Saeko Oboro

Saeko

Saeko Oboro

Post autor: Saeko »

<[niewidoczne]>
0 x
Saeko

Re: Saeko Oboro (Wkrótce otwarcie)

Karta gotowa. Wspominam jedynie, że pozostał mi 1 ph, którego nie dało się wydać w obecnym rozstawieniu.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Re: Saeko Oboro

Post autor: Ero Sennin »

Ukryty tekst
0 x
Saeko

• Nie ukrywam, opisy tworzyłem dla tej postaci parę lat temu i jedynie na potrzeby forum redagowałem treść. Postać heroiny dosyć ładna, więc nic dziwnego, że zamysł wcielenia ją w rolę "chłopczycy" trochę się gryzie. Mam jakąś blokadę na tworzenie opisów wyglądu i charakteru, dlatego nie przyszło mi na myśl nic innego. To oczywiste, że nie jest pozbawiona wad i stopniowo mam nadzieję pokazywać całokształt już na fabule. Szczególnie jej chłopięcą naturę.
  • Z tym karmazynowym to faktycznie faux pas istny. Chodziło raczej o błękit, ewentualnie turkusowy. Z tych o lepszym brzmieniu najwidoczniej pomyliłem z lazurowym.
  • Opowieść w miarę skonstruowana, aby pozostać wyrzutkiem, ale nie być postrzeganym jako dezerter. Mieć otwartą furtkę, żeby postać miała szansę dowiedzieć się skąd pochodzi i gdzieś przynależeć.
  • Z początku nie chciałem w to ingerować i zostawić tak, jak to obrazują w temacie Jugo, ale u innej osoby zauważyłem, że ma zamiar rozpisać każde ze stadiów. Rzecz jasna chodzi jedynie o kosmetyczne rzeczy osobnego wyglądu, jak to miało miejsce u poszczególnych osób z przeklętą pieczęcią. Techniki rzecz jasna będą podlegały wyglądowi zaprezentowanemu w spisie.
  • Nie bardzo rozumiem co wpisać jeszcze w mnożniki. Style już nie przyznają stałego bonusu, ale jeśli trzeba wstawić dodatkowe statystyki podczas wykonywania każdego z jutsu to rozpiszę je tam.
  • Teraz już ogarnąłem, o co chodzi z technikami Juugo i czystym szczęściem w miarę dobry miałem zamysł. Nie spojrzałem tylko na techniki, które wymagają dziedziny C, a sugerowałem się jedynie że wystarczy D do używania Klątwy i technik. Teraz wszystko cacy.
  • Ekwipunek podpisany.
  • Po akcepcie od razu ureguluje temat z punktami.
Gotowe na ponowne sprawdzenie.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Karta zaakceptowana.
  Ukryty tekst
0 x
Zablokowany

Wróć do „Karty Postaci”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość