Misja w klimacie propagandowym, aby Hanashi mogła rozsławiać cesarza wśród ludzi, którzy być może zwątpili w boskość władcy naszego narodu. Może być jakaś praca u podstaw, może być coś innego. Może być seria, może być nie.
Jeżeli misja D to możemy zacząć od razu i w międzyczasie popiszę treningi, jak misja C to pewnie +/- wtorek mogę, bo techniki.
0 x
- Ai
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 14
- Krótki wygląd: Złotowłosa i złotooka dziewczynka mierząca aż 152cm! Najczęściej ma na sobie białą, zwiewną sukienkę na ramiączkach, która sięga za kolana. Na niej ma czarną kamizelkę shinobi. Ochraniacz shinobi na czole - przesłonięty grzywką.
- Widoczny ekwipunek: Prawe i lewe udo - kabury, 2x torba przy pasie - z tyłu, średni zwój na plecach. Kamizelka shinobi (czarna), rękawiczki z blaszkami, ochraniacz na czoło (czarny, przesłonięty zazwyczaj grzywką), na prawym ramieniu ochraniacz Zjednoczonych Sił
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=11022
- GG/Discord: Laertes#9788
- Multikonta: Aoi, Nuō, Sister
Klepiem! Machniemy D na rozgrzewkęHanashi pisze: ↑20 kwie 2024, o 15:47 Nazwisko i imię: Yuki Hanashi
Ranga misji: D lub C
Czy zdajesz sobie sprawę z zagrożeń?: Jedynym zagrożeniem są wrogowie cesarstwa
Link tematu: Obecnie nigdzie. Mogę się pojawić tam, gdzie wygodniej
Uwagi: Misja w klimacie propagandowym, aby Hanashi mogła rozsławiać cesarza wśród ludzi, którzy być może zwątpili w boskość władcy naszego narodu. Może być jakaś praca u podstaw, może być coś innego. Może być seria, może być nie.
Jeżeli misja D to możemy zacząć od razu i w międzyczasie popiszę treningi, jak misja C to pewnie +/- wtorek mogę, bo techniki.

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości