Shiko Dōhito

Shiko

Shiko Dōhito

Post autor: Shiko »

0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Shiko Asakura

Post autor: Defrevin »

Witamy na SW, mam kilka uwag.

• rozwiń o jeden wers ubiór,
• nazwisko powinieneś mieć takie jak nazwa Szczepu,
• z historii usuń zdanie "urodził się w wiosce ukrytej we mgle" bo nie ma u nas ukrytych osad, gramy w czasach przed powstaniem krajów i tym samym ukrytych wiosek,
• " To stało się jego motywacją do zostania kage" - nie istnieje u nas takie określenie jak "kage". Nie ma u nas Ukrytych Wiosek, a wiec też nie ma takich przywódców. W mechanice jest temat "rangi" i tam są wypisane oznaczenia jakie u nas obowiązują.
• "Teraz rodzice wysłali go do akademii" - u nas nie ma akademii :) To nie te czasy...

Proszę Cię, zapoznaj się z działem fabuły. Dużo łatwiej będzie Ci wtedy wczuć się w nasz klimat. Dodatkowo rozdałeś w atrybutach podstawowych 70 punktów, a przysługują Ci jeszcze punkty za styl walki. Wszystko jest ujęte w wzorze, prześledź go jeszcze raz. W razie pytań - pisz, pytaj prywatnie lub na mchacie, na pewno ktoś Ci odpowie/pomoże.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Shiko

Re: Shiko Dōhito

Post autor: Shiko »

Poprawiona.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Shiko Dōhito

Post autor: Defrevin »

Karta zaakceptowana. Życzę przyjemnej gry
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Karty Postaci”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości