Chcę prowadzić misje
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Re: Chcę prowadzić misje
Hisui, dla Ciebie przydział D-B. Nie mam jednak nic przeciwko wyższemu przydziałowi, gdybyś przeprowadziła misję B i dała ją do ocenienia.
0 x
- Mishima
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 31
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=3723
Mishima - przydział D - A, wiem na co Cię stać, jeszcze z innego forum 
Naoki - gratulacje, zgodnie z propozycją Twoją, przydział D-S.

Naoki - gratulacje, zgodnie z propozycją Twoją, przydział D-S.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Mitsui - wyjątkowo zgoda na C, ale proszę dbaj o to aby posty były bardziej rozbudowane
Tensa - niestety w mojej opinii misja nie zasługuje na przydział na rangę C, proszę o opisy bardziej rozbudowane, dłuższe i wtedy pomyślimy
Naoki - udzielam Ci zgodę na przeprowadzenie wyprawy PRÓBNEJ, to znaczy że w każdym momencie osoba będąca jej uczestnikiem będzie mogła zgłosić zastrzeżenia i jeżeli zostaną one uznane za słuszne przez administrację - wtedy wyprawa zostanie bezwarunkowo przerwana. Podobnie sytuacja będzie wyglądała gdy administrator sam dopatrzy się jakiegoś uchybienia. Jeżeli nie przyuważymy żadnych błędów, wtedy wyprawy wejdą w zakres twojego przydziału na stałe
Shi - zgoda na przydział do C włącznie
Tensa - niestety w mojej opinii misja nie zasługuje na przydział na rangę C, proszę o opisy bardziej rozbudowane, dłuższe i wtedy pomyślimy
Naoki - udzielam Ci zgodę na przeprowadzenie wyprawy PRÓBNEJ, to znaczy że w każdym momencie osoba będąca jej uczestnikiem będzie mogła zgłosić zastrzeżenia i jeżeli zostaną one uznane za słuszne przez administrację - wtedy wyprawa zostanie bezwarunkowo przerwana. Podobnie sytuacja będzie wyglądała gdy administrator sam dopatrzy się jakiegoś uchybienia. Jeżeli nie przyuważymy żadnych błędów, wtedy wyprawy wejdą w zakres twojego przydziału na stałe
Shi - zgoda na przydział do C włącznie
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Motoko, zgoda do rangi C włącznie.
0 x
- Akashi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Wędrowiec
- Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
- Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=3899
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości