Manabu

Manabu

Manabu

Post autor: Manabu »

0 x
Manabu

Re: Manabu

Gotowe!
Proszę o informację czy charakter ukryty w ghide (dodałem do wiedzy, żeby nie było ogromnego oznaczenia UKRYTA TREŚĆ zaraz przy charakterze, bo mijałoby sie to z celem) przejdzie. Moim głównym założeniem było zaskoczenie graczy. Jeśli ktoś przeczyta charakter i zobaczy, że Manabu jest tak naprawdę dwulicowy, to od razu inaczej będzie się zachowywał. Wierzę w uczciwość graczy, ale jest to niezależne od człowieka. Jeśli już się o czymś ktoś dowie, to nie może tego faktu całkowicie ignorować. Tak niekiedy byłaby naprawdę ciekawa fabularna niespodzianka dla niektórych osób. Jeśli to nie jest możliwe, to z żalem wrzucę wyciętą część do całości. Jestem jednak dobrej myśli.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Manabu

1. Okej. Trochę się to mija z celem, ale niech będzie.
2. A tutaj bym się trochę pokłócił. Po co mi takie rubryczki jak klan, kekkei genkai czy też dziedziny, których nie rozwijam i których w życiu rozwijać nie będę?Nindo również nie będę posiadał. Karta i tak wyszła trochę długa, a tak dojdą informacje niewnoszące kompletnie nic do tematu. Karta w żadnym punkcie nie wprowadza w błąd, więc czemu jest z nią problem? Usunąłem po prostu rzeczy, które były w niej zbędne dla spokojnego sumienia. Takie rzeczy mnie dręczą. ; (Czy chodzi tylko o sztywny wzór? Plus widziałem u kilku osób podobne zabiegi, więc chyba to dozwolone.
3. A ile ja się naliczyłem, żeby to wszystko posprawdzać!
4. Tak jest.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Ukryty tekst
0 x
Zablokowany

Wróć do „Karty Postaci”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość