Kōseki Aki
Re: Kōseki Aki
1. Poprawione, dzięki.
2. Bestia - usunęłam wzmianki o ogoniastej bestii, zastąpiłam zwykłą bestią. Historia będzie punktem zaczepiania dla paktu, który będę chciała kiedyś stworzyć dla Aki - właśnie na przedstawicieli gatunku tej "bestii".
3. Dodałam w takim razie 6 punktów. O ile o to chodziło, bo można dwojako zrozumieć wskazówkę. :P W razie czego dawaj znać.
4. Dodano, dzięki piękne.
5. Dodano, dzięki.
6. Uzupełniłam prezent od administracji i dodałam kilka jutsu. Wygląda na to, że dostałam 10 darmowych D + 3 dowolnej rangi dla najwyżej rozwiniętej dziedziny (czyli Shoutonu w moim wypadku).
7. Już dodaję.
Chyba gotowa na drugie sprawdzenie. Dzięki za pomoc.
2. Bestia - usunęłam wzmianki o ogoniastej bestii, zastąpiłam zwykłą bestią. Historia będzie punktem zaczepiania dla paktu, który będę chciała kiedyś stworzyć dla Aki - właśnie na przedstawicieli gatunku tej "bestii".
3. Dodałam w takim razie 6 punktów. O ile o to chodziło, bo można dwojako zrozumieć wskazówkę. :P W razie czego dawaj znać.
4. Dodano, dzięki piękne.
5. Dodano, dzięki.
6. Uzupełniłam prezent od administracji i dodałam kilka jutsu. Wygląda na to, że dostałam 10 darmowych D + 3 dowolnej rangi dla najwyżej rozwiniętej dziedziny (czyli Shoutonu w moim wypadku).
7. Już dodaję.
Chyba gotowa na drugie sprawdzenie. Dzięki za pomoc.
0 x
1. Kumam, bo z miejsca ma się 1 w każdym atrybucie, więc zawsze powinno być X + 6 początkowych. Poprawione, dzięki.
2. Zapamiętam. ^^
3. Miałam tu raczej na myśli celowy atak przy użyciu summonów przez wrogów tego konkretnego odłamu klanu. To będzie wątek rozwoju i historii postaci, który będę chciała rozwinąć. Absolutnie nie miałam na myśli wolnolatających bestii.
2. Zapamiętam. ^^
3. Miałam tu raczej na myśli celowy atak przy użyciu summonów przez wrogów tego konkretnego odłamu klanu. To będzie wątek rozwoju i historii postaci, który będę chciała rozwinąć. Absolutnie nie miałam na myśli wolnolatających bestii.
0 x
Co do punktów - powinno być teraz okej ^^
Historia - to tak się umawiamy, będę pamiętała.
Dzięki i przepraszam za to, że musiałaś mi tu tyle razy odpisywać.
Historia - to tak się umawiamy, będę pamiętała.
Dzięki i przepraszam za to, że musiałaś mi tu tyle razy odpisywać.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości