Shiroi Hōzuki

Shiroi

Shiroi Hōzuki

Post autor: Shiroi »

0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Re: Shiroi Hōzuki

Post autor: Ero Sennin »

Ukryty tekst
0 x
Shiroi

Nieco poprawione ale teraz mam zagwozdkę. Mając wybrany styl z taijutsy z automatu dostaję na nim rangę D i mogę wybrać z niego techniki? Czy jak to działa?
Co do bonusów to mam problem.
"MNOŻNIKI: Podajemy mnożniki i boosty (permanentne/czasowe), jakie mogą rozwinąć naszą postać. Początkowo jest to tylko bonus od stylu walki, później można zdobyć inne. Mnożniki wpisujemy w sposób następujący: SIŁA: 12|23"
12 - to ilość pkt z atrybutów podstawowych? Czy te permanentne?
23 - to wszystkie bonusy? Czy te czasowe?
Co do broni to liczyłem że jakoś uda się ją jakoś przemycić. W tym celu uszczupliłem konto i pozbawiłem się przedmiotów początkowych licząc że w zamian da się podebrać coś innego :) Ale trudno, opracuję ją w kuźni zgodnie z poleceniem.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Ukryty tekst
0 x
Shiroi

Wszystko raczej poprawione. Z bronią jest jednak problem bo jej chyba nie dostanę od tak sobie :/
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Zaakceptuję Ci już KP, jednakże fabularnie nie używaj tej broni ani o niej nie wspominaj, bądź uznaj, że zaginęła czy jest w naprawie do czasu, aż wszystko w kuźni ustalicie. Chyba tak będzie ok.

Zaakceptowane.
  Ukryty tekst
0 x
Zablokowany

Wróć do „Karty Postaci”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości