W tym dziale można znaleźć aktualną listę misjonarzy, czyli osób mogących przeprowadzić Ci misję. Tutaj także można zamieścić zgłoszenie po misję oraz sprawdzić, kto takowe złożył. Oprócz tego można wrzucić tutaj do wyceny swoją misję czy fabułę.
Sasame
Wiek postaci: 24
Ranga: Kogō
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój
Link do KP: viewtopic.php?p=177516#p177516
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sumi | Jawa
Stare Miasto
Zleceniodawca: Nieznane
Ranga: Dowolna
Powtarzalność: Jednorazowe (Kampania - czyli mix personalizowanych fabuł z misjami)
Dostępność : Raczej klany Dzikich, najlepiej Orochi, jednak możliwe że dałoby radę zrobić to jako postać z Kontynentu, choć mogłoby to być fabularnie trudne do ogarnięcia w zależności od przynależności postaci
Miejsce akcji: Początek: Atarashi
Zagrożenie: Zgodne z poziomem przyznawanych misji (dopasowywany do graczy)
Wynagrodzenie: dodatkowa 1/5 PH i Ryo dla Gracza za rozliczenie misji i fabuł podczas trwania kampanii, odnalezienie Miasta może wiązać się ze zdobyciem dodatkowych nagród.
Czas trwania wydarzenia: Nie dotyczy
Dodatkowe informacje: Kampania będzie rozpoczęta w momencie zgłoszenia się jednego lub więcej graczy (można złączyć się w grupę i przyjść na kampanie jako grupa osób).
Triggery: Brak scen gwałtów / 18+. Opisy brutalnych zabójstw / morderstw. Horror, straszne sceny.
Raport:
Rok 370
Wpis 64 Och, jakże nużącą staje się ta podróż. Od tygodni moje nogi, otarte i obolałe, niosą mnie przez bezkresne, splątane puszcze leżące na północny-wschód od Wielkiego Muru. Moi tragarze, ludzie prości i przesądni, mamroczą pod nosem modlitwy do swych małych, lokalnych bóstw, a ich oczy z każdym dniem rozszerzają się w coraz większym strachu. Szemrzą o yokai czających się w cieniach prastarych drzew, o demonach, których imion boją się wypowiedzieć na głos. Ja jednak, człowiek nauki, staram się nie zważać na ich dziecinne lęki. Mój cel jest znacznie bardziej przyziemny, choć dla nich równie niezrozumiały – pragnę odnaleźć ślady zaginionego plemienia, o którym wzmianki odnalazłem w zapomnianych zwojach w bibliotece Shinsengumi.
Zapiski, stare i kruche, wspominały o odłamie klanu Orochi, który blisko sto lat temu odłączył się od swych braci i sióstr, by zniknąć w tych właśnie lasach. Opisywano ich jako ludzi noszących w sobie piętno węża – cechy tak osobliwe, że nawet w naszym świecie, pełnym niezwykłych jutsu i przedziwnych linii krwi, budziły one niepokój. Rozdwojone języki, źrenice zwężające się w pionowe szparki, a nawet połacie skóry pokryte drobną, połyskującą łuską. Mówiono, że ich techniki shinobi pozwalały im na tworzenie żywych gadów z własnej woli, na przywoływanie istot, które pełzły u ich stóp niczym posłuszne sługi. To właśnie ta ostatnia informacja rozpaliła moją ciekawość. Cóż to za wiedza, cóż za potęga, która pozwala naginać prawa natury w tak fundamentalny sposób?
Dziś jednak, po raz pierwszy od rozpoczęcia tej wyczerpującej ekspedycji, mój naukowy sceptycyzm został wystawiony na próbę. Gdy przedzieraliśmy się przez gęstwinę, jeden z moich ludzi krzyknął przeraźliwie, wskazując na ziemię drżącym palcem. Pod korzeniami potężnego, omszałego cyprysu widniała jama – zbyt idealnie okrągła, by mogła być dziełem natury. Jej krawędzie były gładkie, jakby wypalone lub wytopione nieznaną siłą. Z wnętrza dochodził ledwie słyszalny, rytmiczny syk, który zdawał się wibrować w samej ziemi pod naszymi stopami. Coś w tym dźwięku, jakaś nienaturalna regularność, sprawiło, że włosy zjeżyły mi się na karku.
Ale to nie wszystko. Na wilgotnej ziemi wokół otworu widniały ślady. Nie były to odciski stóp ludzkich ani zwierzęcych. Wyglądały raczej jak wzór pozostawiony przez coś, co pełzło – szeroki, falisty ślad, przerywany regularnie przez coś, co przypominało odcisk ogromnych łusek. Moi ludzie wpadli w panikę, zaklinając się, że to legowisko jakiegoś leśnego demona. Rozsądek kazał mi ich uspokoić, lecz gdy nachyliłem się nad śladami, dostrzegłem coś jeszcze. Pomiędzy wzorami łusek, niemal niewidoczne w półmroku, widniały pojedyncze, ludzkie ślady stóp. Były one jednak dziwnie zniekształcone, a palce wydawały się nienaturalnie długie i szponiaste.
Zmusiłem swych ludzi do rozbicia obozu w bezpiecznej odległości, choć sam nie potrafię pozbyć się uczucia, że jesteśmy obserwowani. Siedzę teraz przy dogasającym ognisku, a echo owego rytmicznego syku wciąż dźwięczy mi w uszach, niczym plugawa melodia z innego, zapomnianego świata. Czy to możliwe, że odnalazłem coś więcej niż tylko zaginione plemię? Czy te lasy faktycznie skrywają tajemnice, których ludzki umysł nie powinien zgłębiać? Pisząc te słowa, czuję, jak po mojej skórze przebiega dreszcz, który nie ma nic wspólnego z wieczornym chłodem. Coś tu jest. Coś nienazwanego. I obawiam się, że to dopiero początek.
Ostatnie miejsca na kampanię!
1 x
Arii
Wiek postaci: 19
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita -krótka bródka
Widoczny ekwipunek: *Duża Torba *Plecak *Manierka
Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10504
GG/Discord: arii.2024
Multikonta: Yachiru
Dogonić Jinchurikiego
Zleceniodawca: Rada Siedmiu Klanu Nara
Ranga: dopasowana do poziomu gracza
Powtarzalność: Jednorazowe (Kampania - czyli mix personalizowanych fabuł z misjami)
Dostępność : Każdy
Miejsce akcji: Początek: Midori
Wynagrodzenie: dodatkowa 1/5 PH i Ryo dla Gracza za rozliczenie misji i fabuł podczas trwania kampanii + 1/5PH dla MG
Dodatkowe informacje: Kampania będzie rozpoczęta w momencie zgłoszenia się jednego lub więcej graczy (można złączyć się w grupę i przyjść na kampanie jako grupa osób).
Triggery: Brak scen gwałtów / 18+. Opisy brutalnych zabójstw / morderstw. Horror, straszne sceny.
Opis: Klan Nara wdraża natychmiastowo specjalną procedurę łapania zbiegłego shinobiego Takashiego . Tworzy specjalne grupy zwiadowcze, które zbierają informację na temat pobytu Takashiego na całym kontynencie, wysyłają raporty i podążają za tropem, aby uchwycić go i sprowadzić do Midori. Do celów należeć będzie również eliminacja w razie potrzeby mężczyzny podróżującego obok Sentokiego, Rei'a .
Wielki Szczyt Rodów Lasu
Zleceniodawca: Rada Siedmiu Klanu Nara
Ranga: dopasowane do poziomu gracza
Dostępność : Każdy najemnik i członek klanów Prastarego Lasu
Miejsce akcji: Prastary Las
Wynagrodzenie: dodatkowa 1/5 PH i Ryo dla Gracza za rozliczenie misji i fabuł podczas trwania kampanii + 1/5PH dla MG
Dodatkowe informacje: Kampania będzie rozpoczęta w momencie zgłoszenia się jednego lub więcej graczy (można złączyć się w grupę i przyjść na kampanie jako grupa osób). Misje będą składać się na przygotowaniu delegacji, pomniejszych czyszczeniach, małych zwiadach i eskorcie przy boku wyznaczonych osób.
Opis: Shirei-Kan klan Senju, Senju Mukuro, wyszła do pozostałych klanów Prastarego Lasu, Nara i Aburame, aby mogli spotkać się na Szczycie Rodów, aby omówić przyszłość Prastarego Lasu.
0 x
Chakra Ariiego - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobroduszna
Chakra w formie Rzeźnika - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzu
Chakra w formie Mindy - znudzona, "rozbrykana", skryta
PH
Bank
WT
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości