Kira
Re: Kira
Czerwone oczy są wywołane tutaj albinizmem, co mam uwzględnione w znakach szczególnych, to nie jest tak, że sobie specjalnie to zmieniam, bo nie podoba mi się wygląd Yamanaka. Jej choroba stała się przyczyną tego, że tak ją źle traktowano w domu i jeśli musiałabym to zmienić, to jednocześnie musiałabym pisać na nowo całą historię. Albinosy posiadają czerwone oczy i wolałabym je tutaj zatrzymać, inaczej cały wygląd postaci pójdzie się rypać, nie wspominając o historii. Z resztą czerwony oczy w Naruto też się pojawiały i wcale nie trzeba było być Uchiha, przykładem jest tutaj ta Pani ---> Klik!
Co do wpisu w klanie, to gadałam na ten temat z Natsu i powiedział, że mogę wpisać tylko ''Wyrzutek'', a dopisać do KG w nawiasie Yamanaka. Jest to specjalnie zrobione, ponieważ nie chcę, żeby ktoś od razu wiedział jakie mam umiejętności, gdy tylko wejdzie w moją KP, dopóki sam się o nich nie przekona, a KLAN jest na widoku, tak więc chcę zapobiec tutaj informacjom, których normalnie nikt by na samym początku nie posiadał. Chcę uniknąć tego, że będą z jakiś nieracjonalnych przyczyn zachowywać większą ostrożność, niż to konieczne. Nawet historia była napisana tak, że nie wiadomo o jaki klan chodzi. Tak więc Natsu nie miał nic przeciwko temu...
Bardzo proszę o wyrozumiałość, gdyż obie rzeczy są naprawdę istotne dla mnie i dla mojej postaci...
Co do wpisu w klanie, to gadałam na ten temat z Natsu i powiedział, że mogę wpisać tylko ''Wyrzutek'', a dopisać do KG w nawiasie Yamanaka. Jest to specjalnie zrobione, ponieważ nie chcę, żeby ktoś od razu wiedział jakie mam umiejętności, gdy tylko wejdzie w moją KP, dopóki sam się o nich nie przekona, a KLAN jest na widoku, tak więc chcę zapobiec tutaj informacjom, których normalnie nikt by na samym początku nie posiadał. Chcę uniknąć tego, że będą z jakiś nieracjonalnych przyczyn zachowywać większą ostrożność, niż to konieczne. Nawet historia była napisana tak, że nie wiadomo o jaki klan chodzi. Tak więc Natsu nie miał nic przeciwko temu...
Bardzo proszę o wyrozumiałość, gdyż obie rzeczy są naprawdę istotne dla mnie i dla mojej postaci...
0 x
- Rokuramen Sennin
- Support
- Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki
- Rokuramen Sennin
- Support
- Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki
Re: Kira
No dobra, więc... Akcept.
Ukryty tekst
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości