DANE PERSONALNE
IMIĘ:Seiji
NAZWISKO:Aburame
KLAN:Aburame
WIEK [DATA URODZENIA]:18
WZROST | WAGA: 178cm/74kg
RANGA:Dōkō
APARYCJA
WYGLĄD:Z pod ubrania niewiele można dostrzec. A to co można dostrzec jestem średniego wzrostu, o normalnej posturze , kruczoczarnych włosach które jakby żyły własnym życiem. Wokół moich okularów można dostrzec wiele blizn. Pod ubraniem moje ciało jest dość dobrze zbudowane ale jest pełne blizn gdyż za młody moje ciało nie było w stanie zyć w pełnej symbiozie z owadami i te wyniszczały moje ciało żywcem pożerając moją skórę a także niedużych otworów niczym rany po igłach, ich największe skupienie znajduje się po bokach szyi, klatce piersiowej i przedramionach. Niemalże zawsze chodzą po mnie dziesiątki robaków za wyjątkiem twarzy. Właśnie do tego służą otwory w moim ciele są one wyjściem na zewnątrz mojego ciała. Jestem swoistego rodzaju gniazdem i domem dla tych stworzeń. Większość ludzi na widok mojego ciała zareagowała by z odrazą nie tylko z powodu samych otworów ale także wijących się stworzeń pod moją skórą więc je ukrywam pod ubraniem by nie szerzyć paniki.
UBIÓR: Odziany jestem w ciemno szarą bluzę, z wysokim kołnierzem i kapturem zawsze założonym na głowę. Jest ona bardzo luźna i trudno stwierdzić co mam pod spodem. Rękawy są bardzo szerokie i dłuższe niż ręka przypominają dzwony daje mi to swobodną możliwość schowania jednej dłoni w rękawie drugie tak by nikt nie widział co z nimi robię. Długością bluza sięga mi niemalże do kolan kończy się kilka centymetrów nad nimi(około 5).na brzuchu znajduje sie sporej wielkości kieszeń w której z przyzwyczajenia trzymam dłonie gdy się przechadzam. Wielokrotnie można zauważyć ruch pod moim ubraniem co wynika z z moich lokatorów. Zawszę noszę ciemne okulary które przylegają mi do skóry. Spodnie które zwykle mam na sobie są czarnego koloru i również są bardzo luźne. Swoboda ta daje możliwość moim owadom swobodnie przemieszczać się po moim ciele a także opuszczać je gdy wyślę je do walki.
ZNAKI SZCZEGÓLNE: Ciemne okulary, blizny wokół oczu.
Liczne opisane wyżej otwory na ciele a także owadzie oczy ukryte pod okularami.
OSOBOWOŚĆ
CHARAKTER: Jestem bardzo skrytą postacią niewiele mówię, nie odnajduję się w tłumię wolę stać na uboczu. Nie mam znajomych lub przyjaciół jestem samotnikiem. W trakcie misji nie przywiązuję uwagi do losu towarzyszy wypełniam zlecone mi zadanie śmierć też jest jednym z możliwych scenariuszy w ich trakcie. Można by mnie opisać słowami nieczuły drań ale tak nie jest jeśli jestem wstanie pomóc o ile nie zaważy to na losie misji a gdy tak nie będzie nie zawaham się pomogę lepiej mieć dłużników przyjaciół niż wrogów. Przede wszystkim to przeć naprzód i nie poddawać się. Życie własne ponad wszystko, poświęcenie innych jest szlachetne ale i głupie.
NAWYKI: Trzymanie rąk w kieszeniach.
NINDO: Zbadać każdy szczegół ludzkiego ciała.
HISTORIA:Moja historia zaczyna się z dniem moich narodzin. Urodziłem się wcześniakiem (w ok 7 miesiącu ciąży), moja matka była umierająca i z ostatnim jej oddechem przyszedłem na świat. Niestety moje ciało było na tyle słabe, że podczas ceremonii ofiarowania mnie owadom te pożarły moje oczy i pozbawiły wzroku. Mój klan z moim ojcem na czele wiele razy przeprowadzał na mnie operacje próbują przywrócić mi wzrok ale bezskutecznie stąd liczne blizny wokół moich oczu. Wychowywałem się jedynie z uczuciem nieustannego pełzania w moim ciele i ciągłego bólu w trakcie zabiegów. Dopiero w wieku 7 lat mój klan podjął drastyczne środki przeszczepiając mi owadzie oczy ze względu na naszą wrodzoną symbiozę z owadami. Zabieg co prawda przywrócił mi wzrok ale nie jest on doskonały obraz jest przy mazany ale jednak widzę. Okres rekonwalescenci trwał niemalże rok i dopiero po tym czasie byłem w stanie zacząć się normalnie poruszać i szkolić. Niestety moje dzieciństwo było samotne gdyż nawet w moim własnym klanie byłem odludkiem, eksperymentem kimś innym. Nigdy nie zaznałem miłości lub bliskości. Moja matka zmarła, ojciec na mnie eksperymentował.Nie miałem przyjaciół wiecznie sam trenowałem i uczyłem się. korzystałem z tego co dał mi los. Teraz nie jestem już gniazdem dla moich owadów sam niemalże jestem owadem. Pełna symbioza z nimi dawała mi więcej niż komukolwiek z mego klanu ze względu na moją odmienność. Trening mój przebiegał dobrze i sprawnie stawałem się pełnoprawnym ninja i gdy możnowładcy ogłosili swe wezwanie ruszyłem ku Ryuzaku no Taki by szkolić się i rozwijać.
WIEDZA
INFORMACJE:
KLANY, RODZINY SHINOBI, WIĘZY KRWI:
Aburame – ich ubranie zasłania praktycznie całe ich ciało, a oczy przysłonięte są przez ciemne okulary, potrafią manipulować robactwem, używając go w walce, specjalizują się w ninjutsu, zamieszkują tereny Kaigan
Hōzuki - charakterystyczne, ostro zakończone uzębienie, lubią przebywać blisko wody, którą świetnie manipulują i potrafią się w nią zmienić, nie mają określonego typu walki, są w niej mało oczywiści i nieprzewidywalni, zamieszkują tereny Kantai
Nara – przeważnie nie wykazują chęci do walki, nie lubują się w bezpośrednich starciach, potrafią manipulować cieniem, używając go w walce, posiadają niesamowitą inteligencje, z natury są raczej strategami, specjalizują się w ninjutsu, zamieszkują tereny Midori
Senju - młody wygląd i stosunkowo długi żywot, często wyśmienici w konkretnie jeden dziedzinie, manipulują drewnem, specjalizują się w ninjutsu, zamieszkują tereny Shinrin
Shabondama – nie mają charakterystycznych cech wyglądu, ale potrafią tworzyć bańki, które potrafią być niebezpieczne, zamieszkują tereny wysp
Uchiha – w większości przypadków ciemnowłosy przedstawiciele tego klanu, posiadają wyjątkowe oczy, które przy aktywacji stają się czerwone, zazwyczaj posługują się katonem, specjalizują w genjutsu i ninjutsu, zamieszkują tereny Sogen
POSTACIE:
ZDOLNOŚCI
KEKKEI GENKAI:brak
NATURA CHAKRY:FUUTON
STYLE WALKI:goken
UMIEJĘTNOŚCI:
PAKT:
ATRYBUTY PODSTAWOWE:
SIŁA 5
WYTRZYMAŁOŚĆ 35
SZYBKOŚĆ 10 | 20(+10 od goken)
PERCEPCJA 10 | 20(+10 od goken)
PSYCHIKA 5
KONSEKWENCJA 5
KONTROLA CHAKRY
MAKSYMALNE POKŁADY CHAKRY : 100%
MNOŻNIKI: Gōken
POZIOM ROZWOJU DZIEDZIN NINPŌ:
NINJUTSU
GENJUTSU
TAIJUTSU
BUKIJUTSU
KYUJUTSU
KENJUTSU
SHURIKENJUTSU
KUSARIJUTSU
KIJUTSU
IRYōJUTSU
FūINJUTSU
ELEMENTARNE
KATON
SUITON
FUUTON: D
DOTON
RAITON
KLANOWE: D
JUTSU:
Ninjutsu: Bunshin no Jutsu(E),Henge no Jutsu(E),Kai(E), Kawarimi no Jutsu(E), Kinobori no Waza(E), Suimen Hokō no Waza(E), Nawanuke no Jutsu (E)
FUUTON: Fūton: Gōkūhō (D), Fūton: Enshō No Kaze (D), Fūton: Fūsajin (D)
klanu aburame: Hijutsu: Ningen no Jutsu(D), Hijutsu: Mushiyose(D), robaki: Kikaichū
EKWIPUNEK
PRZEDMIOTY PRZY SOBIE (WIDOCZNE): Gurda na plecach, torba na lewym pośladku
PRZEDMIOTY SCHOWANE (NIEWIDOCZNE):5 kunai, 5 shurikenów. 2m bandaża
ROZLICZENIA
PIENIĄDZE: KASKA
PH: PH
MISJE:
PREZENT OD ADMINISTRACJI: